Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, posím, poraďte.
Potřebuji změnit značku plen - Pampers se nám vytahují ke kolenům, Bella Happy pouští gel.
Byla jsem velmi spokojená s Huggies super dry, ale ty už na trhu nejsou.
Jednou se mi ale dostaly do ruky nějaké, které byly těm Huggieskám velmi podobné. Bohužel nevím, jaká to byla značka.
Můžete mi, prosím, někdo poradit? Díky.
@felbloud Mají, ale už jen velikost 3 a 5. A je to doprodej. Ach jo.
Podobné bývaly Tesco plínky zelené. Ale mám už děti velké, asi změnili obaly atd. Tesco dělávalo dva druhy - tesco Value (takový levný igelitový - ty nebrat) a pak právě zelené a ty byly sice dražší, ale super.
Lidl má fajn pleny, babylove z DM, v Rossmanu taky jejich značka babydream (a tam prodávají i zkušební balení se dvěma kusy), v Polsku v Biedronce mají prima plínky dada
@azalia já jsem kupovala pampers a od Kubíčkova roku jsem změnila na albert šmouli a jsem s něma naprosto spokojená. Teď začíná chápat nočník, tak snad se jich už zbavíme ![]()
@nozu píše:
Podobné bývaly Tesco plínky zelené. Ale mám už děti velké, asi změnili obaly atd. Tesco dělávalo dva druhy - tesco Value (takový levný igelitový - ty nebrat) a pak právě zelené a ty byly sice dražší, ale super.
tesco loves baby. stojí cca 270 Kč balík 54 plen. Za nás spokojenost
@azalia taky jsem používala Huggies a byla maximálně spokojená, teď když už nejsou, tak jsem přešla na zelené Tesco a za mě dobrý, jsou hodně podobné
A jakou velikost potřebuješ?
Díky moc za tipy. Teď se mi ještě povedlo objednat 5 velkých balení na MALL. Tak snad přijdou, a pak to budu muset nějak vymyslet.