Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, objednáváte některá plenky přes internet, myslím jednorázové, konkrétně Pampersky. A pokud ano tak od kud?
RadkaOR píše:
Ahoj holky, objednáváte některá plenky přes internet, myslím jednorázové, konkrétně Pampersky. A pokud ano tak od kud?
Ne. Ale pokud někdo dá tip na čtyřky za míň jak 3Kč/ks (včetně poštovného), tak bych to i zkusila. Jinak se mi to nevyplatí.
Objednavala jsem na feedo.cz spolecne s jidlem.. Ted uz dlouho ne, protoze kupujeme jidlo v DM.. Ale akce miva i mall.cz..
![]()
Příspěvek upraven 21.02.12 v 19:20
Já když kupuju přes net ať pleny, UM, přesnídávky, tak na lekarna.cz
Když kupuji nad 1500kč tuším tak je poštovné zdarma
Objednávám každý měsíc, i léky běžně dostupné…
Plenky se ale musí chytnout v akci ![]()
Kupovala jsem mléko v lékárnách přes net na celý měsíc, pošta byla zdarma a fakt se to vyplatilo. Pleny se většinou nevyplatí, nebo to vyjde na stejno jako v akci v obchodě.
ja ano, ale jenom kdyz vidim nejakou dobrou akci, tak potom koupim…
feedo.cz, mall.cz, drogerie martina (Praha).
než jsem přešla na látku, tak jsem kupovala na www.eva.cz, občas měli moooc zajímavé slevy ![]()
Jitulinek26 píše:
než jsem přešla na látku, tak jsem kupovala na www.eva.cz, občas měli moooc zajímavé slevy
tady jsem chtěla kupovat už několikrát, ale VŽDYCKY mi pak napsali, že zboží není (i když bylo stále vedeno jako že je na skladě). Od té doby už od nich letáky ani nečtu a rovnou vyhazuju.