Plenky babylove vs. babysmile

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2535
26.7.11 08:29

Asi proto, že na ně mají slevové kuponky! Ale já, raději než koupit v akci Pampers Premium care za 240,–, tak koupím za 200,– Babysmile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.8.11 23:03

Ahoj, tento týden jsem prvně koupila babylove plenky a naposled. Malá se do nich 2× vyčůrá a pláče že je v mokru.Přijde mi že nesajou. Když do té plínky sáhnu tak je prostě mokrá. Kakání jí z toho několikrát už vyteklo na zádíčka, prostě děs. Předtím měla huggies a byla spokojená. Vydržela celou noc spokojeně spinkat a ráno měla suchou pipinku a plínu nacuclou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
30.8.11 09:02

Tak my jsme je měli zatím jen jednou a vpohodě, vydrželi celou noc. Huggiesky máme zrovna teď, ty nové a zdají se mi, že jsou víc vlhké :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.8.11 14:05

já měla z dm, babylove a malý se po nich na zadečku udělaly takový jakoby pupínky, jestli to byla vyrážka nebo co nevim,ale z těch plen co jsem vyzkoušela bych řekla nejhorší euroshoper z alberta a tyhle babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
30.8.11 23:10

tak já jsem v neděli koupila v dmku plínky po dlouhé době a opět jsem se přesvědčila o tom že dm plínky se zbytečně nadhodnocují, se super plínama z rosmanna se to nedá srovnat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.8.11 23:30

Já s babylove taky nejsem tolik spokojená jako s těmi u rosmanna. Jako obojí splnily to co od nich člověk čeká, ale tak nějak pocitově mi přijdou babydream lepší… Taky ho mám nejblíž a nevím jak v čechách, ale tady je co do dětskejch věcí docela zásobenej. Naopak mě tu zklamalo trochu DMko. Taky jsem získala pocit, že je to něco extra.

blankasi: souhlasím, úplně nejhorší jsou ty z alberta! z toho se pokaždý vysypadaly ty gelový kuličky…blé. Koupila jsem je jednou, když jsem jela k našim, tehdy jsem ještě látkovala, tak jsem za ně nechtěla moc utrácet a ani jsem nedodělala balík a letěly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
30.8.11 23:36
suik píše:
Já s babylove taky nejsem tolik spokojená jako s těmi u rosmanna. Jako obojí splnily to co od nich člověk čeká, ale tak nějak pocitově mi přijdou babydream lepší… Taky ho mám nejblíž a nevím jak v čechách, ale tady je co do dětskejch věcí docela zásobenej. Naopak mě tu zklamalo trochu DMko. Taky jsem získala pocit, že je to něco extra.blankasi: souhlasím, úplně nejhorší jsou ty z alberta! z toho se pokaždý vysypadaly ty gelový kuličky…blé. Koupila jsem je jednou, když jsem jela k našim, tehdy jsem ještě látkovala, tak jsem za ně nechtěla moc utrácet a ani jsem nedodělala balík a letěly.

no právě žepořád poslouchám jak DM je nejlepší tak jsem tam po dlouhé době jela že tam udělám nákup a jako byla jsem dost zklamaná. koukala jsem teda jen na ty dětský věci a za mě to samé co jinde, pokud asi nejste v tom jejich klubu tak ceny nic moc, kolikrát jinde seženu ubrousky levněji, chtěla jsem koupit sunar ale oproti ceně za jakou ho kupuju u nás v lékárně byl v dm dražší o 40 kč. no a o plínách nemluvím, ty z dmka jsou sice tenčí ale přijdou mi víc igelitové jak ty rosmaňácké, z těma z rosmanna se můžu doslova mazlit jak jsou měkkoučké mají pěkné obrázky a hlavně když šáhnu do počůrané plíny tak ty z dmka jsou mnohem víc mokré, takže balík dobereme přes den ale na noc a pro příště navždy už jen zase rosmann:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
31.8.11 08:45
martulkasloník píše:
tak já jsem v neděli koupila v dmku plínky po dlouhé době a opět jsem se přesvědčila o tom že dm plínky se zbytečně nadhodnocují, se super plínama z rosmanna se to nedá srovnat :pocitac:

Podle mě je to právě v tom baby clubu, kdyby na ně nebyli ty slevové kuponky, tak si myslím, že by je za normální cenu tolik maminek nekupovalo. U nás bohužel loni Rosmanna zrušili a zůstalo jen DM a Schlecker. Ale když jedem někde kde je Ros. tak tam vždy na jejich plíny zajdu.
Včera jsme byli v poradně a zase opět, co jsem si všimla, měli všechny maminky na dítka Pampersky (AB a SP) :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí