Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, tak u nás na noc Babylove, ale ne z krabice, ale solo balené, ty mi přijdou lepší
A pak taky Clever z Billy, stojí 209 Kč, v balení je 44, 50 a 56 ks. Nedávno byly v akci za 169Kč nebo tak nějak ![]()
Já používám na noc jedině tesco plínky. Tedy ne že by je nepročural, i to se občas stane, ale spíš výjimečně.
Pampersky a babylove pročural snad pokaždé.
Ale u každého dítěte je to jiné, každé má jiný tvar těla, jinak mu plenky sednou, musíš vyzkoušet ![]()
Dokud jsem používala papírovky, tak v nejučuranějším období na noc bílé pampersky. drahé jako pr.. ale levnější než dvě Huggies, které byly na den. jedna Huggies to nepobrala.
Zdravím, tak bych se chtěla připojit, nebo spíš zeptat, jaké plínky vám toho nejvíc poberou, diskuzi jsem přečetla ale přece jen, kvalita plínek se mění s dobou, tak by to chtělo aktuální tipy… nikdy jsme s tím problém neměli, ale za poslední měsíc to je skoro denně, malá je mokrá od kolen po půlku zad vždy na jedné straně, plínka totálně nacucaná… většinou používám huggies premium (teď je tam dopsaný super dry
), měli jsme tesco (zelené) a vyzkoušeli i z lidlu (teď nevím, jak se to jmenuje) a vždycky to stejný… o těchhle jsem právě četla většinou že dost sají a nic… tak jaké máte zkušenosti vy? ![]()
@janica252 Vyzkoušela jsem vícero druhů, nejlepší Huggies premium dry, jak jsi psala ![]()
Zkuz Babylove z DM. Mě vyhovovaly, připadají mi širší, ale ve srovnání třeba s Pampers Active Baby takový pevnější, tužší. Nicméně na noc jsem s nima bývala spokojená moc.
Ahojky, my pouzivali Pampers premium care a maximalni spokojenost, vydrzela i 12h pres noc ![]()
Tak malýmu vyhovují na noc Tesco zelený. záleží jak je malá velká a jakou má velikost a kolik toho večer a v noci vypije. Tom má 13kg 87cm a 2 roky a potřebuje vel 5, protože 4+ už víc jak před 3 měsíci co je začal pročůrávat.
Tak mi máme na noc bud lídl ale to poslední dobou skoro pročůrá má pořád v noci mlíko a nebo babylove ty jak kdy ale za mě jediný dvoje plíny který fakt vydrží. do vel 3 nám vyhovovali i pampers
Ted nám na noc vyhovují nejvíce ty zelené Tesco a taky polská značka Dada Premium obojí vydrží 12hodin ![]()
Nám vydrží na celou noc Tesco zelené ty jsou v tomhle pro nás nejlepší ![]()
Díky za tipy, možná to bude i tou velikostí, příště zkusím už 5, protože u těchle už se blíží k té hmotnostní hranici… právě nikdy se to nestávalo, nebo teda spíš výjimečně, a teď skoro denně:) a v noci nepije, ale před usnutím dost, mlíko a ještě i vodu…
Tak malé vyhovovaly Happy Bella, měla jsem je od narození, i v porodnici je dávaly, jsou pevné, široké ( dobré na kyčle), nikdy neprotekly ani se neprokakaly. Ted (3 měsíce) nám nejvíce vyhovují Pampers AB, nepročůrají se, ale myslím, že kdyby opravdu hodně kakala, tak protečou, malá kaká jednou denně k ránu, tak to hned přebalím. ( jsou ale takové lehčí než Happy Bella a malá se v nich dobře pohybuje)