Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj
Pro info, Kimberly-Clark přestane ve většině zemí Evropy včetně Česka a Slovenska prodávat plenky Huggies. Co vy na to?
Hm v prodeji je spousta jiných značek plen a některé i lepší takže mě je to fuk
Že žádná škoda, huggiesky jsou jedny z nejhorších plenek
Takže mě na trhu fakt chybět nebudou ![]()
Huggies jsou kvalitní plenky a ráda jsem je kupovala, pravda je, že protékají a to každou noc ať jsem je zapla sebelíp a také cenově to není růžové. Našla jsem náhradu v tesco plenách (zelených), které stojí polovinu a jsou také kvalitní a nestalo se mi, že by protekly a dokonce ani moje malá, která se sype i po pemprskách nemusí v nich být namazaná jak kuře na gril ![]()
ostatní výrobky huggies jako ubrousky mi také posloužily, ale volím raději ty, co nejsou papírové. Takže za mě, mi to nevadí. Jen doufám, že nepujdou ostatní ceny nahoru, když nebudou mít drahého konkurenta.
Přesně tak…plenky mají krásné zpracování (Tesco zelené jsou tak zoufale hnusné na pohled, že mě úplně odpuzujou, ale to je samozřejmě malicherná výhrada a jen otázka vkusu), jsou prima, že nejsou navoněné, dobře se přebalujou a i v akcích se dají koupit velice výhodně…ale PROTÉKAJÍ a nad to se prostě nemůže člověk povznést, kdyby firma věnovala svých 20 let na skutečnou inovaci (zvládají to prakticky všichni i ti „neznačkoví“, jak se píše v článku, výrobce Tesco plen, Rossmann se svými Babydreamy atd., tak proč ne tito), tak by skončit nemuseli a lidi by je kupovali
já dávám přes den látku, huggies dávám na druhou polovinu noci (první má ty Babydreamy, měkkoučké, neprotékající), protože se mi ta plenka prostě líbí a dobře se s ní pracuje a pokud jsem je koupila v akci, tak při naší spotřebě je balík na čtvrt roku; ale často je syn i po těch pár hodinách mokrý a proto jejich odchodu z trhu litovat nebudu.
Příspěvek upraven 26.10.12 v 08:09
Že mi nikdy nevyhovovaly, takže žádná škoda
Jsou tvrdé a hrudkovatí.. Vyhovovaly mi jen ty pro novorozence s bavlnou..
@gabriela82 píše: Že mi nikdy nevyhovovaly, takže žádná škodaJsou tvrdé a hrudkovatí.. Vyhovovaly mi jen ty pro novorozence s bavlnou..
Mě ani ty, nakoupili jsme 8 balíků a 5 jsem pak prodala, byly to JEDINÉ plenky, které protekly. A to novorozenec fakt čůrá málo a přebalovala jsem fakt co 1-1.5 a stejně občas protekly ![]()
@elanaa píše:
Přesně tak…plenky mají krásné zpracování (Tesco zelené jsou tak zoufale hnusné na pohled, že mě úplně odpuzujou, ale to je samozřejmě malicherná výhrada a jen otázka vkusu),
však ty zelene tesko vypadají jako napodobenina huggies, co te na nich odpuzuje?.:D
já mám jednu tesco zelenou na celou noc a přes den balím po třech hodinách, pokud se nepokaká.
@monika32 Já koupila balíky dva.. Malá hrozně rychle přibírala, takže ten druhej už jsem jí skoro nemohla navléct.. Ale byly příjemný na omak a nikdy teda neprotekly.. Ale jak se cpala, tak pořád kajdila, takže jsem jí stejně přebalovala pořád, tak jsem si toho možná ani nevšimla ![]()
@MarieOVMUC tak to nevím, možná zpracováním (podobně pevné), ale nelíbí se mi ten obrázek, to, co to udělá na zadečku, jak je to vzadu celé bílé a po stranách zelené-já je vídám na synovcovi a prostě nevím, byla to antipatie na první pohled. Ale to je jen na okraj, samozřejmě kdyby to byly jediné plenky, co neprotékají, tak zavřu oči (ostatně v noci je mám stejně skoro zavřené
) a dávám je.
edit: ještě teda-třeba je v Tescu víc druhů, švagrová prostě na můj dotaz co to je, tak řekla Tesco.
Jsou hrozný
.Já ted blbec koupila v akci celý velký balík a už aby byly v čudu, mají je hned pročůraný
.
Tak to je pro mě špatná zprávu, budu muset udělat zásobu ![]()
Do Tesca se nedostanu a v místě bydliště jsem ekvivalent Huggieskám nenašla. Vyhovuje mi provedení na zadní straně plenek. Díky gumičce na zádíčkách hezky těsní a ještě se mi nestalo, aby mi stolice vyběhla po zádíčkách - u všech ostatních plenek běžná praxe. Jediné, co bych Huggieskám vytkla je, že promokají. Když dám na noc Pampers Premium Care, plínka může být sebevíc počůraná a vše je suché. U Huggies a ostatích je malej mokrej na skrz. Takže přes den dávám Huggies, na noc Pampers Premium Care.
Sakra to mě štve, konečně se mi to podařilo vychytat a oni končí…
Já jsem evidentně exot, koupila jsem je, když nám jednu dobu protékaly pampers active (asi mu neseděla velikost nebo nevím, co to bylo - táhlo se to asi měsíc a pak jako když utne), dávala jsem Huggies na noc a bylo to OK, pak jsme se teda vrátili k pampers ani nevím proč, asi zvyk nebo mám vymytej mozek reklamou, taky přestali Huggies prodávat v DM a bylo pro nás komplikovanější je kupovat ![]()
@LadyLada píše:
Tak to je pro mě špatná zprávu, budu muset udělat zásobuDo Tesca se nedostanu a v místě bydliště jsem ekvivalent Huggieskám nenašla. Vyhovuje mi provedení na zadní straně plenek. Díky gumičce na zádíčkách hezky těsní a ještě se mi nestalo, aby mi stolice vyběhla po zádíčkách - u všech ostatních plenek běžná praxe. Jediné, co bych Huggieskám vytkla je, že promokají. Když dám na noc Pampers Premium Care, plínka může být sebevíc počůraná a vše je suché. U Huggies a ostatích je malej mokrej na skrz. Takže přes den dávám Huggies, na noc Pampers Premium Care.
Sakra to mě štve, konečně se mi to podařilo vychytat a oni končí…
stim tescem to je blbe, ale to badlis nekde nahorách, ne? :0D huggies a kakání znamenalo, ze to bylo pokazde az za krkem a nebo v nohavicích
a curaní pokazde na celém bočkua každý večer nové pyžamko, ani mi to nestačilo schnout ![]()