Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte zkušenost s Lidl toujours pleny?
Přidejte zkušenost s Lidl toujours pleny@Patruse.M Ja je kupuju synovy od velikosti 4 a spokojenost. Jestli bude v budoucnu druhe, tak budu davat uz od miminka.
Pokud vím, tak v dtestu byli hodnoceny velmi kladně. V něčem předstihly ii pampersky. My je objevili až teď, co je prcek větší, ale nebála bych se jich ani u novorozence. Přijdou mi kvalitní. Nemůžu si na ně stěžovat.
@Patruse.M já jsem Toujours měla radši než Pampers.. nakoupila jsem si je vždy v akci a byly výborný.. Nakonec už jsem kupovala jenPampers a Toujours, podle toho, na kteréí jsem narazila v akci.. Všechny šmoulí z alberta, různé z Tesca a jiné mi přišly strašné
Babylove tu rikali zensky ze ok do velikosti 3, ja za me musim rici, ze cislo 1 Panda naproste super ale dlasi cisla nic moc, pak Happy Bella i vetsi cisla super, ale nakonec kupuju v Albertu ty smouli, protoze jsou taky fakt dobry a jsou casto v akci, bezne stoji 279, v mensi akci 219, a v lepsi akci 199,– (to jsem nakoupila minule zasobu) ![]()
Já tyhle plínky síťových prodejen (č. 4) kupuju často a Toujours patří mezi oblíbené. Stejně tak DM Babylove, Rossmann, Albert-šmoulí i ty basic se dají, dnes jsem z nouze vzala v Bille ty BabyBaby Soft a přijdou mi, že nějak inovovaly, jsou tenčí s větším zapínáním-stále tedy ne extra pružným, ale to nám nevadí, tak uvidíme.
Holky a na kolik vyjdou ty z Lidlu ve vel. 4, kdo kupujete?
Kupuju 4 z Tesca, ty zelený, ty jsou v akci 54ks/199.
Vyjdou lidlovské levněji???
@Talitha píše:
mám pocit, že stojí cca 250
@Talitha píše:
Normálně stojí 250,– Kč, ale od pondělí je budou mít v akcí za 199,– Kč. Je jich tam tuším 50 ks.
Ahojky, zajimaji me vase zkusenosti, mam mimco 2,5mesice 4,7kg, chtela jsem se zeptat, zda nekdo kupujete tyhle pliny? Jsou kvalitni? Diky ![]()
Ja je koupila raz a uz nekoupim, jsou „mokre“ - nevsakuji, po vetsim curani proste byly na dotek mokre a prvni mi i prosakla, kdyz byl prcek na brichu (mam kluka, cura dopredu, jak si na to lehl tak to prosaklo kolem nozicek). Prebalovala jsem pak pres den kazdou chvili a na noc davala jine…
Za me rozhodne ne. Smrdí chemii a maly se mi po nich brutalne oprudil. Zkus Dada pleny, jestli mas v okoli nekoho kdo je dovazi, nebo smouli pleny z Alberta. Ty jsou super, kam se na ne hrabou Pampersky.
Nebude nebojte
, tam se stejně doporučuje často měnit a doma a hlavně alespoň na noc nějaké kvalitnější.
Ale třeba se vám zalíbí, je to názor od názoru