Plenky Toujours z Lidlu

Máte zkušenost s Lidl toujours pleny?

Přidejte zkušenost s Lidl toujours pleny
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20848
18.8.11 10:49

Mrkni na recenze - Pleny toujours.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
18.8.11 11:50

My jsme je koupili a testovali přes noc a vpohodě vydrželi :dance: . Takže nám vyhovují, jsou trošku tušší než Pampers ale zase jemnější než Huggies nebo Tesco zelené. Jsou vyráběné v Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.8.11 13:02

Já tyto plenky poprvé koupila včera a super! Malej je ma jen na noc a vubec se neprocural........Tescove v noci procurava......tak jsem dnes koupila jeste dva baliky…a pak uz snad pliny odbourame uplne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
18.8.11 14:45

Ahoj-já pro ně byla dneska a šíleně mě v Lidlu naštvali,protože měli omezení jenom na dvě balení na košík.Což mi přijde nemístné zrovna u plen,které člověk normálně kupuje po více balení,natož když jsou v akci. Hlavně že uzeného bylo povoleno pět balení. Protěžování masožravců? :-)
Jinak jsou prima, měkké po stranách a krásně sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
18.8.11 14:52

Tak já mám bohužel špatnou zkušenost :-( malá je schopná ju za 2h úplně pročůrat, takže já už víckrát nekoupím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
18.8.11 19:44

Holky prosím vás, kolik tam ty pleny stojí? Velikost od 9 kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
18.8.11 20:05

169

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
18.8.11 20:19
Januliiik píše:
píše: Více

a kolik je jich v balení prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
18.8.11 21:37

my máme 4ky a je jich tam 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
4.10.12 18:38

Zkusím tady tu diskusi oživit…
Přece jen jsou tady ty komentáře k plenkám z Lidlu rok staré, tak co kdyby se na plenách něco změnilo.
Máte některá s plenkama z Lídlu zkušenosti, jaké jsou a tak.Jde mi o to aby když je koupím tak jsem po rozbalení nenašla igelitáky. Jo a jak jsou + - cenově. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.10.12 18:54

Já je kupovala v akci pár měsíců zpátky.. Tenkrát vyšly na tuším 2,50,– (vel. 4) což je super.. Nám vyhovovaly.. Jsou spíš papírový, takže když se nacucaj tak nejsou měkký (jako pampers) ale spíš tužší, ale to ničemu nevadí, na omak jsou měkký a když je porovnám třeba s Tesco zelenejma, tak mi připadají i tenčí.. Mají i dobrý gumičky - malá třeba vůbec nemůže mít Babylove, protože jí moc škrtěj.. Když ale nejsou v akci, tak ta cena nijak slavná není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
4.10.12 18:56
@gabriela82 píše:
Já je kupovala v akci pár měsíců zpátky.. Tenkrát vyšly na tuším 2,50,– (vel. 4) což je super.. Nám vyhovovaly.. Jsou spíš papírový, takže když se nacucaj tak nejsou měkký (jako pampers) ale spíš tužší, ale to ničemu nevadí, na omak jsou měkký a když je porovnám třeba s Tesco zelenejma, tak mi připadají i tenčí.. Mají i dobrý gumičky - malá třeba vůbec nemůže mít Babylove, protože jí moc škrtěj.. Když ale nejsou v akci, tak ta cena nijak slavná není..

Tak já když je nouze největší koupím i plenky z Alberta…a jaká je u těch z Lídlu cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.10.12 19:01

@kreali nevím přesně, tenkrát byla akce jinak bych je nekoupila, mám pocit že normálně tam stojej stejně jako pampersky.. Alberťácký znám, za ty peníze jdou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
4.10.12 19:11
@gabriela82 píše:
@kreali nevím přesně, tenkrát byla akce jinak bych je nekoupila, mám pocit že normálně tam stojej stejně jako pampersky.. Alberťácký znám, za ty peníze jdou ;)

O. K. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.10.12 19:16

Běžná cena je tuším 239 a v akci tak 169, přibližně:) ve velikosti 4 je jich asi 50. Jinak my sme vyzkoušeli a sme spokojení… dost vydrží a docela pruží:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí