Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Omylem jsme koupili velikost 0 místo 1. Naše malá má 3,2 kg a pleny jsou do 2. Myslíte, že má cenu zkoušet to rozbalit jestli budou? Nebo jsou to rovnou vyhozené peníze? Jinak pokud by měl někdo zájem tak rádi vyměníme. Jsme z ČB
@Paty Rose Pokud máš účtenku, skoč do obchodu a zkus je vyměnit. Já takto jednou měnila pleny v DM a naprosto bez problémů.
A pokud nemáš účtenku, tak je nerozbaluj a zkus je zabalené prodat někde na bazárku.
@Paty Rose pritel nedavno koupil spatne UM v tescu, uctenku jsem nemela ale slusne jsem je poprosila a oni mi to vymenili.
@Paty Rose ty jsou na nedonošence spíš takže je ani nerozbaluj, došla bych je vyměnit za větší ![]()
Účtenku právě nemáme, přítel jel právě to zkusit vyměnit, tak uvidíme, jak moc budou ochotní…
Kde jsi je koupila? jestli máš účtenku, zkus je vyměnit. Popř. prodat ![]()
Budou. my byli s prvorozeným v cca 14 dnech akutně na kontrole v nemocnici, jsem plíny zapomněla, tak mi tam sestřička přinesla jednu nulku, happy. a syn měl tou dobou okolo 4 kil. ono je to fakt orientační. a ti čertví novošci mívají hodně malou prdelku. první dny byli i pomalu 4 kilovýmu ty 3-6kg zoufale velký.
@Paty Rose záleží jaká značka, pampers 0 syn nosil v pohodě i kolem 3,5kg, Bella happy jsou menší, spíš krátké, takže mohou protékat při poloze na bříško..0, resp. XS z DM jsou něco mezi, synovi po porodu sedely asi nejlépe- p. h.3,2kg, z porodnice jsme šli 2,9kg..