Plenky Toujours z Lidlu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
653
24.8.10 08:21

Plenky z Lidlu

Dobre rano,potrebuji poradit,ted jsou v Lidlu v akci pleny Toujours,mate s nimi nektera zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Lidl toujours pleny?

Přidejte zkušenost s Lidl toujours pleny
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
24.8.10 08:27

Zkušenost mám, ale až s větším děckem. Adámkovi jsem je kupovala když mu byli asi dva roky na noc. Byli jsme s nima moc spokojený. Řekla bych že jsou hodně podobný tesco plínám. Asi bych je nedávala miminku, jsou takový jako trochu tuhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
24.8.10 08:27

Ahoj, já můžu za sebe tvrdit že jsou fakt super. Mám skoro dvouletého chlapečka co stráááááášně moc přes den vypije a tím pádem i hooodně čůrá, ostatní plenky do půl hodky pročurané zkrz a tyhle né. Mám s nima jen dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
24.8.10 08:34

Ahoj,
používala jsem je i na malé mimi a naprosto bez problémů a za slušnou cenu.
Mám je ještě teď pro dvouleťáka na noc a pohoda.I když bych je nějraději už odbourala úplně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.8.10 08:35

Lucko, já jsem na tu akci taky koukala. Taky jsme je ještě neměli, ale odradilo mě to, že jsou v akci tuším tři balení najednou? Pokud se nepletu. Tak to bychom neriskli, kdyby náhodou mu neseděly, spoustu by nám jich zbylo. Spíš někdy koupíme na zkoušku jen jedno balení.

• Citovat
  • Upravit
1922
24.8.10 09:18

ahoj ja je koupila dceri a taky spokojenost dokonce nam v pohode vydrzely i pres noc a to se mi stalo ze procurala i pampersku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
24.8.10 09:20

:palec: občas je kupuju, jsou bezva!

• Citovat
  • Upravit
5811
24.8.10 09:27

Moje holky je měly skoro pořád :palec: Kvalita verzus cena je naprosto jedinečná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
24.8.10 09:56

:-?
no tak já je vzala asi před půl rokem a už jsem je pak nikdy nekoupila. Srovnání kvalita vs cena asi dobrý, ale zázrak bych fakt nečekala.
Mě se po nich malej hodně opruzoval a dokonce z nich chytnul plenkovou dermatitidu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.8.10 10:35

Ja je kupuji uz dlouho jak jedne i druhe druha dokonce od narozeni stridane s pamprskami a nemuzu si je vynachvalit.Jsme spokojeni.Prave pro ne jedu taky.Pro ty cervene. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
24.8.10 10:41

Také jsme je několikrát koupili a nejsou vůbec špatné. Mají pružné boky stejně jako Pampersky, ale samoné pleny jsou tužší. Povrch mají podobný např. Happy plenkám. Velikostí se mi zdály trošičku menší. Nikdy se nám nepročůraly a používali jsme je asi už v šesti měsících..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.8.10 10:44

Jé zrovna včera jsem je poprvé koupila..ale nechtěla jsem hned ty 3 balení, páč jsem si nebyla jistá kvalitou.
měla je včera poprvé a vydržely dost, ale oproti Hug a Pamp. jsou takové papírovější a tvrdší..Takže pohodlí menší, ale kvalita asi dobrá..
Přes den stačí, na noc kvůli měkkosti dám jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
24.8.10 21:19

Ahoj, kupuji je na střídačku s plínama z DM a jsem s nimi moc spokojená. Dcera mi hodně pije a nikdy mi je nepročůrala, což o jiných plínách napsat nemůžu. Vůbec bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.8.11 08:56

Prosím prosím.......... Čtu, že většině maminkám plenky vyhovují… Poradíte mi někdo, jestli velikostně sedí??? Malý má teď 13kg......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
18.8.11 09:13
trumbelín píše:
Prosím prosím.......... Čtu, že většině maminkám plenky vyhovují… Poradíte mi někdo, jestli velikostně sedí??? Malý má teď 13kg......

velikostně sedí :wink: já je měla pro kluka až do 2 let- to měl cca 15kg a nosil ty největší-myslím, že to jsou červené maxi (nebo modré, už si to moc nepamatuju :lol: ) ty velké velikosti jsou tam dvě :wink: jinak já jsem s nima byla opravdu spokojená, kupovala jsem i vlh.ubrousky Toujours a taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí