Jaké plínky na noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
12.7.11 17:25

Tak my máme stejný problém. Malá si oblíbila spaní na boku a ráno je pod ní loužička. Už mi z toho hrabe, jak pořád peru prostěradla, deky, chrániče na matraci. Zatím jsem vyzkoušela Pampers Economy a Pampers Premium Care, Babylove Oko-windeln a Pampers Economy a pořád peru a peru a povlíkám a povlíkám… :zed:

HUggies Premium nám protékali i ve dne. :roll: Zkusím ještě koupit o číslo větší, ale pokud to proteče bokem, tak jsem skeptická, ale za pokus to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.7.11 19:08
Keren píše:
Tak my máme stejný problém. Malá si oblíbila spaní na boku a ráno je pod ní loužička. Už mi z toho hrabe, jak pořád peru prostěradla, deky, chrániče na matraci. Zatím jsem vyzkoušela Pampers Economy a Pampers Premium Care, Babylove Oko-windeln a Pampers Economy a pořád peru a peru a povlíkám a povlíkám… :zed:HUggies Premium nám protékali i ve dne. :roll: Zkusím ještě koupit o číslo větší, ale pokud to proteče bokem, tak jsem skeptická, ale za pokus to stojí.

Těma Economy myslíš ty zelené Active Baby? A kolik má malá měsíců a kolik kg? A vyzkoušela jsi Babydream z drogerie Rossmann? ty ještě dobře sedí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.7.11 22:19

8 mesicu a 7kg, jo tema economy myslim active baby, jsem si to spletla je to economy baleni plen active baby…diky, zkusim ty z Rossmanna, ale nejdriv musim zjistit, kde se nejblizsi nachazi :think:

Doufam, ze nam neco vydrzi, je to sila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.7.11 06:24

Holky tak mě bohužel toto jednorázovky taky dělají..Používám látkovky a u nich to vůbec neznám a to malá spí všelijak :-D …Teď jedem na dovču v jednorázech a musím brát přebalovací podložky navíc pod ni do postýlky.
Jo a z jednorázovek mám vyzkoušené Pampers, Huggies, Alany a všechny protékají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
13.7.11 12:37
Keren píše:
8 mesicu a 7kg, jo tema economy myslim active baby, jsem si to spletla je to economy baleni plen active baby…diky, zkusim ty z Rossmanna, ale nejdriv musim zjistit, kde se nejblizsi nachazi :think:Doufam, ze nam neco vydrzi, je to sila :zed:

podobné mi příjdou i Babysmile ze Schleckera, kdybys ho třeba měla blíž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.7.11 12:40
zelazuzu píše:
Holky tak mě bohužel toto jednorázovky taky dělají..Používám látkovky a u nich to vůbec neznám a to malá spí všelijak :-D …Teď jedem na dovču v jednorázech a musím brát přebalovací podložky navíc pod ni do postýlky.
Jo a z jednorázovek mám vyzkoušené Pampers, Huggies, Alany a všechny protékají :think:

Taky řešení :think: jenže já vůbec nechápu jak se takový plínky používají, kolik jich třeba pro začátek potřebuješ!? jak často se vyměňují, jak často se musí prát apod. Vím, že je tu kolem toho hodně diskusí, ale nemám čas to pročítat… ikdyž by to možná bylo řešení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.7.11 12:54
Keren píše:
8 mesicu a 7kg, jo tema economy myslim active baby, jsem si to spletla je to economy baleni plen active baby…diky, zkusim ty z Rossmanna, ale nejdriv musim zjistit, kde se nejblizsi nachazi :think:Doufam, ze nam neco vydrzi, je to sila :zed:

To máš dobré, že má 7 kg… můžeš kupovat ještě velikost 3 že… vyjde levněji :wink: to nám perfektně seděli opravdu ty Pampers Active Baby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.7.11 12:59
thejannies píše:
zelazuzu píše:
Jo a z jednorázovek mám vyzkoušené Pampers, Huggies, Alany a všechny protékají :think:
Taky řešení :think: jenže já vůbec nechápu jak se takový plínky používají, kolik jich třeba pro začátek potřebuješ!? jak často se vyměňují, jak často se musí prát apod. Vím, že je tu kolem toho hodně diskusí, ale nemám čas to pročítat… ikdyž by to možná bylo řešení :palec:

Theja poradila bych, ale jedeme na dovolenou, tak už musím leťět.Zkus hodit dotaz sem https://www.emimino.cz/…nkovani/265/ a holky už základy napíšou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.7.11 12:58

No tak látkovky jsou pro mě taky velká neznámá, už jsem o nich přemýšlela, ale pak jsem to zavrhla…nemám ty počůraný kde skladovat, koupelnu máme malou a jestli to chápu, tak se namáčí do vody,když se to počůrá, nebo už ne? Fakt o tom nemám ani ponětí… :oops:
Jinak jsem vyzkoušela koupit balík o číslo větších na noc - čtyřek a tentokrát bez loužičky (sice jsem ji raději o půlnoci přebalila), ale po více než týdnu jsme suchý :dance: , tak snad to nebyla náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.7.11 18:46

někdo látkovky skladuje namokro, ale s tím bych se taky nedělala. Počúrané dávám rovnou do kýble,pokaděné přemáchnu a strčím tamtéž a přikryju víkem. Co 2 dny strčím do pračky…a pohoda. Když jsme nedávno dali jednorázovku…všem nám to smrdělo… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.7.11 10:53

Tak malá byla zase pročůraná :pocitac: …protéká jí to po straně, jak spí na boku. V srpnu razíme na dovolenou a já nevím, co mám dělat…prát prostěradlo každý druhý den nebudu moct…a látkovky taky nepřipadají moc v úvahu na cestách.

Někdo má nějaký nápad, prosííím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.7.11 11:36

Je asi jsem mimo, ale co je to Feedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.7.11 11:58
Keren píše:
Tak malá byla zase pročůraná :pocitac: …protéká jí to po straně, jak spí na boku. V srpnu razíme na dovolenou a já nevím, co mám dělat…prát prostěradlo každý druhý den nebudu moct…a látkovky taky nepřipadají moc v úvahu na cestách.Někdo má nějaký nápad, prosííím?

Tož pár nápadů:

• dát mlíko dřív než před spaním (a přebalit než jde spát)
  • při nočním jídle přebalit (pokud bude počuraná)
  • aby se neprobudila dát spát jen v plíně a bodyčku (jen to rozpeneš a přebalíš, nemusíš ji celou zeslíkat, tak snad se neprobudí. Je stejně vedro, zima by ji být nemusela..)
  • na dovolené pod ni dát jednorázovou přebalovací podložku nebo igelit (tak jak to bývá třeba v porodnici na posteli pro nás :wink: )

Víc mě nenapadá… :think: Tak snad to pomůže a nebo někdo ještě něco poradí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.7.11 12:31

holky já prckovi kouupila 4+ normálně mám 4 a je to o.k. :palec: vydržíme až do rána, tak to zkus taky koupit vetší, nám to fakt pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
18.7.11 12:41

Wiollko, děkuju, ta jednorázová přebalovací podložka mě nenapadla, supr nápad na dovču :palec: . Jinak v noci přebaluju a pokusím se to mlíčko dávat dřív, ale když ona se mi při kojení uvede do klidového režimu, že nevím, jestli bude spát…ale zkusím.

Market, mi máme přes den trojky a o velikost větší, tedy čtyřky jsem vyzkoušela a protékají. Můžu zkusit koupit ještě ty 4+, dívala jsem se na ně v obchodě…a uvidím, ale jak říkám, protéká nám to bokem a tak se bojím, že větší plenka nebude kolem nožiček dobře těsnit. Malá má 7kg a cca 68 cm, takže žádný cvalda to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí