Plenky a UM - protečou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
23.8.16 17:24

Plenky a UM - protečou.

Ahoj všem, máme doma téměř 5 měsíční miminko. Je plně na umělém mléku tudiž objem moči je větší než když byl dříve kojený.
Problém je s plenkami. Kupujeme zelené pampersky, velikost 3 (jsou do 9 kilo, dítě má kolem 6 kg) Ovšem na boku mi občas protečou. Prostě ať je zabalím na těle sebelíp, občas se stane že po 2 hodinách protečou na boku. Koupila jsem tedy o velikost větší a stejný problém. Ten přední díl je téměř stejně velký jako u trojek, jsou jen delší mezi nohama - takže na bocích je plenkového materiálu stejně málo. Je to chlapeček, pindíka má vždycky směrem dolu. Nevím co mu mám koupit za plenky aby byly na bocích delší. Nevíte prosím někdo? Šmoulí z albertu jsou velikostně taky podobné, takže nevím. Děkuju předem za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
23.8.16 17:27

Ahoj nám sice moc nevyhovují ale určitě jsou delší na zapínání pleny Tesco. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
23.8.16 17:31

Spis bych koupila savejsi… proto pampers nerada pouzivam, abych je menila co hodinu, kupujeme wickies z kauu, nebo ty smouli jsou v tomhle taky pomerne vykonny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.8.16 17:40

Plenky často protékaji kvůli špatné umístěným vnitřním gumičkam, měly by být „zaříznute“ v tříslech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.8.16 17:45

Používáme Pampers nebo Happy, ale přes den teda přebaluji klidně po hodině… šmoulí nevyhovují vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.8.16 18:07

@Michaela2495 takže nevytahovat směrem ven, po nasazeni pleny? Někdy to dělám že mu po obvodu nožičky ty gumičky prostě upravím směrem ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
23.8.16 18:07

Já mám z Lidlu, kaufu ty windent nebo jak se to správné německý píše, teď budou v cr v akci, a nebo z Polska dada plenky a nebo z dm ty jsou cenově nejdražší ale jsou úplně super. Ale malý mi taky často protékal ještě ve 3 měsících jsem prebalovala dost často ve dne v noci. Pak se to uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.8.16 18:11

@kolja9 používám bílé pampers a to co držíš v prstech dávám směrem dozadu. Chlap to vytahoval když to upravoval a malá taky protekla. Jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
23.8.16 18:19
@kolja9 píše:
@Michaela2495 takže nevytahovat směrem ven, po nasazeni pleny? Někdy to dělám že mu po obvodu nožičky ty gumičky prostě upravím směrem ven.

Vnitrni gumicky hlidej, aby zustaly uvnitr!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.8.16 21:01

@pedigka no vnitřní ano ale ty venkovní by jej hrozně řezaly.. :o/
@Ginuš bílé jsem taky používala ale od velikosti č. 3 a výše už je to cenové opravdu hodně náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.8.16 21:03

@kolja9 :roll: já vím no. Cena je vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
23.8.16 21:11
@Ginuš píše:
@kolja9 používám bílé pampers a to co držíš v prstech dávám směrem dozadu. Chlap to vytahoval když to upravoval a malá taky protekla. Jinak nevím

Taky jsem ten přední bok dávala směrem dozadu. Jinak synovi různé plenky protékaly snad všemi možnými směry. Vyzkoušela jsem x druhů a každém období vyhovovaly jiné. Přebalovala jsem normálně po 2 hodinách, a kolem roku i 2× v noci, protože ani větší Pamperska to nedala. Dobré byly Happy a Basic z Alberta. Zaručeně mi nestačily Šmoulí a tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.8.16 22:10

No on je prostě problém v tom že jak on se vyčurá tak se ten předek tím nacucá a nafoukne. A ikdyž ty kraje zastrčím sebelíp do zadu, tak prostě tím objemem tekutiny vepředu se ty kraje vytahnou a další tekutinu už to asi není schopné pojmout. Zkusím ještě koupit ty prémiové od pampers a uvidíme..kdyby byly lepší na výdrž tak se to i možná cenově vyplatí…než tahle katastrofa…po chvíli mokro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
24.8.16 09:12
@kolja9 píše:
@pedigka no vnitřní ano ale ty venkovní by jej hrozně řezaly.. :o/
@Ginuš bílé jsem taky používala ale od velikosti č. 3 a výše už je to cenové opravdu hodně náročné…

Ja na syna taky pouzivam pampers. Nic nam netece a nic ho nereze. Jestli mas vetsi plenky, tak gumicky okolo nozicek muzou byt volne a netesni. Pak je vsechno venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
25.8.16 21:54

@kolja9 Tak musíš častěji přebalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie