Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevíte někdo,zda se dají koupit plínky v Egyptě? Konkrétně jedeme do Hurghady. Několikrát jsem tam byla,ale nikdy jsem po nich nekoukala.
Ahoj Potvurko, taky jsme tam mockrát byli, ale nevšimla jsem si. Ale v centru v drogeriích nebo lékárnách by je měli mít, je fakt, že tam mají všechny možné druhy známých značek vložek, tamponů a tak. Zkus se zeptat v cestovce, třeba budou schopni ti to zjistit.
A to jedete i s tím 3měsíčním prckem?
Pempersky maji v kazde lekarne - nekdy je na nich napsana cena a na te trvej, jinak smlouvej, je to desny me to moc neba, ale je jo…
Byly jsme tam loni, ale ja si pleny vezla sebou, takze cenu nevim.
Pleny v Hurgade urcite meli… pampers … ale cenu taky nevim … ale myslim ze to nebylo nejak hrozne …
Ahojky!
V Hurghadě jsme byli ve dvou hotelech a v obou měli plínky pampers normálně v obchodech v hotelu na korzu,cenu samozřejmě nevím,tenkrát jsme neměli to naše čírtě. ![]()
Pro Miiri- Jedem tam až v září,ale chtěla bych vědět co a jak,abych tam pak nešílela. Budu tam mít obě děti a manžela,který tam ještě nebyl,takže vlastně 3 děti ![]()
Dík za odpovědi. Nechce se mi brát balíky plen. Na ceně se nás určitě budou snažit oškubat, jako na všem
Jen jsem nějak neměla jistotu,že tam něco slušného mají.Když jsem tam byla se starším,tak jsem si je tam brala,ale teď nás bude moc a nechce se i to tahat.