Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Forgisek myslím, že vám budou stačit i ty č. 4+, můj prcek má 16 kg a kousek a č. 5 mu jsou akorát, možná i malinko větší, jakože ty pásky má zalepené kousíček přes sebe, to by vašemu byly určitě moc veliké. Jako dřív byly ty plenky určitě lepší, tak ale neprotékají a za tu cenu…jsou dobré ![]()
Tak jsem zkusila ty nové Tesco plenky.. jako jsou tenčí a měkčí se zeleným vnitřkem jako pampers Active baby.. akorát spíš smrdí (pampersky mi voní)
no a přijde mi že takovou kapacitu jako měly tesco essentials nemají.. malý je cítit močí mnohem dřív a to není plínka skoro vůbec počůraná.. ![]()
ale designově jsou hezčí než ty starý ![]()
@Bebinka29 píše:
Holky tak jsem je zatím jen rozbalila, ale přijdou mě na první pohled super. Měkounky, pružny pásky. Klidně si je troufám přirovnat k pamperskám.Baba esentiales jsou oproti nim tvrdy prkna.
Tak už máte plenky vyzkoušené? Jak se Vám zdají? Vydrží něco? Děkuji. ![]()
JJ mám, a přijdou mě super. Myslím že se dají srovnat s plenkami DAda. Jsou měkké, a sají dobře. Mě teda nesmrdí. ![]()
@Bebinka29 píše:
JJ mám, a přijdou mě super. Myslím že se dají srovnat s plenkami DAda. Jsou měkké, a sají dobře. Mě teda nesmrdí.
tu značku plenek neznám, ale nevadí, tak zkusím koupit a nemělas plenky se šmoulama, jestli by se to nedalo porovnat s nimi, děkuji ![]()
Tak plenky se šmoulíkama jsme taky zkusili. Takhle jsou super. Taky krásně sedí, měkoučky. Ale já naopak u těchto nedávala ten smrad. Malýmu hrozně smrděla prcka i když byl počůranej. Ne že bych k němu zase tak čuchala, ale divně zaváněl a jak jsem se nahla tak děs. Ale jinak jsou dobry ![]()
Tak po jednom balíku TS Loves Baby 4+ se vracíme k Pamperskám AB, vůbec se mi neosvědčily, sály méně, smrděly a navíc několikrát protekla stolice a to se mi u původních Tesco Essentials nikdy nestalo ![]()
No nic no, podle mě bohužel další zkažená inovace ![]()
Já jsem na ty plinky pěkně naštvaná, protíkají, savost žádná, jediný co tak, že vypadají pěkně. Jen se hrozím, že Tesco už nebude prodávat Essentials. Vůbec nevím na jakou značku přejdem, zelený Tesco byly super a hlavně ta cena ach jo ![]()
Prosím kolik stojí Tesco pleny vel 4? A kolik jich je v balení? Chtěla bych je vyzkoušet. Děkuji
@smudlik.esta píše:
Prosím kolik stojí Tesco pleny vel 4? A kolik jich je v balení? Chtěla bych je vyzkoušet. Děkuji
Tesco Loves Baby stojí asi 268 Kč, je jich tam asi 40 ks.
Ted je maji v akci za 199 do 27.7.,tech vel.4 je tam 54. Ja je pouzivam od vel.2 a super. Ale radim ti, nech si paragon a kdyz se ti osype, tak je bez vratit. Vrati ti penize v pohode, rikaj tomu garance kvality. Mne dva baliky smrdely chemii, tak jsem je vratila a pohoda. Nekdy se to muze stat.
@bobr123 akce byla do 22.7. a ctyrky byli nejzadanejsi, hned byli pryc a po celou dobu akce nyli vyprodane:-(
Jj, byly v akci, u nás teda žádná velikost naštěstí nechyběla, bylo jich furt plno…
Tak jsem nakonec koupila v Lídlu ty jejich za 129,– 35ks. Malá mi usnula v autě, a nechtělo se mi už jinam:-DUž jsme je párkrát měli a dobrý.