Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, mám celou sadu od Bambooliku, doteď vše v pohodě, ale malá začala sedět a nastal problém, že svrchní PUl kalhotky začali na bříšku tlačit. Tlačí suché zipy a celkově mám pocit že začínají být malé. Teď řeším co s tím. Poradíte někdo?
@AnastazieB píše:
Větší? Jiná značka?
Myslela jsem jestli nemá někdo zkušenost se stejným problémem, jestli jiný typ svrchních kalhotek nebo nějakou jinou značku…
@Adriane my jsme meli tento problem u popoliny, malého odiraly suché zipy, ale bamboolika mame taky a ten teda v pohodě. Mozna zkusit bič utáhnout, aby se ty svrchnaky nesoupaly
. Nebo koupit svrchní na patenty. ja mam docela v oblibě petit lulu, mají suchac, ale jsou lemované fleesem a super.
Edit. vic
@Adriane máme taky svrchní kalhotky od Bamboolika a nejsem s nima tedy vůbec spokojená - přesně jak píšeš - jsou prostě malé, a to dceři je necelých devět měsíců, a prý mají vydržet až do 3 let - haha. Mám ještě svrchní kalhotky od Petit lulu a naprostá spokojenost..Musím říct, že celkově jsem z Bamboolika zklamaná - vkladačky jsou nepříjemné na dotek, žmolkatí, a to samé pleny..Třeba Anavy, Petit lulu, Katy - to se nedá vůbec srovnávat - jemné, měkké, žádné žmolky a věřím jim, že vydrží do těch tří let..
@kačule.j píše:
@Adriane my jsme meli tento problem u popoliny, malého odiraly suché zipy, ale bamboolika mame taky a ten teda v pohodě. Mozna zkusit bič utáhnout, aby se ty svrchnaky nesoupaly. Nebo koupit svrchní na patenty. ja mam docela v oblibě petit lulu, mají suchac, ale jsou lemované fleesem a super.
Edit. vic
Jde taky o to aby ty vnitřky šly do jiných svrchních kalhotek
@Adriane ty petit lulu mají ten samy systém co Bamboolik a sedi to prave do těch petit lulu. Ja používám svrchnaky od bamboolika na čč, takze je mozna problem v tom, ze ty svrchnaky jsou méně objemnejsi a odmítá se ji to bříško.
@kačule.j píše:
@Adriane ty petit lulu mají ten samy systém co Bamboolik a sedi to prave do těch petit lulu. Ja používám svrchnaky od bamboolika na čč, takze je mozna problem v tom, ze ty svrchnaky jsou méně objemnejsi a odmítá se ji to bříško.
Při představě, že tam do nich dám batolecí vkládačku tak mi přijde že to bude mít na sobě narvané, u těch Petit Lulu je to v pohodě?
@Adriane ty petit lulu trochu vetsi a jak píšu, používám převážně čč nebo kalhotkové s vkladačku a malej ma prdku, jak Ferda mravenec
prvni foto je srovnání velikosti a druhe vzdálenost suchého zipu od rantlu svrchnaky, ty petit lulu jsou se slony
@kačule.j díky moc za fotku, jsou opravdu o hodně větší, i otvor na nožičky.