Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, co látkujete,
chtěla jsem se zeptat, co doporučujete na noc. Mám 6m syna, spí celou noc, od osmi do šesti-sedmi s jedním nočním kojením, občas se budí na čaj. Látkuju zatím jen přes den, nejvíc využívám klasické čtvercové pleny a PUL svrchňáky. Na noc zatím nic nemám. Neprodáváte třeba někdo noční plenky a fleecové svrchňáky? Klidně starší již používané (ale v dobrém stavu). Potřebovala bych to asi nejdřív vyzkoušet, než se rozhodnu investovat více. Děkuji za reakce.
Neprodávám, ale používám babyidea, koupila jsem je na bazárku za pár korun, a jsou hodně savý, s 2 obyč vkládačkama vydrží celou noc v pohodě. a dávám pulky normálně na to, a nejlíp mi sedí patentkový z aliexpresu, jedny používám už přes rok, a naprosto super.
Zkusila bych koupit nejdřív kalhotkovou plenu nebo rovnou noční kalhotovku. Mezi největší „savce“ určitě patří Katyvbaby nebo Majab. Já jsem nejradši na noc používala vlňáčky, flísákům jsem na chuť nepřišla
Ale bohužel nic neprodávám, výbavu má teď půjčenou sestra.
Pouzivame nocni Majab a Katyvbaby a na to vlnacky. Vydrzi krasne celou noc (cca 12 hodin s jednim az tremi probuzenimi na kojeni). Kdyz peru a lanolinuju vlnacky, pouzivam PULky, ale chce to vetsi strih, aby se pod ne vesla cela velka nocni plena. Mela jsem i fleesove svrchnacky, ale neprirostly mi k srdci.
Holky a ty vlnacky se musi lanolinovat, ze? nemam s tim zadnou zkusenost… Proto jsem chtela nejdriv zkusit ty fleecove
Holky a ty vlnacky se musi lanolinovat, ze? nemam s tim zapnou zkusenost… Proto jsem chtela nejdriv zkusit ty fleecove
Dobrý den, rozhodla jsem se pro látkování.. chci se zeptat:
nakoupila jsem latkové pleny, do toho dám separační pleny a rostoucí kalhotky.. Je potřeba ještě něco k tomu přikoupit?
Děkuji