Nové plenky Huggies?

3200
19.8.10 22:03

nové plenky Huggies?

V obchodě jsem dnes zahlédla,že mají nějaké nové plenky Huggies?Je to červený obal a je na něm ECONOMY.Docela vypadaly dobře i ta cena 270kč.. :palec: vyzkošel je už někdo?Jaké jsou?Jsou jako clasic?díky za odpovědi :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
20.8.10 06:35

to jsou ty stare Huggies Classic - oni ted meni design obalu - my kupujeme Little Walkers a taky maji ted novy obal, ze jsem je tuhle v krame hledala…

• Citovat
  • Upravit
20777
20.8.10 07:38

Tak obal už jsem vyhodila, tak nevím… Ale teď mi švagrová kupovala Hugiesky a místo premium vzala ty clasiky a hrůza - mají krátké ty suché zipy, takže jsem měla problém zapínat. Normálně bývají prodloužené a tohle mělo stejnou délku jako ten lem vepředu. Ještě že jednorázovky používám jen nárazově při cestách, jinak by mě asi šlehlo, nakoupit jich víc :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
20.8.10 08:14

Ahoj, mohlo by vás zajímat:

http://www.huggiesclub.cz/…shopping.asp?…

klikněte si na vaší drogerku a zobrazí se aktuální akce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.8.10 14:27

Presne jak pise Hanka,jsou to ty stare Huggies classic economy jen s novym obalem.
Jednou tu o nich byla diskuze a dost holek na ne nadavalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.9.10 21:44

sice trochu opožděně, ale…

huggies classic jsem nikdy neměla odvahu koupit, právě kvůli stížnostem holek tady. Zahlídla jsem nové (jestli jsou skutečně nové nebo jen nové classic nevím) economy a jedny koupila a jsem moc spokojená. Vydrží míň než premium, ale třeba oproti pampers sleep and play zase víc. Za sebe spokojenost i s cenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.9.10 13:57

Jsou to staré Huggies classic v novým obalu :) Jen z novým obrázkem na pásku ve předu… savost je pořád mizerná jak u classiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
13.9.10 14:50

Huggies classic nebrat :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie