Plenky babylove vs. babysmile

392
22.7.11 14:28

Plenky babylove vs babysmile

Porovnávaly jste některá plenky Babylove z DM a Babysmile ze Schleckera? Na Babylove každý pěje chválu, zato na ty ze Schleckera ne - jsou prý tlusté. Přitom mě připadají k nerozeznání stejné. Nebo jsem koupila v DM nějaké jiné? Potřebuju sehant měkké neparfemované pleny, na Pampresky je syn alergický a už si mu netroufnu dát ani permium care, aby se zas neosypal. DM mám daleko, do Tesca se mi nechce a stejně jsou ty jejich pleny tvrdé. Co je na těch schleckeráckých špatného a jiného, než na těch z DM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
22.7.11 14:31

Tak ona je vcelku taková Babylove (DM) hysterie, všichni všechno chválí a na ostatní podobné značky se zapomíná. Mě Shlecker taky nepřijdou špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.7.11 14:44

Babylove (DM) hysterie :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
22.7.11 14:47

Já jsem ty babysmile chtěla vyzkoušet, prodávají je v těch balíčcích po dvou kusech, to by bylo fajn. Jenže pro mě udělali tu chybu, že napsali na obal složení. Stála jsem ve frontě, čučela na obal a když jsem četla asi tak čtvrtý poly- něco, tak jsem je šla vrátit.
Hloupé, dětinské, složení babylove neznám, ale holt je to tak :oops:
A vzhledem k tomu, že v DM nakupuju spoustu dalších věcí, tak ani nemám do schleckera důvod chodit :nevim:
(to jsem moc nepomohla, omlouvám se trochu za OT)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.7.11 14:53

měla jsem babysmile vel. 1 a přišli mi fajn. DM jsme vel 1 neměla, tak neporovnám, některé pleny se liší mezi velikostmi. ale teď kupuju DM proto, že mám slevy, nakupuju tam všechno. asi chodit do schleckera, kupuju babysmile. tlusté mi nepřišly, proti babylove. proti pampers ano, to jsou „ultra thin“ :)

já bych je zkusila. prodávají i po vzorcích myslím, nebo rovnou baliček, přišlo mi, že mají rozumně veliké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
22.7.11 15:44

já používám babylove, babysmile jsem měla na zkoušku ten malý balíček a přišly mi horší… už je to víc než rok, tak ti přesně nenapíšu v čem, ale tenkrát jsem se zase vrátila k babylove :nevim: mám pocit, že měly trochu jiný tvar a hůř malé seděly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
22.7.11 16:53

a co třeba zkusit z rosmanna babydream?? jsou super, neparfemované měkké levné neprotečou a mě přijdou nej nej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
22.7.11 17:43

Je tak tahle diskuze se mi zrovna hodí,byla jsem dnes v DM pro pelny a koukala jsem na ty babylove jsou docela levné ale nevěděla jsem jestly jsou dobrý tak jsem radši vzala jinou známější značku.Ale koukám že s nimi máte dobré zkušenosti..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.7.11 17:47
katule9 píše:
Je tak tahle diskuze se mi zrovna hodí,byla jsem dnes v DM pro pelny a koukala jsem na ty babylove jsou docela levné ale nevěděla jsem jestly jsou dobrý tak jsem radši vzala jinou známější značku.Ale koukám že s nimi máte dobré zkušenosti..?

My použiváme taky DM Babylove, nám vyhovují nejvíc, za mě mnohem lepší než Pampers :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
22.7.11 17:57
martulkasloník píše:
a co třeba zkusit z rosmanna babydream?? jsou super, neparfemované měkké levné neprotečou a mě přijdou nej nej :palec:

Naprosto souhlasím :palec: .Naší malý je to sice šumák jaký má plínky-po žádných se neoprudí,ale přešli jsme z Pampers na Babydream a nemůžu si je vynachválit!A taky se prodávají jen po dvou kusech na otestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.7.11 17:58

Ja kupuju Babylove,pac pampersky zpusobuji malemu ekzem a je na ne ocividne alergicky,jedine co sly,byly bile,ale uz ani ty ne.Jine nesedi.
Babysmile neznam,protoze do Schleckera uz dlouho nechodim.Nejak me postupne odrazovali az odradili uplne :lol: (mistni prodavacky), tyhle pleny nevyzkousim,pac me do toho obchodu nikdo pravidelne nedostane.Takze Babylove kupuju,protoze v DM nakupuju-i bez hysterie :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.7.11 17:18

Jo tak babydream z rossmanna jsem měa taky - koupila jsem vzorek po dvou plenách. Byly měkké, ale připadaly mi tlustší, než babylove/babysmile. Podobné, jako Helen Harper z Globusu(ty jsem zatim nekupovala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.7.11 17:20

Já mám totiž toho schleckera nejblíž, dál je Globus (ale bez auta off), do rosmanna bych musela až do krpole, do ostatních drogerií ještě dál, tak proto mi přijde divné, proč tu hodně lidí chválí to DM a jiné značky proklínají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
25.7.11 21:07

Mě se zdají stejné, teď jsem koupila Babysmile vel. 4 a porovnávala s DM a jsou totožné, jen ve světle fialové barvě (ty manžetky) a jiný obrázek. Navíc teď ve Schleckru také načítáš body a pak si můžeš vytisknout poukázku v hodnotě 50,– a tu využít na cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.7.11 08:26

No právě že se mi zdají taky naprosto stejné, až na tu barvu a natištěné obrázky, tak nevím, proč ty z DM všichni vychvalují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí