Plenky Babylove - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26227
1.5.11 09:02
MarkyM píše:
A to můžu použít jak kuponek tak žolíka dohromady?

myslím, že jo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.5.11 09:43

Mě malá prosrala snad všecky možný plíny. Si myslím, že to je taky na dobrém nasazení a nasměrování hovínka:-)

neumisa píše:
dobré ráno,na DM plínky nedám dopustit, mladší syn v nich byl téměř od narození (snad kromě dvou balíků Pampers Newborn a sem tam plínek, které jsme dostali) a jsem nadšená. Parádně drží, sajou, netlačí a oprudil se mi snad jen dvakrát a to jen proto, že jsem ho zapomněla přebalit na dlouhé cestě :oops: Vydrží v pohodě celou noc a nestalo se mi, že by se synátor pos*al až na záda - zato s pamperskami to dokázal. Navíc nejsou parfémované. Momentálně bereme velikost 5 (tmavě modré), máme jednu na noc a ve srovnání kvalita - cena vyhrávají na celé čáře. :palec: No a s použitím kupónů a žolíků jsou skoro zadarmo. :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.5.11 09:47

Babylove mi vyhovují. Ale já nejsem náročná, zatím skoro všecky plíny co jsme měli byly ok. I plíny z Lidlu, Tesca, Rossmanna … V noci stejně přebaluju, často se budí, tak toho využiju a taky je mi blbý nechat ji celou noc v jedné plíně. Časem mi to určitě bude jedno:-))

Z DM mě akorát trošku zklamaly jejich eko plíny Alana. Neudrží hovínko, resp. udrží, ale prosákne kolem gumičky mezi nožkama. Možná až bude tužší hovínko, tak je zase zkusím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
1.5.11 11:21

Tak jsem je koupila,tak uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
19.11.11 17:38

DM babylove plenky

Ahojky maminy,

dcerce je 13 měsíců, od narození používáme jen pampers plenky - active baby, ostatní typy od pampers nám nevyhovovaly. Jenže za dobu, co je malá na světě neuvěřitelně zdražili, používáme velikost 5, máme 12 kg a ostatní nám už protékaly. Přemýšlím o přechodu na jiné plenky, na Huggies slyším jen samá negativa, ale přemýšlela jsem nad plenkami Babylove z Dm. chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti a popř. se zeptat i na přibližnou cenu.

Předem všem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.11.11 17:43

ahojky,stoji ma za to,ze 330Kc nevim v tve velikosti jaky je pocet plen v baleni…
navic pokud jsi v dm zaregistrovana,tak mas kuponky na tyhle pleny se slevou 50KC,ebo slevu 25% na vyrobek,ci 10%na cely nakup,tak ty pleny vyjdou super..
jinak kamaradka pouziva 4 a velice chvali tyhle pleny,ma je od zacatku…

jinak hugies je pro me :poblion: jen spatne zkusenosti… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.11.11 17:47

Já měla super zkušenosti s Pmpers Ab a s Huggies premium, ale jen s těmi z předchozích „edicí“
Mám doma pár kousků Pampers AB obláčkových, na noc vydrží, puntíkaté Pampers nevydrží.

A co sjem zkoušela, tak ostatní měly malou savost. Kámošky doporučují Pampers Sleep&play nebo Tesco zelené a nebo Albert AQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
19.11.11 17:48

bereme buď Tesco zelené nebo DM babylove aktiv plus, podle momentální akce a podle toho, co máme zrovna po cestě - kvalita je srovnatelná, cenově vychází oboje dobře
DM teď zdražili, kupuju obvykle megapack, čtverek je 84 ks za 349 v plné ceně, já obvykle uplatňuju kupon 25%, pak je ten balík za 262

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 17:53

Já jsem „rozmazlená“ pampersama,takže když mám náhodou jíné,tak kleju.Párkrát do roka je u nás v Albertu akce na pampersy to obří balení v papírové krabici s 50% slevou,takže pak nakoupím dopředu.Nám teda vyhovujou i Huggiesky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.11.11 17:54

Babylove používáme pro obě děti a jsou naprosto bezkonkurenční, jako jediné nám vůbec neprotékají. Jen pro úplně novorozence jsme měli Pampers, přece jen jsou o něco jemnější, ale pak už jsme přešli na BL. Za sebe určitě můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
19.11.11 18:00

ahoj, my plenky babylove používáme už dlouho a jsme s nimi maximálně spokojení. nikdy neprotekly, dobře synovi sedí… před chvilkou jsme si je přivezli a stály 349,– Kč, tuším. a když jako stálí zákazníci uplatníme 25% slevu, vyjdou na 262,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
19.11.11 18:00

Já mám zase nejradši Huggies, narozdíl od přeparfémovaných Pampers mi nikdy neprotekly.Stejně tak BL.Střídám to s Huggies.

• Citovat
  • Upravit
20662
19.11.11 18:02

Nám teda nepřetekly nikdy žádné plenky,at už pampers,hagisky,teskácké,slípandplay,babylovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.11.11 18:06
Katka86 píše:
Nám teda nepřetekly nikdy žádné plenky,at už pampers,hagisky,teskácké,slípandplay,babylovky.

To máš štěstí.

Ono „nepřetekly“ je špatný výraz. :wink: Přetéct může něco, co je přeplněné (tj. dlouho nevyměněná plenka) - ale protéct může cokoli.

Pampers i Huggies u nás občas protekly třeba jen po jednom počurání - plenka suchá, ale vyteklo to bokem. U těch Babylovek se to kupodivu nestává. Ono tohle je individuální, záleží na tvaru nožiček, faldíčkách všude možně a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.11.11 18:07

spokojenost stejne jako s plenkami tesco, albertovymi a plenkami z penny - vsechny jsou prori pampers trosku tlustci a kdyz nasaknout, neni to takovy rosol - zase suche vic hrejou. pampers mam nejradej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí