Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, máte někdo zkušenosti s těmito plenami? Jaké jsou? Díky.
ahojky,ted je mám,jsou trošku tvrdší,ale docela dobré.pěkně sajou, neprotýkají,nejsou špatné
ahoj
používám je jen když vím, že budou kadit a nebudou je mít dlouho, nic extra to není, jsou dost pevné
Nám zatím vyhovovali nejvíc ze všech.. jsou lepší než Babylove (DM) a než Pampers (propouští)
mame je taky, a spokojenost, ale na noc davam zelene tesco pleny
Teď jsem je koupila a jsem mile překvapená, zdají se mi úplně ok. Cena výborná, kvalita přijatelná. Nesmrdí, jsou pevnější, neprotékají. Syn je má i na noc a ok.
Za nás super
Je to 4r zpět co jsem je používala na první dceru a to byli jen tesco pleny no a teď se jmenují gaga ale jsou úplně stejné jako tenkrát.Je fakt že nejsou tak pevné jako pampers ale v pevnosti a tloušťce srovnatelné s Happy jen s rozdílem že tyhle mají gumičky vzádu a pěkně sedí
No a jsou podstatně levnější,žádný igelit prostě klasika materiál.
Měli jsme jeden balík a nic moc, lepší jsou ty tescové zelené ![]()
Za tu cenu jsou dobrý, ale kdybych nekoukala jen na cenu, tak si je už nekoupím, oproti např. pemprskám jsou strašně tvrdý a myslím, že i pro to miminko tím pádem nepohodlný, taky nám už párkrát protekli, ale na druhou stranu jsem ještě nenarazila na plíny, které by mě nikdy neprotekli.