Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
V obchodě jsem dnes zahlédla,že mají nějaké nové plenky Huggies?Je to červený obal a je na něm ECONOMY.Docela vypadaly dobře i ta cena 270kč..
vyzkošel je už někdo?Jaké jsou?Jsou jako clasic?díky za odpovědi
![]()
to jsou ty stare Huggies Classic - oni ted meni design obalu - my kupujeme Little Walkers a taky maji ted novy obal, ze jsem je tuhle v krame hledala…
Tak obal už jsem vyhodila, tak nevím… Ale teď mi švagrová kupovala Hugiesky a místo premium vzala ty clasiky a hrůza - mají krátké ty suché zipy, takže jsem měla problém zapínat. Normálně bývají prodloužené a tohle mělo stejnou délku jako ten lem vepředu. Ještě že jednorázovky používám jen nárazově při cestách, jinak by mě asi šlehlo, nakoupit jich víc ![]()
Ahoj, mohlo by vás zajímat:
http://www.huggiesclub.cz/…shopping.asp?…
klikněte si na vaší drogerku a zobrazí se aktuální akce ![]()
Presne jak pise Hanka,jsou to ty stare Huggies classic economy jen s novym obalem.
Jednou tu o nich byla diskuze a dost holek na ne nadavalo.
sice trochu opožděně, ale…
huggies classic jsem nikdy neměla odvahu koupit, právě kvůli stížnostem holek tady. Zahlídla jsem nové (jestli jsou skutečně nové nebo jen nové classic nevím) economy a jedny koupila a jsem moc spokojená. Vydrží míň než premium, ale třeba oproti pampers sleep and play zase víc. Za sebe spokojenost i s cenou ![]()
Jsou to staré Huggies classic v novým obalu
Jen z novým obrázkem na pásku ve předu… savost je pořád mizerná jak u classiku ![]()