Pleny savé, pružné - které?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
30.8.12 12:14

pleny savé, pružné-které?

Ahoj maminky! používáme PAMPERS PREMIUM CARE a až na vyjímky jsem spokojená. Někdy se stane že mi zádičkama proteče buď moč nebo kakání. a k tomu naboptnají a smrdí chemií. poradíte jiné pleny? pampersky mají pružné prvky což je super, jsou i jiné pleny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7499
30.8.12 12:17

S pružným lemem našim dobře vyhovují Huggies premium nebo Babylove z DM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.8.12 12:17

Tak já fandím Pampers AB, ty premiumky mi taky smrděly, a jinak Babylove, ale ty jsou takové tlusté,.

• Citovat
  • Upravit
31269
30.8.12 12:19

Ozve se ti sem sto maminek se sto názory a každá ti bude radit tu značku, co používá…
musíš to prostě vyzkoušet sama na svém dítku :)
pružné prvky dnes mají snad už všechny i ty levnější plíny…
některé mají pružná zádíčka, některá boky u lepítek, některé obojí…
každopádně moje sestra přecházela z pampersek a nejvíc jí vyhovují babylove…
náš honzík má huggiesky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.8.12 12:20

Tak já vyzkoušela snad všechny pleny na trhu, ale prostě pampers jsou pampers :nevim: těm budu věrná, dokud jeho veličenstvo nepříjde na chut nočníku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.8.12 12:21
@Katka86 píše:
Tak já vyzkoušela snad všechny pleny na trhu, ale prostě pampers jsou pampers :nevim: těm budu věrná, dokud jeho veličenstvo nepříjde na chut nočníku :lol:
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
46669
30.8.12 12:25
@Katka86 píše:
Tak já vyzkoušela snad všechny pleny na trhu, ale prostě pampers jsou pampers :nevim: těm budu věrná, dokud jeho veličenstvo nepříjde na chut nočníku :lol:

Máme to stejně, ale občas koupím i zelené Tesco Essentials. Pružné, savé a nesmrdí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.12 12:26

Já teda taky vyzkoušela kde co, ale momentálně jsem nejvíc nadšená z Huggies Super dry - ty jsou teda pružné jak ďas. Jinak každému vyhovuje něco jiného, pružné pásky nebo záda už má většina plen, musíte to vyzkoušet, co vám bude sedět - Pampers, Huggies, Babylove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
30.8.12 12:32

My taky vyzkoušeli více značek a nejvíc nám vyhovovaly buď pempers ale levněji byly Babylove a ty se pro mě rovnají Pemperskám. Byla jsem s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
30.8.12 12:36

U nás nevyhovují žádné a to jako fakt :lol: ze začátku dost seděly Huggies, to se změnilo a vyhovovaly Pampers AB, pak chvíli Babylove, teď jedem v Pampers znovu a je teda fakt, že jsem byla vcelku spokojená s těmi Huggies Super Dry, ale na všem mi něco vadí :mrgreen: jednou je to smrad, pak cena, pak protékaj kolemstehen, pak na záda, grrrr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
30.8.12 12:44
@sterezie píše:
U nás nevyhovují žádné a to jako fakt :lol: ze začátku dost seděly Huggies, to se změnilo a vyhovovaly Pampers AB, pak chvíli Babylove, teď jedem v Pampers znovu a je teda fakt, že jsem byla vcelku spokojená s těmi Huggies Super Dry, ale na všem mi něco vadí :mrgreen: jednou je to smrad, pak cena, pak protékaj kolemstehen, pak na záda, grrrr :mrgreen:

To je taky pravda. Za naši plenkovou éru, kdy první dítě mělo plenky do skoro dvou a půl a druhé je má zatím skoro pět měsíců, se nestalo, že by některé aspoň jednou neprotekly. Nejdebilnější byly Huggies Clasic a Pampers Sleep and Play. Babylove si už maminy taky nechválí. Prý co je vyrábí v Polsku místo původního Německa, nejsou dobré. Nevím, polské jsme nezkoušeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.12 12:48

Za nás jednoznačně Bella Háppy. Nesmrdí a neprotékají. Nejhorší jsou Huggies :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.8.12 12:52

Babylove tlusté? Možná o něco tlustší než Pampers, ale tlusté mi rozhodně nepřipadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
30.8.12 12:57

Bella happy a Toujours z Lidlu

• Citovat
  • Upravit
46669
30.8.12 12:59

Zakladatelka má rozhodně z čeho vybírat, už tu byly vyjmenované snad všechny plínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí