Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj maminy
chtela jsem se zeptat jaké dáváte plenky na noc?? poslední dobou je každé ráno mokrý
ted mám hugis (nebo jak se to píše
) a ikdyž tam je napsáno 12h tak má ráno vždy mokré pyžamko
v noci nepřebalujem, vstává kolem 9 ráno takže jednu plínku má cca. 12hodin. dřív se nám to nestávalo až ted tak poslední měsíc
prckovi je 9mesicu. není to tím že by si jí nák posunul, prostě proteče
já nevim jestli jste spokojení stema do pempers ty sleep a play?? nechám si poradit. diky ![]()
Ahoj,
jednak bych zkusila dát plínku o jednu velikost větší
A za druhé u nás neprotíkají Clever z Billy a babylove z DM (jednotlivé balení, ne krabice). Sleep and Play bych nebrala ![]()
Tak my máme na noc buď Pampers AB nebo Huggies a ještě se mi nestalo,že by byla malá ráno mokrá ![]()
Ty oranžový Pampersky se nám vůbec nešikovaly.
Pije malej hodně před spaním?
MarkyM píše:
Tak my máme na noc buď Pampers AB nebo Huggies a ještě se mi nestalo,že by byla malá ráno mokrá
Používám Huggies a ještě neprotekla… taky bych zkusila o velikost větší
Ahoj,tak ty sleep a play od Pampers me vzdycky v noci procural,davam obcas jen na den.
Me na noc vyhovuji bud klasicke pampers,nebo obyc zelene Tescove ![]()
Ja davam na noc Huggies Premium a nikdy nic neproteklo. V noci neprebaluju, takze ji ma okolo tech 12ti hodin a fakt v pohode.
Sleep and Play bych nedavala. Prijdou mi takove male na noc ![]()
Ted máme taky Pampers AB, před tím Huggies, Happy a všechny Mates pročural. Ted už má pyžamko suché. U Kuby jsem ten problem neměla. ![]()
no před spaním má 210UM a kolem pulnoci znova, nepřebaluju, protoze by se vzbudil a jen tak bych ho neuspala
no tak já zkusim ty pempers AB
díky
MarkyM píše:
Tak my máme na noc buď Pampers AB nebo Huggies a ještě se mi nestalo,že by byla malá ráno mokrá
Já dávám pampers premium care. Nikdy jsme nehodu neměli, stávalo se nám to naopak s Huggies.
Zkus pampers Premium Care. Klukovi dřív neprotékaly. Te´d látkuji, to je nejspolehlivější. Na cestách mi papírovky v noci protékají - Babylove i Huggies premium. Zase se mi už nechce kupovat celý balík Pampers Premiumcare, nespotřebovala bych ho. Takže v noci na cestách přebaluji, než jdu spát já.
Jinak já ještě zkusila experimentovat s večerním mlékem. Dávám hodinu před spaním, než až do postele. To hodně pomohlo.
Jednu dobu se nám to stávalo taky. Ale u těch Huggiesek bych řekla, že to bylo tím, že jí to proteklo vždycky bokem. Ale dokud jsme v noci krmili, tak jsem i přebalila. Od té doby co nekrmíme ji má taky celou noc a nehody byly dřív občas, ale delší dobu už ne. Teď už problém nemáme, ale tak jsme starší a občas plína vydrží úplně suchá a ráno jde na nočník¨.
Za nás teda ty nové Pamper AB teda ne. Pomrvili je, jak jen mohli
A Sleep and Play taky určitě nebrat. My stále na to spaní máme ty Huggiesky a nebo se nám osvědčily plíny z Schleckra Babysmile ![]()
Ale u vás to bude hold tím pitím no. Není to zrovna málo, když vypije flašku před spaním a pak ještě v noci. To mi pak příjde normální, že plína nevydrží ![]()
My používáme na noc Pampers Active Baby 4+ (malý má 9 kg takže je plínka o něco větší a myslím, že pohodlnější) a myslím, že lepší plínky nejsou
vydrží přes 12 hodin… Huggies nám pročůrával a Pampers Sleep and Play to je děs běs
býval z nich děsně opruzený a vadilo nám, že nemají ty pružné zalepovací pásky. A Pampers Premium měl pročůranou za hodinu… takže jedině AB ![]()
Já dávám bambusové …látkové a na to vlňáčky…a s tímhle nemáme problém
. Teda pokud je dobře nalanolinuju. ![]()