Plenky Bobánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
3.12.23 16:14

Plenky Bobánek

Ahoj, v minulosti jsem již jednu diskuzi na toto téma našla, ale je to již pár let zpět a beru že za ty roky změnili dost věcí na výrobku, tak mě zajímá víc aktuální zkušenosti od vás :). Čekám první děťátko a chtěla bych látkovat pomocí AIO a samozřejmě mě nejvíc zaujala značka Bobánek, zajímalo by mě jaké máte s nimi zkušenosti. V mém okolí nemám totiž nikoho kdo by látkoval.
:srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1244
3.12.23 16:29

Vyzkousej ruzne systemy. Da se to nakoupit z druhe ruky za hubicku. Hlavne nekupuj nejakou velkou sadu od jednoho vyrobce. Ja treba latkovala az kdyz deti dorostly do te uni velikosti. (2-3mesic). A nejvic mi vyhovuji svrchnaky a plus ctverce. Bobanek obou mym detem zrovna protejka. Kamaradka vsak na nem odlatkovala vsechny 3 deti a neprotyhaly. Je to o postave ditete. Ja mam spis zizaly. Najdi si nejake latkovaci skupiny na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
3.12.23 16:56

Bobánek je Čína, ačkoliv se tváří jako české plenky (to je pro mě důvod je nebrat. Podle mě i uvádí praní jen na 40 °C, což je další důvod proč za mě ne)

Na začátek doporučuji vzít třeba 3 svrchní kalhotky různých značek, ať vyzkoušíš střih a jestli ti sednou víc patenty nebo suchý zip. To samé bych vzala třeba 2-3 kalhotkové plenky a pak uvidíš, co dokoupit a od koho toho vzít víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
3.12.23 16:58

A taky bych zvážila, jestli u novorozenecké velikosri investovat do AIO. Počítej, že jich potřebuješ na den tak 8-10 (pokud bys třeba na noc dávala jednoráz), krát 3 dny, to už dost vleze do peněz. Asi bych spíš na těch pár měsíců vzala levnější systém a AIO si koupila až doroste do jednovelikostních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí