Noční látkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
13.7.16 21:15

Noční látkování

Ahoj holky, co látkujete,
chtěla jsem se zeptat, co doporučujete na noc. Mám 6m syna, spí celou noc, od osmi do šesti-sedmi s jedním nočním kojením, občas se budí na čaj. Látkuju zatím jen přes den, nejvíc využívám klasické čtvercové pleny a PUL svrchňáky. Na noc zatím nic nemám. Neprodáváte třeba někdo noční plenky a fleecové svrchňáky? Klidně starší již používané (ale v dobrém stavu). Potřebovala bych to asi nejdřív vyzkoušet, než se rozhodnu investovat více. Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
13.7.16 21:28

Neprodávám, ale používám babyidea, koupila jsem je na bazárku za pár korun, a jsou hodně savý, s 2 obyč vkládačkama vydrží celou noc v pohodě. a dávám pulky normálně na to, a nejlíp mi sedí patentkový z aliexpresu, jedny používám už přes rok, a naprosto super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
13.7.16 21:39

Zkusila bych koupit nejdřív kalhotkovou plenu nebo rovnou noční kalhotovku. Mezi největší „savce“ určitě patří Katyvbaby nebo Majab. Já jsem nejradši na noc používala vlňáčky, flísákům jsem na chuť nepřišla ;) Ale bohužel nic neprodávám, výbavu má teď půjčenou sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
13.7.16 22:01

Pouzivame nocni Majab a Katyvbaby a na to vlnacky. Vydrzi krasne celou noc (cca 12 hodin s jednim az tremi probuzenimi na kojeni). Kdyz peru a lanolinuju vlnacky, pouzivam PULky, ale chce to vetsi strih, aby se pod ne vesla cela velka nocni plena. Mela jsem i fleesove svrchnacky, ale neprirostly mi k srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.7.16 22:08

Holky a ty vlnacky se musi lanolinovat, ze? nemam s tim zadnou zkusenost… Proto jsem chtela nejdriv zkusit ty fleecove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.7.16 22:08

Holky a ty vlnacky se musi lanolinovat, ze? nemam s tim zapnou zkusenost… Proto jsem chtela nejdriv zkusit ty fleecove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
14.7.16 08:03

@Akcul85 ano musi, ale je to snadne, nemusis se toho bat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.1.17 15:33

Dobrý den, rozhodla jsem se pro látkování.. chci se zeptat:
nakoupila jsem latkové pleny, do toho dám separační pleny a rostoucí kalhotky.. Je potřeba ještě něco k tomu přikoupit?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky