Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobre rano,potrebuji poradit,ted jsou v Lidlu v akci pleny Toujours,mate s nimi nektera zkusenost?
Máte zkušenost s Lidl toujours pleny?
Přidejte zkušenost s Lidl toujours plenyZkušenost mám, ale až s větším děckem. Adámkovi jsem je kupovala když mu byli asi dva roky na noc. Byli jsme s nima moc spokojený. Řekla bych že jsou hodně podobný tesco plínám. Asi bych je nedávala miminku, jsou takový jako trochu tuhý.
Ahoj, já můžu za sebe tvrdit že jsou fakt super. Mám skoro dvouletého chlapečka co stráááááášně moc přes den vypije a tím pádem i hooodně čůrá, ostatní plenky do půl hodky pročurané zkrz a tyhle né. Mám s nima jen dobrou zkušenost.
Ahoj,
používala jsem je i na malé mimi a naprosto bez problémů a za slušnou cenu.
Mám je ještě teď pro dvouleťáka na noc a pohoda.I když bych je nějraději už odbourala úplně. ![]()
Lucko, já jsem na tu akci taky koukala. Taky jsme je ještě neměli, ale odradilo mě to, že jsou v akci tuším tři balení najednou? Pokud se nepletu. Tak to bychom neriskli, kdyby náhodou mu neseděly, spoustu by nám jich zbylo. Spíš někdy koupíme na zkoušku jen jedno balení.
ahoj ja je koupila dceri a taky spokojenost dokonce nam v pohode vydrzely i pres noc a to se mi stalo ze procurala i pampersku
Moje holky je měly skoro pořád
Kvalita verzus cena je naprosto jedinečná ![]()
![]()
no tak já je vzala asi před půl rokem a už jsem je pak nikdy nekoupila. Srovnání kvalita vs cena asi dobrý, ale zázrak bych fakt nečekala.
Mě se po nich malej hodně opruzoval a dokonce z nich chytnul plenkovou dermatitidu. ![]()
Ja je kupuji uz dlouho jak jedne i druhe druha dokonce od narozeni stridane s pamprskami a nemuzu si je vynachvalit.Jsme spokojeni.Prave pro ne jedu taky.Pro ty cervene.
![]()
Také jsme je několikrát koupili a nejsou vůbec špatné. Mají pružné boky stejně jako Pampersky, ale samoné pleny jsou tužší. Povrch mají podobný např. Happy plenkám. Velikostí se mi zdály trošičku menší. Nikdy se nám nepročůraly a používali jsme je asi už v šesti měsících..
Jé zrovna včera jsem je poprvé koupila..ale nechtěla jsem hned ty 3 balení, páč jsem si nebyla jistá kvalitou.
měla je včera poprvé a vydržely dost, ale oproti Hug a Pamp. jsou takové papírovější a tvrdší..Takže pohodlí menší, ale kvalita asi dobrá..
Přes den stačí, na noc kvůli měkkosti dám jiné..
Ahoj, kupuji je na střídačku s plínama z DM a jsem s nimi moc spokojená. Dcera mi hodně pije a nikdy mi je nepročůrala, což o jiných plínách napsat nemůžu. Vůbec bych se toho nebála.
Prosím prosím.......... Čtu, že většině maminkám plenky vyhovují… Poradíte mi někdo, jestli velikostně sedí??? Malý má teď 13kg......
trumbelín píše:
Prosím prosím.......... Čtu, že většině maminkám plenky vyhovují… Poradíte mi někdo, jestli velikostně sedí??? Malý má teď 13kg......
velikostně sedí
já je měla pro kluka až do 2 let- to měl cca 15kg a nosil ty největší-myslím, že to jsou červené maxi (nebo modré, už si to moc nepamatuju
) ty velké velikosti jsou tam dvě
jinak já jsem s nima byla opravdu spokojená, kupovala jsem i vlh.ubrousky Toujours a taky dobrý ![]()