Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Lenka001 píše:
Tak to asi nebudeme riskovat, zkusili jsme už hodně druhů,ale se všemi byla nějaká obtížMyslela jsem kdyby vyšly nějak jo levně. Udělali jsme si zásobičky pampersek když byla akce v rosmanu,ale už se tenčí,tak by to chtělo zase nějakou akci
Neriskuj
Já vždycky nějaké zkusím a spotřebovávám je jen po ránu, kdy vím, že se mi nejdéle do hodiny pokajdí, jinak jsou děsný
![]()
Děkuji Vám všem za tipy:-) Uritě všechny jemnované vyzkouším. Jinak máte pravdu v těch lemech. Mě to vůbec nedošlo, že u pohyblivého miminka to je na škodu. Já je právě používám skoro od narození a zatím to beru jako velké plus, protože ty tvrdé okraje nesnáším. U Huggiesek se o ně jednou dokonce trošku škrábla
I když ji nechám plínku co nejvíc povolenou, tak po rozbalení má všude otlaky ještě 15 minut, ale je pravda, že má teda extrémně citlivou pokožku. Myslím že to je pro malý miminka nepohodlné a zbytečné. Softino mi připadají strašně jemný a nebojím se, že by ji někde něco tlačilo nebo škrábalo…taky jsou docela veliký, ale to mě též neva, dávám delší body a za tu savost to stojí
A právě cena je na nich naprosto parádní. Když jsou v akci, stojí tady u nás kus něco málo přes 2 Kč, což je perfektní:-) U mě posunuly pampersky na 2. místo, jelikož jsou mnohem levnější a nemají takový chemický zápach. Každýmu ale vyhovuje něco jiného. Až se začne více pohybovat, taky asi teda značku změním, nebo nechám jen na noc, ale zatím za mě naprostá spokojenost. A jsou v balení jen po 16ti, takže pro ty, co chtějí zkusit to je výhoda. Jen to chce brát když jsou v akci, jinak jsou asi taky drahý…
Zdravím maminky. Taky se přidám, a plenky Softino musím jen a jen pochválit. Bála jsem se, ze začátku, jaké budou ( dostala jsem jen tip od kamarádek, že „ujdou“..). Tak jsem nedávno koupila jeden balík ( v balení MAXI jich je 14 kusů ), a byla jsem opravdu mile překvapena. Netlačí nás, a to i přesto, že nemají tak pružný pas jako Pampersky.. Malému vydrží. Za týden máme rok, takže se i už opravdu hodně pohybujem a ještě ani jednou jsme nepřetekli ( používáme i na NOC! ). Takže podrženo, shrnuto, za nás super ( a o ceně nemluvě! ). Mějte hezký den. ![]()