Pleny Bella panda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
169
16.5.13 18:56

pleny bella panda

Mike maminky, zkusene plenkarky :D Mate prosim nektera zkusenost s plenkami BELLA PANDA? Konkretne 5 az 9 kg? Dekuji za vase reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bella Panda?

Přidejte zkušenost s Bella Panda
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68837
16.5.13 19:16

Dcera teď fasovala v nemocnici, ale teda velikost 4 a musím říct, že nic horšího jsem neviděla. Já teda doma používám látkové a jsem zvyklá přebalovat co dvě hodiny, ale tady jsem měla kolikrát dítě durch mokré už po hodině, nic to nenasálo a všude to protékalo. Nechala jsem si pak donést svoje huggiesky, tak jo, jsou o dost dražší, ale nemusela jsem v noci přebalovat co hodinu. Musela jsem pleny převažovat, takže můžu říct, že Panda snesla tak deci, maximálně dvě, huggieska protekla po půl litru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.5.13 19:24

Mě teda přijdou jako průměr. Rozhodně lepší než igelitový, mají takový hrubší povrch, ale nám neprotýkaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.5.13 19:29

Jj, nevedela jsem zda je mam zkusit nebo ne. Videla jsem je ted v akci a rozmyslela jsem se :think: Jinak pouzivame babylove a babydream, ty jsou bezvadnea neprotecou :kytka: tak diky za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.5.13 19:29

Také jsem si je koupila pouze jednou jedinkrát. Absolutně nesály. Možná dobré pro děti, kterým nedělá dobře gel v ostatních plenkách, Pandy ho snad vůbec nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
16.5.13 22:48

Taky jsme je měli v nemocnici…dokonce jsem si řekla o velikost větší a katastrofa… :zed: Vhodné tak akorád pro máločurající novorozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Duken1989-tatulda
3.11.13 18:56

Kazde dite je jinak citlive. Treba moje dcerka zacala na klasickych(bilej obal) skusily jsme dal postupem casu Pampers a osipala se nam a diky pouzivani plen Panda je vse v pohode a ani se nepromoci. Prave problem kterej mam je jen ze se tezce schani v obchodnich retezcich, nejsou vsude kde by mohli byt.

• Citovat
  • Upravit
787
6.2.16 10:17
@ajabara píše:
Jj, nevedela jsem zda je mam zkusit nebo ne. Videla jsem je ted v akci a rozmyslela jsem se :think: Jinak pouzivame babylove a babydream, ty jsou bezvadnea neprotecou :kytka: tak diky za radu :mavam:

dobry den,,, jake jsou ty babylove pro miminka?? pry to smrdi je to pravda?? ja myslela ze babylove dela hodne dobre veci co se tyka pro miminka jako ze prisne hlidane chemie a td,, nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.8.16 15:42
@anomisisi píše:
dobry den,,, jake jsou ty babylove pro miminka?? pry to smrdi je to pravda?? ja myslela ze babylove dela hodne dobre veci co se tyka pro miminka jako ze prisne hlidane chemie a td,, nevite?

Ty jsou bezvadné :-)
Omlouvam se za pizdni reakci :zed: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí