Plenky pro panenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prodej, nebo nákup hraček? Využijte bazárku eMimina
Jaké hračky pro děti vybrat? Přečtěte si na eMiminu
Reakce:
Číslo 1 klasických plenek pro miminka . Babyborn nikdy nevyčůrala úplně vše a
občas něco teklo. Pro panenky jsou super plenky z Rossmanu od značky
Babydream. Jsou hezké, velice příjemné na omak, ale pro reálné miminka moc
nesají.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jo, dcera má baby born a kupovala jsem klasický plíny pro miminka číslo 0, nebo newborn baby. Pampersky, ty nejmenší, seděly pěkně. Pak jsem koupila nějakou jinou značku a ty byly větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vsechny kamaradky, co zrovna mely novose, jsem obrala o par nejmensich
plinek a nez je stihly holky ponicit (ty plenky), zas porodila jina kamoska.
Takze tim tak proplouvam, aniz bych musela kupovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@VilaAnalka nikdo
kolem nás mimčo nečeká, takže budeme muset koupit jestli máte zkušenost s více značkami,
nevíte, které seděli na panenku nejlíp?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já nechala holkám na baby Born ušít latkove a je vyřešeno. Mít doma stroj, tak je ušijí i já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@VilaAnalka nikdo kolem nás mimčo nečeká, takže budeme muset koupitjestli máte zkušenost s více značkami, nevíte, které seděli na panenku nejlíp?
Meli jsme nejvic Pampersky a pak Bella Happy, ale to je par let zpet, tak nevim, vyrabi se jeste? Pampersky sedely lip, byly mekci, lip se panence prizpusobily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Látkovky, látkovky! Proboha, to jste, ženské, schopné kvůli
panence produkovat úplně zbytečný nerozložitelný odpad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj. Dcera dostane ode mě k Vánocům panenku baby born, bohužel jsme se nedomluvili s ex rodinou a ta dceři koupila baby Annabell. Takže dcera dostane od Ježíška dvě panenky. Obě jsou čůrací. Zajímá mě, jestli po napití z nich teče voda furt nebo opravdu až když se zmáčne pupík. Vím, že dceru nejvíc bude bavit přebalování - má mladšího sourozence, kterého chce pořád přebalovat, takže mi je jasné, že na panenku bude velká spotřeba plenjaké plenky na tyto panenky kupujete? 5ks stojí 100kč. Kupujete ty origo nebo nějaké jiné? Nebo pleny pro miminko, ale nějakou nejmenší velikost? (Nevím teda jaké jsou nejmenší)
a co koupit dvě látkové plenky
https://www.fler.cz/zbozi?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@iila píše:
Látkovky, látkovky! Proboha, to jste, ženské, schopné kvůli panence produkovat úplně zbytečný nerozložitelný odpad?
já tohle taky nepochopím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nechce nocnik ani plenku, co delat?
- Látkové plenky Breberky All in Two
- Hlen, hnis na plence
- Jaké jsou nejlepší plenky a krémy?
- Chlapeček bez plenky
- Jednorázové plenky - vaše preference (dotazník)
- Jaké plenky vyjdou nejlevněji?
- Plenky i behem nemoci?
Ahoj. Dcera dostane ode mě k Vánocům panenku baby born, bohužel jsme se nedomluvili s ex rodinou a ta dceři koupila baby Annabell. Takže dcera dostane od Ježíška dvě panenky. Obě jsou čůrací. Zajímá mě, jestli po napití z nich teče voda furt nebo opravdu až když se zmáčne pupík. Vím, že dceru nejvíc bude bavit přebalování - má mladšího sourozence, kterého chce pořád přebalovat, takže mi je jasné, že na panenku bude velká spotřeba plen
jaké plenky na tyto panenky kupujete? 5ks
stojí 100kč. Kupujete ty origo nebo nějaké jiné? Nebo pleny pro miminko,
ale nějakou nejmenší velikost? (Nevím teda jaké jsou nejmenší)