Jaké plínky na noc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
27.6.11 10:35

jaké plínky na noc??

ahoj maminy :-) chtela jsem se zeptat jaké dáváte plenky na noc?? poslední dobou je každé ráno mokrý :-? ted mám hugis (nebo jak se to píše :lol: ) a ikdyž tam je napsáno 12h tak má ráno vždy mokré pyžamko :-? v noci nepřebalujem, vstává kolem 9 ráno takže jednu plínku má cca. 12hodin. dřív se nám to nestávalo až ted tak poslední měsíc :-? prckovi je 9mesicu. není to tím že by si jí nák posunul, prostě proteče :-? já nevim jestli jste spokojení stema do pempers ty sleep a play?? nechám si poradit. diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
27.6.11 10:38

Ahoj,
jednak bych zkusila dát plínku o jednu velikost větší :wink: A za druhé u nás neprotíkají Clever z Billy a babylove z DM (jednotlivé balení, ne krabice). Sleep and Play bych nebrala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.6.11 10:40

Tak my máme na noc buď Pampers AB nebo Huggies a ještě se mi nestalo,že by byla malá ráno mokrá :nevim:
Ty oranžový Pampersky se nám vůbec nešikovaly.
Pije malej hodně před spaním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.6.11 10:41
MarkyM píše:
Tak my máme na noc buď Pampers AB nebo Huggies a ještě se mi nestalo,že by byla malá ráno mokrá :nevim:

Používám Huggies a ještě neprotekla… taky bych zkusila o velikost větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
27.6.11 10:43

Ahoj,tak ty sleep a play od Pampers me vzdycky v noci procural,davam obcas jen na den.
Me na noc vyhovuji bud klasicke pampers,nebo obyc zelene Tescove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.6.11 10:46

My máme na noc Pampers Active Baby a nic neprotéká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.6.11 10:55

Ja davam na noc Huggies Premium a nikdy nic neproteklo. V noci neprebaluju, takze ji ma okolo tech 12ti hodin a fakt v pohode.
Sleep and Play bych nedavala. Prijdou mi takove male na noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
27.6.11 11:01

Ted máme taky Pampers AB, před tím Huggies, Happy a všechny Mates pročural. Ted už má pyžamko suché. U Kuby jsem ten problem neměla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
27.6.11 11:05

no před spaním má 210UM a kolem pulnoci znova, nepřebaluju, protoze by se vzbudil a jen tak bych ho neuspala :roll: no tak já zkusim ty pempers AB :palec: díky

MarkyM píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
27.6.11 11:15

Já dávám pampers premium care. Nikdy jsme nehodu neměli, stávalo se nám to naopak s Huggies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.6.11 12:44

Zkus pampers Premium Care. Klukovi dřív neprotékaly. Te´d látkuji, to je nejspolehlivější. Na cestách mi papírovky v noci protékají - Babylove i Huggies premium. Zase se mi už nechce kupovat celý balík Pampers Premiumcare, nespotřebovala bych ho. Takže v noci na cestách přebaluji, než jdu spát já.

Jinak já ještě zkusila experimentovat s večerním mlékem. Dávám hodinu před spaním, než až do postele. To hodně pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
27.6.11 13:03

Jednu dobu se nám to stávalo taky. Ale u těch Huggiesek bych řekla, že to bylo tím, že jí to proteklo vždycky bokem. Ale dokud jsme v noci krmili, tak jsem i přebalila. Od té doby co nekrmíme ji má taky celou noc a nehody byly dřív občas, ale delší dobu už ne. Teď už problém nemáme, ale tak jsme starší a občas plína vydrží úplně suchá a ráno jde na nočník¨.
Za nás teda ty nové Pamper AB teda ne. Pomrvili je, jak jen mohli :nevim: A Sleep and Play taky určitě nebrat. My stále na to spaní máme ty Huggiesky a nebo se nám osvědčily plíny z Schleckra Babysmile :palec:
Ale u vás to bude hold tím pitím no. Není to zrovna málo, když vypije flašku před spaním a pak ještě v noci. To mi pak příjde normální, že plína nevydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.6.11 15:11

My používáme na noc Pampers Active Baby 4+ (malý má 9 kg takže je plínka o něco větší a myslím, že pohodlnější) a myslím, že lepší plínky nejsou :wink: vydrží přes 12 hodin… Huggies nám pročůrával a Pampers Sleep and Play to je děs běs :zed: býval z nich děsně opruzený a vadilo nám, že nemají ty pružné zalepovací pásky. A Pampers Premium měl pročůranou za hodinu… takže jedině AB :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.7.11 02:53

Jedině Pampersky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
2.7.11 21:40

Já dávám bambusové …látkové a na to vlňáčky…a s tímhle nemáme problém :-) . Teda pokud je dobře nalanolinuju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí