Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte zkušenost s Lidl toujours pleny?
Přidejte zkušenost s Lidl toujours pleny@mejdylko musim nesouhlasit, plneky z lidlu vyjdou draz nez pampersky, pocitano na kusy
, ted je maji za 179,–(33ks vel.4) a porad vychazeji draz nez kdyz jsem v Lidlu koupila Pampery AB 132ks tataz velikost jako Lidlovskych a vychazi levneji
@Ajinka91 jo lídlácký teď, ale když ještě neudělali tu super inovaci, tak starý lídlácký pleny byly 54ks za 179 Kč, když byly v akci ![]()
Ahoj, sice čtu, že jste tu s nima dost nespokojený, ale přeci jen - kámoška odplenkovala dříve než myslela a zbyly jí doma dva balíky těhle plen (jeden je teda načatý, pár kusů už chybí) a protože to bylo v akci, tak k tomu má i kupon na slevu 30,–kč na další balení. Má velikost 4. Tak kdybyste měla některá zájem, písněte SZ, pošleme ![]()
Ahoj, nam zbylo doma 5 nerozdelanych baleni techto plinek. vel. 4-9kg. Nemate o ne nekdo zajem? V baleni je 56ks. Diky
Ahoj, uz mam jenom 4 baleni. Chtela bych za baleni - 56ks/150 kc.
Ahoj, snad nebude vadit ze tuto diskusi ozivim, protoze uz je nejaky 3 roky stara… ![]()
Potrebuju radu, kamaradka mi dnes donesla balicek plinek toujours z lidla, a jsou to prave ty newborn 3-6 kg, mate s nima nekdo zkusenost, vim ze je docela chvali, i ja je pouzivala ale kdyz byl kluk uz vetsi asi tak od roku…diky ![]()
@Janny Jandofkaa : V testech vyšly dobře pleny Lidl Toujours, (dali jim 70%), ale nevím, které to jou, jestli je jich více druhů - obal byl takový pruhovaný modrá, fialová zelená barva. Z vlastní zkušenosti ale nevím, miminko teprve čekám. Kamarádka je používá na střídačku s šmoulíma (a ty jsou myslim z Albertu).
@mischelin11 u prvním jsem používala jen pampersky…u druhé jsem vyzkoušela tyhle a zůstala u nich a jsem spokojená. Jen si člověk musí zvyknout že jsou fakt tenký.
@yweta : Určitě vyzkouším. Teď mám koupené BellaHappy, tak uvidím, co mimču padne ![]()
Tak za nás musím říct, že syn je dost citlivka a vůbec mu nevyhovují, jak mu dám plenku tak během chvilinky je neuvěřitelně opruzený
Ahoj, koupila jsem na rychlo balíček plenek do porodnice v Lidlu. Až přijdu z porodnice domů, mám už připravené jiné. Chtěla jsem se optat, jestli máte s nimi někdo zkušenost. Jestli do porodnice na těch pár dní bude stačit a nebude to žádné fiasko s nimi. Přikládám fotku. Děkuji ![]()
@Patruse.M
Za mě nejlepší Pampers, tyto se mi zdály rychle pročurané a " těžké", takže nejspíš často přebalovat tj. větší spotřeba plen a stejně se to nakonec vyrovná cenově Pamperskám ![]()
@Patruse.M Ahoj, to musis zkusit, kazde mimco je jine ![]()
Ja jsem mela do porodnice s sebou male baleni pampers. Manzovi jsem rekla, ze kdyz nebudou sedet, doveze jinou znacku. Zkus to udelat taky tak ![]()
To co vyhovuje jednomu miminku nemusi vyhovovat jinemu
Tak uvidis, az je vyzkousis. Ted se tim netrap ![]()
@Caramelkaa
Já je koupila jen na rychlo do porodnice. Tak to nebude na těch pár dní taková katastrofa ne?
![]()