Plenky Babylove - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
29.11.11 23:05

no on ma tuhose ale ne uplne nejtvrdsiho a dnes pri DM mel fakt bobek az v nohavici, v pamperskach tech bilych se mi to ted nestava ale ridky to jo to prokadil vsechny…ty DM mi prijdou kolem nozek takovy volnejsi a vic to utahnout nejde…tak ja uz do nich pak nejdu…z tech levnych jsem max spokojena s TEsco zelenyma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
31.1.12 12:21
Katka86 píše:
Já jsem „rozmazlená“ pampersama,takže když mám náhodou jíné,tak kleju.Párkrát do roka je u nás v Albertu akce na pampersy to obří balení v papírové krabici s 50% slevou,takže pak nakoupím dopředu.Nám teda vyhovujou i Huggiesky :nevim:

Cítím to také tak. Máme Pampers AB a Huggies Premium. Jiné nekupuji a pořád slídím po různách akcích. Jenže jsem nakoupila dopředu hodně pětek a malej má v 1,5 roce 9,2 kg,tak teď musím vymýšlet,kde co seženu,protože ty AB jsou neskutečně drahé.
Mě se líbí ty nové Huggies jak mají jeden obrázek,ne ty poseté medvídkama apod. Přijdou mi měkčí.
Jinak jsem dnes obdržela dm babybonus od 19 měs. a též pokukuji po dm plenách. Asi vyzkouším. Sice mám pát Sleep play a nemůžu si stěžovatmale též se msuí vychytat akce,jinak jsou šíleně drahé .

• Citovat
  • Upravit
873
31.1.12 14:17

Ahoj, my taky kupujeme babylove z DM a zůstaneme u nich. Vyhovují mi, že nejsou parfémované a jsou eko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.1.12 14:38
jamoni píše:
Ahoj, my taky kupujeme babylove z DM a zůstaneme u nich. Vyhovují mi, že nejsou parfémované a jsou eko.

Eko jsou DM plíny Alana, ale ne Babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.1.12 14:39

Jo Alana jsme měli taky, ale už se nedají nějaký měsíc sehnat, místo toho mají Babylove eko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
31.1.12 14:57

mě se zdají lepší než pampers active baby, jsou vyšší a vydrží i déle suché… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.1.12 15:04
jamoni píše:
Jo Alana jsme měli taky, ale už se nedají nějaký měsíc sehnat, místo toho mají Babylove eko.

Tak to je nějaká novinka? Mě, resp. malé ty Alana beztak moc nevyhovovaly, protékaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.1.12 16:25

Hofka: Asi, nám vyhovovali teda oboje, ale Alany už nejsou k sehnání, tak jsme přešli před někol. měsíci na Babylove, jmenují se babylove Nature a je tam napsáno, že jsou rozložitelné atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
4.2.12 16:51
jamoni píše:
Hofka: Asi, nám vyhovovali teda oboje, ale Alany už nejsou k sehnání, tak jsme přešli před někol. měsíci na Babylove, jmenují se babylove Nature a je tam napsáno, že jsou rozložitelné atd..

jamoni…a jaké jsou,chtěla bych je vyzkoušet. Nebpo pokud se najde mamča,která by mohla prodat pár kousků na vyzkoušení budu ráda. Vel. 4 nebo 5.

• Citovat
  • Upravit
873
4.2.12 19:53

Jsou míň umělé a neparfémované, nám protečou málokdy, většinou je to, když malou kojím v posteli a ona se vyčůrá, když leží na boku. kadění mi neproteklo nikdy. Jinak gumičky mají u nožiček, jsou takové trochu větší a tužší než třeba pampersky. Nám vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
4.2.12 22:02

Tak já je prubnu a koupím na ty jejich slevy. My už děláme jen tuhé bobany a čůráním zatím neprotékají žádné pleny-pokud blbě nezapnu,ale kdo to má pořád platit,že. Ty pampersky jsou drahé jak …

• Citovat
  • Upravit
168
5.2.12 07:52

Nám teda neprotekla žádná plína máme 4 měsíce,ale jak už bylo zmíňeno některé pleny i po jednom vyčůrání smrdí a tohodle jsem si všimla u hugies vel.3 a ty se mi ještě navic zdají dost tvrdý.Na noc dávám pampers premium care a ty smrdí taky :nevim: Nejlepší jsou activ baby pampersky a baby lowe jsou taky v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.2.12 08:03
Katka86 píše:
Já jsem „rozmazlená“ pampersama,takže když mám náhodou jíné,tak kleju.Párkrát do roka je u nás v Albertu akce na pampersy to obří balení v papírové krabici s 50% slevou,takže pak nakoupím dopředu.Nám teda vyhovujou i Huggiesky :nevim:

Též jsem rozmazlená Pamperskama (activ baby). Občas mám záchvat a zkouším něco jiného (Huggies, Fixies, noname). Naposledy Babylove. Sem si říkala, že zkusím zmenšit „ekologickou stopu“, páč spotřebu má prcek pořád velkou. :roll: A tak jsem koupila ty Babylove Nature, co by měly být ekologické a přírodně odbouratelné. Mají jednu vadu - málo sajou… :roll: :nevim: Tak jsem zpátky u Pampersek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.2.12 08:17
jpichova píše:
jamoni píše:
Hofka: Asi, nám vyhovovali teda oboje, ale Alany už nejsou k sehnání, tak jsme přešli před někol. měsíci na Babylove, jmenují se babylove Nature a je tam napsáno, že jsou rozložitelné atd..
jamoni…a jaké jsou,chtěla bych je vyzkoušet. Nebpo pokud se najde mamča,která by mohla prodat pár kousků na vyzkoušení budu ráda. Vel. 4 nebo 5.

Jsou opravdu papírové, čistě bílé, neparfémované, nikde žádný igelit, gel… Když se počůrá trošku, tak je to ok. Když víc má mokré oblečení. Když se pokadí (řidčeji), tak ta plenka nestíhá (nevtáhne to dovnitř jako pamperska) a rozmatlané je to všude až na záda (tedy i na oblečení). Já je dávám přes den na doma. Před spaním (ve dne i v noci) a na vycházku dávám Pampersky, to je jakáž takáž jistota, že nebudu řešit pohromu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
5.2.12 20:54

Tak nám teda sají dost, kolikrát je plína těžká jak je nasáklá, každému vyhovuje něco jiného, chce to prostě vyzkoušet. My je kupujem hlavně proto, že nejsou tak strašně igelitové a chemické, přecijen pampersku (třeba tu navoněnou AB) bych teda já osobně na svým zadku nechtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí