Plenky Babylove - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
19.11.11 18:08
BohunkaP píše:
Katka86 píše:
Nám teda nepřetekly nikdy žádné plenky,at už pampers,hagisky,teskácké,slípandplay,babylovky.

To máš štěstí.

Ono „nepřetekly“ je špatný výraz. :wink: Přetéct může něco, co je přeplněné (tj. dlouho nevyměněná plenka) - ale protéct může cokoli.

Pampers i Huggies u nás občas protekly třeba jen po jednom počurání - plenka suchá, ale vyteklo to bokem. U těch Babylovek se to kupodivu nestává. Ono tohle je individuální, záleží na tvaru nožiček, faldíčkách všude možně a tak.

Protéct-to je to správné slovo.Je to štěstí,to vím,protože moje kamarádky to řeší denně.Většinou jim teda protekly Hagisky.Suchá plinka a oblečení mokré.Asi máme nějaké univerzální stehna a prdélku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.11.11 18:13

Ondra je taky na Pamperskách a ač jsem chtěla ušetřit, bude na nich stále. Děsně se mi po Babylove oprudil. Dva dny jsem mu je dávala a týden léčila bolavou prdelku. Ale do krve! :-?
Přitom jako miminku mu vyhovovaly :nevim:

A cenově vyjdou oproti Pamperskám jen asi o korunu levněji na plínce, nevím přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
19.11.11 18:23

Ahoj, my pouzivali cca do roka a pul pampers, od te doby co cura do nocniku natahovacky a na noc a ven normalne babylove, sice neprotykaj, ale Gita pozna ze je pocurana takze ji to vadi a zacne vrestet:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.11.11 18:26

jak jste zminovaly ty hugies premium,tak ja byla prekvapena…

pred tydnem jsme otevreli balik a co plina,tak to proteceni…mame velikost 3 a porad jsme prevlikali,tak jsme dali bokem a pokusim se je prodat nektere,ktere treba sedi..

ted jsme podchytili akci pampers premium care balik za 160kc,tak mame zasobu,az dojde,tak uvdim jak budou akce,tak na stridacku s babylove…

za me hugies jsou nejhorsi pleny,uz na newborny jsem tehda nadavala a byla jsem rada,ze jsem dobrala balik… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.11.11 18:31

Babylove dobrý. Zmiňované Pampers sleep&play máme taky a je to jako nebe a dudy. S&P moc nepoberou, když vypije lahvičku pití na ex, tak můžu čekat, že protečou. DM a jiný plíny ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
19.11.11 18:33

Pouzivam vyhradne plenky Babylove,ac drive jsem jela v bilych Pamperskach,pak se zmenily a uz to bylo spatne.Nesedly ani AB Pampers,obvzlast co je zmenili za puntiky :zed: .Me dite s AE Pampers vubec nesnese,jsou pro nej prilis parfemove a hned rozjizdi ekzem..
Takze u nas spokojenost.Jo a pouzivam 4+,maly ma cca 12kg(a je desne dlouhy)
Takze ja je kupuju ne kvuli cene,ale kvuli tomu,ze jsou pro nas lepsi nez Pampers(nebo jine,ktere jsme zkusili-Hugies a spol.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
19.11.11 18:35

Ahoj, tak my od narození malého používali Pampers sleep play-chvilku nám vyhovovali a pak se my po nich šíleně oprudil :pocitac: tak jsme přešli na Clever z billy-ty jsou naprosto úžasný :dance: jinak ještě mám vyzkoušený babylove z dm a zelený tesco pleny a taky dobrý :-) ale u nás vedou ty clever plíny z billy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
19.11.11 18:39

používali jsme Huggies a Pampers, pak jsme přešli na Dm babylove activ plus (vel.5)…sice neprotekly, ale zas jsme se vrátili k Pam. a Hugg. Protože malému moc babylove neseděly. Jsou to oproti Pampers tlustý „igeliťáky“ :-D…ale každému dítěti sedí jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.11.11 18:43

Babylove je celkove OK znacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.11.11 19:04

My máme od byblove naprosto vše.Já i dvera jsme alergici a atopici a po všem jiném byla opruzená,zkoušela jsem Huggies a Pampers a pak jsem narazila na babylove a už jsme jiné neměli,teď máme vel 4.Vydrží krásně celou noc bez přebalení až do rána, i teď jak malá žahne před spaním hrnek vody.Lepítka dobře drží i po několikerém odlepení a pěkně sedí v pase.Alespoň nám.

• Citovat
  • Upravit
8384
19.11.11 19:09

ahoj ja je mam a uz se tesim az je dodelam, prtejkaji kolem nozicek (curani, kakani uz ma tuhy)
a navic se mi z nich opruzuje, davam mu je jen kdyz vim ze v nich bude chvilku a t se mi nikdy neopruzoval od narozeni az ted z tehle plen…takze zas Pampersky premium care a nebo z tech levnejsich si nemuzu vynachvalit Tesco v zelenym obalu, ted jsou v akci za 180KC…a neprotejkaj, neopruzuje se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.11.11 19:13

Ahojky, tak za mě…nebo spíš dceru - když se narodila měla Pamp.new born - byly super, pak Pamp. AB.. chtěla jsem uštřit takže jsem koupila na zkoušku balík Huggies Clasic a Premium - Cl. strašný - protékali na bříšku - jak ležela a Prem. docela OK - než přibrala asi na 6kg… ty větší velikosti byly katastrofa.
Takže jsme přešli zase na Pamp. AB … od vel. 4+ jsme zase chtěli zkusit šetřit - takže jsme vyzkoušeli Babylove, zelené Tesco, Huggies Prem.
Krom Huggies dobrý - ale bylo potřeba mnohem víc přebalovat, plena toho míň pochytala a pokud dcera vypila lahvičku na „ex“ vždycky byla durch. Potažmo pokud se nad ránem pokakala, tak plenka už nic moc nepobrala a šlo to mimo. Takže za mě - radši plenu o korunu dražší než prát ty kvanta oblečení - to už pak člověk víc utratí než ušetří. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.11.11 19:15
Ajla píše:
ahoj ja je mam a uz se tesim az je dodelam, prtejkaji kolem nozicek (curani, kakani uz ma tuhy)
a navic se mi z nich opruzuje, davam mu je jen kdyz vim ze v nich bude chvilku a t se mi nikdy neopruzoval od narozeni az ted z tehle plen…takze zas Pampersky premium care a nebo z tech levnejsich si nemuzu vynachvalit Tesco v zelenym obalu, ted jsou v akci za 180KC…a neprotejkaj, neopruzuje se…

Asi fakt záleží jak komu.Nám snad ještě nikdy nepřetelky a používáme je asi od 2 týdnů.Naopak nám protekly třeba huggiesky.Asi záleží jaké má kdo nožičky.Naše je hubená, tak jí vše padalo a měla plínu až u kolne :) tyhle ji sedí.

• Citovat
  • Upravit
15674
19.11.11 19:16

Ahoj. Taky Babylove doporučuju. Kupuju velké balení (v krabici), se žolíkem vyjde cca na 3 Kč/ks (velikost 4). Prázdné krabice jsou pak super na uskladnění třeba malého oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
19.11.11 19:25

Já si taky nemůžu babylove vynachválit :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie