Plenky Softino

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
5.5.12 10:45

plenky softino

Ahoj maminky, chtěla bych se Vás zeptat, jestli máte nějakou zkušenost s těmito plenkami a jakou:-) Mě je koupila mamka v liedlu, když byly v akci(já tam nechodím)a musím říct, že jsem byla moc nadšená. Jsou krásně jemňoučké, takže kolem nožiček a bříška nehrozí žádné otlačeniny, perfektně sají takže i při méně časté výměně je pořád v suchu a nehrozí nikdy, že by něco někudy proteklo. Zajímalo by mě, jestli je někdo stejně nadšený jako já,(žádné reakce jsem nikde moc nenašla) nebo jsou na trhu ještě lepší plenky a já o nich nevím:-) Teď jsem dostala od kamarádky huggiesky a je to jako špatný sen. Už po několikáté jsem musela po prvním krmení v šest ráno převlékat celou postel(spí se mnou) a celou dceru, po čemž už pak moc neusla :evil: (a pokud to náhodou neproteče, tak nechce spát protože je hned po přebalení zas v šíleném mokru) V softino plenách vydržela tři hodiny úplně v pohodě. Teď stačí jen jedno větší čůrání a už je v mokru, takže přebaluji každou hodinu. Ještě předtím jsem měla baby love(vadilo mi, že při počůrání hrozně ztvrdly :D ) a pampersky premium( dobře sály, ale měly také spoustu nevýhod) Jsem sama komu přijdou softinky tak perfektní a neznáte ještě nějaké podobné plenky na trhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
5.5.12 11:11

Ahoj,
já tyto plenky jednou jen tak zkusmo v Lidlu koupila a taky jsem byla spokojená :) Super mi odtud přijdou i Toujours. A jinak nejvíc kupuju Clever z Billy, ale ty jsou ve srovnání s výše jmenovanými silnější, ale vyhovovaly nám na noc u kluků :palec: Byly jediné, které neprotekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
5.5.12 11:33

Také se přikláním k Toujours - také z Lidlu (já je kupovala v Polsku v akci za 160,– Kč, nevím za kolik bývají u nás v akci). Softino jsem nezkoušela, ale měla jsem nutkání :-). Příště tedy vyzkouším. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.5.12 12:07

já s nimi moc spokojená nebyla protože nemají pružné pásky kolem boků a pro aktivnější miminko to není pohodlné.. lepší i cenově jsou plenky z DM, babylove, teď jsou i upgradlé jsou jemňounké, pásek na zádíčkách a jsou hodně pružné, volánky mají kolem nožiček zredukpované aby nehrozily otlaky při spánku na boku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.5.12 12:09

jo a jak si psala že ztvrdly tak u těch nových to nehrozí, ale tvrdly kvůli tomu že přemění tekutinu na gel, proto je ale dítě opravdu v suchu ne jenom pocitově v suchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
5.5.12 13:10

Já mám teď velmi pozitivní zkušenost s plenkami GAGA z tesca. Měkkoučký, dobře sajou, a málo stojí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.5.12 13:13

Já jsem spokojená taky se zelenýma tesco plínama, nikdy se nestalo, že by dceři přes noc nevydržely :palec:
A vím, že si holky chválí i ty z Alberta, ale ještě jsme nezkoušeli, tak nepotvrdím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.5.12 13:16
@Tercie píše:
Já mám teď velmi pozitivní zkušenost s plenkami GAGA z tesca. Měkkoučký, dobře sajou, a málo stojí ;-)

Ty mám teď na malýho a souhlasím, jsou bezva :palec:
Ale u tak malýho nepřetáčejícího prcka mi ještě neprotekly žádný plíny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
5.5.12 13:22

Ahoj,ja pleny Softino objevila v Lidlu nedavno a jsem s nima take moc spokojena.My je tedy pouzivame jen na noc,pres den jsme uz davno bez plen.Ale i tak jsou super a za paradni penize ve srovnani s ostatnima plenama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.5.12 13:47

Kupuju softino pokud jedu na víkend nebo k mámě,líbí se mi to malé balení.Ale na noc třeba dceři nevydrží.To používáme huggiesky nebo Pampers.
Potom nám ještě moc dobře sedí Babylove z DM.

• Citovat
  • Upravit
660
20.5.12 19:22

prosím kolik stojí balík plínek softino a kolik jich je v balíku? Ráda bych je zkusila,ale mám lidl trochu z ruky, tak jestli se tam vydat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.5.12 21:14

Me na softino vadi, ze nemaji pruzne pasky na boku, podle mne je to pro pohyblive ditko nepohodlne a taky se mi to dost blbe zapina. Radeji mam DM babylove a tesco plenky zelene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.5.12 07:52

tesco zelené plínky nemůže, ponich se mi malý oprudil, babylove jsme ještě nezkoušeli, zatím nám totiž vyhovují jen pampers active baby …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.5.12 11:10
@Lenka001 píše:
tesco zelené plínky nemůže, ponich se mi malý oprudil, babylove jsme ještě nezkoušeli, zatím nám totiž vyhovují jen pampers active baby …

Myslím, že jestli vám vyhovují pampersky, nenajdeš žádné ve stejné kvalitě :mrgreen: Já už zkusila hodně plen, ale pampersky jsou prostě nejlepší. Pro nás, někdo má radši ty obchoďákový, mě na všech těhlech plenách vadí, že jsou tak hrozně tlusté a tvrdé oproti pamperskám. Na softino jsem koukala teď v lídlu a myslím, že plena vyšla na 3,83 nebo 4,20 už si nejsem jistá a to je oproti pamperskám tak malej rozdíl v ceně, že jsem radši koupila pampersky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.5.12 11:14

Tak to asi nebudeme riskovat, zkusili jsme už hodně druhů,ale se všemi byla nějaká obtíž :-( Myslela jsem kdyby vyšly nějak jo levně. Udělali jsme si zásobičky pampersek když byla akce v rosmanu,ale už se tenčí,tak by to chtělo zase nějakou akci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí