Pleny, plenky, plínečky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.10.16 11:19

Pleny, plenky, plínečky

Recenze jsou zapotřebí všude. Proto jsem se rozhodla udělat jednu o plenkách. A zkušenosti mám velké, sice má náš drobeček teprve dva měsíce. Budu ráda, když své zkušenosti přidají i druhé maminky. Je tu už spousta rubrik na téma pleny, ale některé diskuse jsou již staršího data a tak je třeba svěžího vítru, neboť jsou na trhu nové značky a nebo ty starší se buď zlepšily nebo zhoršily. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35734
21.10.16 11:22

Co rubrika recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.10.16 11:29

@jitkabrhelova Používám Pampers /bílé a zelené/ nebo Huggies ;)

Příspěvek upraven 21.10.16 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.16 11:33

@jitkabrhelova je tu přímo rubrika recenze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.10.16 11:44

Ty recenze jsou fajn, ale kdyz tam neco hledam, najdu tak pulku veci :-( Takze co tady neni, kupuju na zkousku s tim, ze se pak podelim.
A tim bych chtela poprosit i ostani, aby recenze obcas pridali.

K tematu: dceri je mesic, od zacatku nam sedi Tesco se sovickama (zelene baleni). Ted jsme dostali nejake zelene Pampers a nic moc, dcerce vadi, dokonce mi prijde po nich i trosku cervena. Jeste mame bile a ty mi prijdou docela dobre, ale pomer kvalita a cena jasne zatim vitezi Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.16 11:54

Plínečky

První plíny, po kterých má nenasytná ruka byly značky Toujours č.2 z Lidlu.
Naneštěstí jsem byla v tu chvíli natolik šílená, že jsem koupila hned 7 balení. Jaké bylo mé překvapení, když o pár měsíců později již tyto pleny nebyly k mání. Dodnes jsem nevypátrala, proč už je neprodávají. Ale zpět k recenzi. Za mě maximální spokojenost. Je pravda, že občas protekly, ale nebylo to plenkami nýbrž mýma levýma rukama :) Takže „Lídlpleny2“ ať už s krtkem, myškou nebo žížalou, za mě velká 1*. Dárkem jsem měla možnost poznat i velikost č. 1, neboť jsem pro novorozeně měla jen 2 (brouček měl 3350 :) ). Značka Happy 1 byla pro nás naprosto nevyhovující, plenky byly malé. Takže dle našeho zadečku bych přepsala číslo na obalu z 1 na 0. Absorbčně ale obstály. Za mě 2. A jsem u hvězdy všech plenek, Pampers. 1 premium care (bílý obal) se žlutým proužkem. Seděly jak se říká jako sedinka na hrnec :) Takže je řadím k „lídlovkám“, jen bez té hvězdičky, tu strhávám za cenu. Jen jsem nepochopila význam žlutého proužku, když jsem zkoušela Pampers new baby dry (zelený obal), neboť když je miminko počůrané, je to krásně vidět, neboť bílá plena po použití zežloutne. Celkem tedy zbytečný žlutý proužek se tedy odráží na cenovém rozdílu mezi " zelenými" a „bílými“ pamperskami. Tudíž zelené jsou o nějakou kačku levnější než jejich bílý bráška. Jinak za mě opět 1 a opět bez hvězdičky. A posledním vzorkem je Baby diapers od Finelife (Makro). Tvarově, absorbčně srovnatelné s Pampers. Za mě velká 1 a k tomu dvě hvězdičky za dostupnou cenu a krásnou opičku, vyobrazenou na jednotlivých plenkách. Malé mínus za nedostupnost pro většinu rodičů z důvodu, že je to Makro. Tolik tedy k mé recenzi „dvojkových“ plínek. Jakmile přejdem na plíny číslo tři, což k velkému apetitu našeho syna nebude trvat dlouho, beru si na paškál šmoulí pleny nebo pleny s mravenečníkem :) a další značky. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.10.16 12:31

Z latkovek se mi libi system Bamboolik a z papirovych Dada pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.10.16 13:35

Tak my začali s Pampers a nic moc, po oranžovych se strašně oprudil na zadečku a protekly několikrát. Další přinesl přítel z Kaufu Wickies nebo jak a katastrofa, použila sem pouze na podlahu, když bylo třeba setřít trocha vody. Teď máme s opickou z Penny - Babytime a super. V akci za 170 myslím a jsou zatím nejlepší (výroba Německo). Látkové nepoužíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
21.10.16 21:44

Pampers premium care, Pampers active baby a sovičkové z Tesca v pohodě, šmoulí taky nebyli k zahození, ale na mě nepříjemný materiál, babydream z Rossmanna ok, ale ta cena, jiné jsme nezkoušeli. Neprotekly nikdy žádné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
21.10.16 21:57

Pampers premium care, zluty prouzek mne pomahal v porodnici, kdy jsem mela zapsat, zda mimco mezi dvema kojenimi curalo nebo ne a ty mikro davky se spatne poznavaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.10.16 22:07

Máme šestiměsíční dvojčátka, takže u nás je to hodně i o ceně. Z netu objednávám Bella Panda a nemám k nim žádné výhrady. Babička nás pak zásobuje těmi nejlevnějšími z Alberta a taky nejsou nejhorší, ale občas protečou a musím je hodně často měnit - hůř sají a holkám po nich zůstávají mokré prdelky, takže se mi sem tam lehce oprudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
21.10.16 22:17

Z látkových nejraději Petit Lulu a Majab, svrchňáčky Bambolik a z jednorázových Bella Happy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.10.16 22:26

@jitkabrhelova používám Pampers premium care a spokojenost :pankac: sice jsou trošku dražší, ale stojí to za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
21.10.16 22:48

Malej má dva a půl a pleny mu zůstaly ještě na noc. Asi od roku má pleny se šmouly z albertu nebo ty zelené se sovičkou z tesca. Když byl ještě miminko zkoušely jsme pampers zelené i bílé-cena šílená, smrděli moc chemií plus ty jejich oranžové, sice cena v akci byla dobrá..ale ten smrad! Jinak jsme zkoušely i bella háppy fialové, happy mimi oranžové i zelené, pleny panda-byly dobré za dobrou cenu. Které bych už nikdy nekoupila byly pleny¨huggies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí