Plenky Babylove - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
19.11.11 19:27

Tak za mě Baby love nee,vyzkoušeli jsme snad všechny plíny a Pampersky vedou,jsou drahé,ale vychytávám si aspon nějaké akce.BL jsme měli a po rozbalení byl mokrý,s Pamperskama se mi to nestalo,to dělá ten gel a nikdy nám nevadilo to napuštěné mléko co mají v sobě,spíš naopak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
19.11.11 19:46

Zkoušela jsem víc značek, ale vždy jsem se vrátila k Babylove. Lhala bych, když bych řekla, že nám nikdy neprotekly, ale je to minimálně. Za mě nejhorší byly Pampers Sleep&Play, protíkaly každá druhá a ten jejich chemickej smrad ala vůně :poblion:
V DM dřív šlo uplatnit dohromady kupon-sleva 50,–/krabici + žolíka 25% a nakonec ještě slevu na celý nákup. To byla ve výsledku super cena. Naposledy jsem ale narazila. Už jde využít buď kupon 50,– nebo žolíka, obojí současně ne :cert:. Sleva na celý nákup jde vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.11.11 19:56

látkuju a ki když mě babičky za to obdivují,tak když hlídají tak raději ty plenky z obchodu :mrgreen: ,no a když jedeme někam na cesty,nbo na noc tak používám jedině clever ( zítra budou v akci 7 až 18 kg za 150kč/50 ks ) pak lídlovky ty jsou úplně perfektní jemný a pak DM babylove,ty jsou trošku drsnější,ale taky spokojenost veliká - žádný z těhle plen mi nepročůrl přes noc, nikdy jsme neměli žádnou vyrážku… a to je náš honzína velkej cíťa v čem má prdelku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaela76
19.11.11 20:00

Ja od narozeni pouzivam Bella Happy a ne
jvetsi spokojenost. Obcas sem zkusila pampersky nebo huggiesky,ale nebylo to ono.

• Citovat
  • Upravit
5173
19.11.11 20:05

Jinak u nás od babylove se pouzívá všechno -sprcháč ( od porodky jinej neměl) vlhčený ubrouzky ( za tu cenu perfektní) plínky… a se vším spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
19.11.11 20:24

My jsme pouzivali Babylove plenky od narozeni a nikdy nebyl zadny problem, neprotekly, prcek se neoprudil, zkratka spokojenost. Nedavno jsme presli na Alany, ekopleny taktez z DM a ani s temi neni problem, dokonce mi prijde, ze takove to „ulezelejsi“ curani (napr. pres noc) je v nich po rozbaleni min citit. Tchyne mi jednou donesla Pampers Sleep&Play, sehnala je nekde v akci a teda ten jejich smrad mi prisel naprosto priserny, nechapu proc se detske plenky vubec parfemujou (?), navic kdyz se do nich prcek vycural, tak to smrdelo jeste 3× tolik a mel z nich zarudlou prdelku. Takze jsem se rychle vratila k Alanam a zatim nehodlam menit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
19.11.11 20:51
Gretchen píše:
My jsme pouzivali Babylove plenky od narozeni a nikdy nebyl zadny problem, neprotekly, prcek se neoprudil, zkratka spokojenost. Nedavno jsme presli na Alany, ekopleny taktez z DM a ani s temi neni problem, dokonce mi prijde, ze takove to „ulezelejsi“ curani (napr. pres noc) je v nich po rozbaleni min citit. Tchyne mi jednou donesla Pampers Sleep&Play, sehnala je nekde v akci a teda ten jejich smrad mi prisel naprosto priserny, nechapu proc se detske plenky vubec parfemujou (?), navic kdyz se do nich prcek vycural, tak to smrdelo jeste 3× tolik a mel z nich zarudlou prdelku. Takze jsem se rychle vratila k Alanam a zatim nehodlam menit:-)

A ty Alana plenky jsou dražší než babylove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
19.11.11 21:10

Tesco zelený - super cena a hodně podobný „střih“ jako pampers - protože mají ty široký pružný pásečky. Naprostá spokojenost a teď jsou v akci, takže si pro ně pojedu. :palec: (dvojky balení teda nejsou nic moc, ale 3ky a výš jsou super).
Tesco gaga - tak z těch už tak nadšená nejsem. Nemají ty širší pásky. Mají sice pružný, ale takový tenčí. Ale nejhroší taky nejsou.

Ty širší pružný proužky mají ty dražší plenky z Lidlu - v akci vyjdou taky moc dobře. Jsou akorát trošičku naducanější než pampers, ale když byl ještě maličkej, tak jsem to brala spíš jako výhodu. Měla jsem i tu jejich levnější - softino- a jako nouzovka nebyly špatný (ty už nemají ty širší pružný pásky).

U pampersek mi vyhovují právě ty pásečky (AB,PC) - sleepandplay je nemají pružný, sice je mají široký, ale nepruší. Ten smrad je fakt hroznej. Jediný, který nesmrděly, jsou PC, ne? Tam mi vadila ta síťka proti hovínkám, protože se prckovi akorát tak lepila na zadeček a smysl teda rozhodně neměla.

Pak jsme měli Bella Happy - jsou super, ale nemají ty široký pružný pásečky (nejlepší jsou od nich ty na malé mimi s výřezem na pupíček).

Ty babylove jsou jim celkem podobný, ale mají takový víc šustivý povrch a ač se mi po žádných plenkách nikdy neoprudil, tak teď naposledy měl z babylove vyrážku přesně v místě, kde končí plenka, takže usuzuju, že jak jsou trošičku šustivější, tak se pod ni asi zapotil - to se mi u žádných jiných nestalo a celkově z nich teda extra nadšená nejsem.

Huggies premium - za super cenu, když byli v akci v DM + ještě kuponek na slevu. Mě teda nikdy neprotekly, jsou trošičku kratší než ostatní plenky, takže nám i trošku lépe seděly. Já si na ně nemůžu stěžovat.

Snad jsem na žádný nezapomněla :lol: (jo a látkovky jsou taky super :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.11.11 22:08

Alana taky občas koupím, ale u nás řidší hovínko kolem nožiček proteče. Přijdou mi ty gumičky propustné. Ne že by jiný plíny neprotekly, hovínko občas u každých, ale tyhle extra. Ale jsou mi sympatické cenou a ekologií. Jen by to chtělo tužší hovínko do nich:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.11.11 22:08
zichisek píše:
Ajla píše:
ahoj ja je mam a uz se tesim az je dodelam, prtejkaji kolem nozicek (curani, kakani uz ma tuhy)
a navic se mi z nich opruzuje, davam mu je jen kdyz vim ze v nich bude chvilku a t se mi nikdy neopruzoval od narozeni az ted z tehle plen…takze zas Pampersky premium care a nebo z tech levnejsich si nemuzu vynachvalit Tesco v zelenym obalu, ted jsou v akci za 180KC…a neprotejkaj, neopruzuje se…
Asi fakt záleží jak komu.Nám snad ještě nikdy nepřetelky a používáme je asi od 2 týdnů.Naopak nám protekly třeba huggiesky.Asi záleží jaké má kdo nožičky.Naše je hubená, tak jí vše padalo a měla plínu až u kolne :) tyhle ji sedí.

jj zalezi jak komu, malej taky nema nozicky nejak faldikaty..ale mozna to opruzeni zacalo i s rozmanityma prikrmama ikdyz se ho snazim po kazdym kakani oplachnout..ale kdyz ma pampers premium care nebo active baby je to ok…
ty babylove mu jsou unozicek jakoby volnejsi a protejka to v trislech…ale jen dkyz faaakt hodne cura coz on umi vyzunknout hode vody :-)
a Huggies jsem dala jendou dkyz sel ven a pak sjem ho vyndala z kocarku a byl skrz na skrz procuranej po 2 hodinach, takze ty uz nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.11.11 22:11

tweetyday:
presne tak tesco me mile prekvapily
ty pamper premium care mi prave vyhovovly ze ta sitka zadrzela ridky hovinko nez mel prikrmy, v 3kach je sitka ve 4kach uz neni a jsou bezvadny…

zkusila jsem pak jeste nejaky bio plenky asi Alana nevim ted a to je jeste horsi nez babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
29.11.11 13:13

já jsem strašně spokojená s nimi, jiný plínky ani nechcu ani zkoušet nebudu
máme nakoupeno od narození do 7 měsíců, vykoupili jsme celé DM hahahah
měli jsme 20% slevu na nákup, no nekupto!!:-) a tak jen beru a beru a beru, paráda
mývají i hodně akcí a slev /viz sbírání bodů a 10% slevy atd./

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
29.11.11 16:01

Taky mě to zajímalo, takže děkuji za tudle diskuzi, zkusím je taky :) jinak huggies máme dva balíky, dávala jsem je teď posledních 5 dní a hrůza. Malý se strašně oprudil a ještě jsem je měnila co půl hodinku, protože mu to vždy vyteklo bokem a byl pořád mokrý :zed: no, letěla jsem dnes opět pro Pampers, s kterýma jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
29.11.11 22:14

dneska se mi malej pos.. doslova asi 6×…jednou mel DM a samo ze mel hovnase az v puncochaci :-) takovyho tuhose nechapu to a to se mi deje pokazdy s temahle plenkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.11.11 22:59
Ajla píše:
dneska se mi malej pos.. doslova asi 6×…jednou mel DM a samo ze mel hovnase az v puncochaci :-) takovyho tuhose nechapu to a to se mi deje pokazdy s temahle plenkama

Mě prosere všecky možný značky. Ale řiďounem, tuhouš je ok:-) Jestli blbě utahuju nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí