Plenky v Egyptě?

160
24.4.08 08:37

Plenky v Egyptě?

Ahoj, nevíte někdo,zda se dají koupit plínky v Egyptě? Konkrétně jedeme do Hurghady. Několikrát jsem tam byla,ale nikdy jsem po nich nekoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1686
24.4.08 10:07

Ahoj Potvurko, taky jsme tam mockrát byli, ale nevšimla jsem si. Ale v centru v drogeriích nebo lékárnách by je měli mít, je fakt, že tam mají všechny možné druhy známých značek vložek, tamponů a tak. Zkus se zeptat v cestovce, třeba budou schopni ti to zjistit.
A to jedete i s tím 3měsíčním prckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
24.4.08 11:20

Pempersky maji v kazde lekarne - nekdy je na nich napsana cena a na te trvej, jinak smlouvej, je to desny me to moc neba, ale je jo… :? Byly jsme tam loni, ale ja si pleny vezla sebou, takze cenu nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.4.08 11:35

Pleny v Hurgade urcite meli… pampers … ale cenu taky nevim … ale myslim ze to nebylo nejak hrozne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
24.4.08 20:50

Ahojky!
V Hurghadě jsme byli ve dvou hotelech a v obou měli plínky pampers normálně v obchodech v hotelu na korzu,cenu samozřejmě nevím,tenkrát jsme neměli to naše čírtě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.4.08 08:07

Pro Miiri- Jedem tam až v září,ale chtěla bych vědět co a jak,abych tam pak nešílela. Budu tam mít obě děti a manžela,který tam ještě nebyl,takže vlastně 3 děti :lol:
Dík za odpovědi. Nechce se mi brát balíky plen. Na ceně se nás určitě budou snažit oškubat, jako na všem :) Jen jsem nějak neměla jistotu,že tam něco slušného mají.Když jsem tam byla se starším,tak jsem si je tam brala,ale teď nás bude moc a nechce se i to tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí