Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobrý den maminky, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s plenkama dada?
Měla jsem vel. 2 a 3. Byla jsem s nima spokojená. V Turnově je výrobna, ale netuším, jak se k jim jako nezaměstnanec dostat. Nechci platit poštovné. To můžu koupit Tesco loves baby, připadají mi podobné. Používám je přes den a na noc Pampersku.
Jsem moc spokojená. Jezdíme pro ně do Polska. Ale už jsem je viděla v nabídce v jednom dětském centru a myslím, že i na netu…
Já používala jen pampers vše ostatní nevyhovovalo- bella happy panda atd. A teď jsem dostala dada plenky a jsou dobré srovnatelné s pampers dokonce se mi zdají takové ještě příjemnější na dotek.
Maximálně spokojená. Pro obe děti. Jen každému dítěti a každé mamince sedne něco jiného. Doporučuji koupit pár plen na vyzkoušení nebo tady klidně i investovat do jednoho balíku. Často jsou v Polsku akce, což se odráží i na internetu (jsou stránky, které se jmenuji jako ty plenky, a myslím, že tam bývají nejlepší ceny i akce)
Naprostá spokojenost, vozí je u nás v Opavě nějaká paní z Polska. Jiné už nekupuji ![]()
Jsem spokojená, jiné nekupuji, hned po Pampers, které nekupuji skrz cenu, ale ještě jsou dobré z Lidlu, název nevím, jen výjimečně koupím ![]()
Měli sme zatím jen 2 balíky, ale dalších 10 je na cestě
žádné opruzeniny nebyli, seděli, a malý je nepročůral tak snad to tak i zůstane
takže kvalita - cena - super ![]()
@Vladimír Bulín píše:
edit admin - uživatel smazán pro spam
a myslíš, že toto patří do diskuzí nebo spíše do bazárku? navíc, když si pročteš zdejší pravidla, čím jsi se asi moc nezabýval, zjistíš, jak se admini staví k reklamě ![]()
@Vladimír Bulín píše:
Moc se omlouvám ,ale omylem mi to tam skočilo třikrát.
jo, omylem jsi obnovil devět diskuzí ![]()