Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky, chtěla bych se Vás zeptat, jestli máte nějakou zkušenost s těmito plenkami a jakou:-) Mě je koupila mamka v liedlu, když byly v akci(já tam nechodím)a musím říct, že jsem byla moc nadšená. Jsou krásně jemňoučké, takže kolem nožiček a bříška nehrozí žádné otlačeniny, perfektně sají takže i při méně časté výměně je pořád v suchu a nehrozí nikdy, že by něco někudy proteklo. Zajímalo by mě, jestli je někdo stejně nadšený jako já,(žádné reakce jsem nikde moc nenašla) nebo jsou na trhu ještě lepší plenky a já o nich nevím:-) Teď jsem dostala od kamarádky huggiesky a je to jako špatný sen. Už po několikáté jsem musela po prvním krmení v šest ráno převlékat celou postel(spí se mnou) a celou dceru, po čemž už pak moc neusla
(a pokud to náhodou neproteče, tak nechce spát protože je hned po přebalení zas v šíleném mokru) V softino plenách vydržela tři hodiny úplně v pohodě. Teď stačí jen jedno větší čůrání a už je v mokru, takže přebaluji každou hodinu. Ještě předtím jsem měla baby love(vadilo mi, že při počůrání hrozně ztvrdly
) a pampersky premium( dobře sály, ale měly také spoustu nevýhod) Jsem sama komu přijdou softinky tak perfektní a neznáte ještě nějaké podobné plenky na trhu?
Ahoj,
já tyto plenky jednou jen tak zkusmo v Lidlu koupila a taky jsem byla spokojená
Super mi odtud přijdou i Toujours. A jinak nejvíc kupuju Clever z Billy, ale ty jsou ve srovnání s výše jmenovanými silnější, ale vyhovovaly nám na noc u kluků
Byly jediné, které neprotekly.
Také se přikláním k Toujours - také z Lidlu (já je kupovala v Polsku v akci za 160,– Kč, nevím za kolik bývají u nás v akci). Softino jsem nezkoušela, ale měla jsem nutkání
. Příště tedy vyzkouším. ![]()
já s nimi moc spokojená nebyla protože nemají pružné pásky kolem boků a pro aktivnější miminko to není pohodlné.. lepší i cenově jsou plenky z DM, babylove, teď jsou i upgradlé jsou jemňounké, pásek na zádíčkách a jsou hodně pružné, volánky mají kolem nožiček zredukpované aby nehrozily otlaky při spánku na boku..
jo a jak si psala že ztvrdly tak u těch nových to nehrozí, ale tvrdly kvůli tomu že přemění tekutinu na gel, proto je ale dítě opravdu v suchu ne jenom pocitově v suchu..
Já mám teď velmi pozitivní zkušenost s plenkami GAGA z tesca. Měkkoučký, dobře sajou, a málo stojí ![]()
Já jsem spokojená taky se zelenýma tesco plínama, nikdy se nestalo, že by dceři přes noc nevydržely ![]()
A vím, že si holky chválí i ty z Alberta, ale ještě jsme nezkoušeli, tak nepotvrdím ![]()
@Tercie píše:
Já mám teď velmi pozitivní zkušenost s plenkami GAGA z tesca. Měkkoučký, dobře sajou, a málo stojí
Ty mám teď na malýho a souhlasím, jsou bezva ![]()
Ale u tak malýho nepřetáčejícího prcka mi ještě neprotekly žádný plíny ![]()
Ahoj,ja pleny Softino objevila v Lidlu nedavno a jsem s nima take moc spokojena.My je tedy pouzivame jen na noc,pres den jsme uz davno bez plen.Ale i tak jsou super a za paradni penize ve srovnani s ostatnima plenama ![]()
Kupuju softino pokud jedu na víkend nebo k mámě,líbí se mi to malé balení.Ale na noc třeba dceři nevydrží.To používáme huggiesky nebo Pampers.
Potom nám ještě moc dobře sedí Babylove z DM.
prosím kolik stojí balík plínek softino a kolik jich je v balíku? Ráda bych je zkusila,ale mám lidl trochu z ruky, tak jestli se tam vydat ![]()
Me na softino vadi, ze nemaji pruzne pasky na boku, podle mne je to pro pohyblive ditko nepohodlne a taky se mi to dost blbe zapina. Radeji mam DM babylove a tesco plenky zelene.
tesco zelené plínky nemůže, ponich se mi malý oprudil, babylove jsme ještě nezkoušeli, zatím nám totiž vyhovují jen pampers active baby …
@Lenka001 píše:
tesco zelené plínky nemůže, ponich se mi malý oprudil, babylove jsme ještě nezkoušeli, zatím nám totiž vyhovují jen pampers active baby …
Myslím, že jestli vám vyhovují pampersky, nenajdeš žádné ve stejné kvalitě
Já už zkusila hodně plen, ale pampersky jsou prostě nejlepší. Pro nás, někdo má radši ty obchoďákový, mě na všech těhlech plenách vadí, že jsou tak hrozně tlusté a tvrdé oproti pamperskám. Na softino jsem koukala teď v lídlu a myslím, že plena vyšla na 3,83 nebo 4,20 už si nejsem jistá a to je oproti pamperskám tak malej rozdíl v ceně, že jsem radši koupila pampersky ![]()
Tak to asi nebudeme riskovat, zkusili jsme už hodně druhů,ale se všemi byla nějaká obtíž
Myslela jsem kdyby vyšly nějak jo levně. Udělali jsme si zásobičky pampersek když byla akce v rosmanu,ale už se tenčí,tak by to chtělo zase nějakou akci ![]()