Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky! používáme PAMPERS PREMIUM CARE a až na vyjímky jsem spokojená. Někdy se stane že mi zádičkama proteče buď moč nebo kakání. a k tomu naboptnají a smrdí chemií. poradíte jiné pleny? pampersky mají pružné prvky což je super, jsou i jiné pleny?
S pružným lemem našim dobře vyhovují Huggies premium nebo Babylove z DM ![]()
Tak já fandím Pampers AB, ty premiumky mi taky smrděly, a jinak Babylove, ale ty jsou takové tlusté,.
Ozve se ti sem sto maminek se sto názory a každá ti bude radit tu značku, co používá…
musíš to prostě vyzkoušet sama na svém dítku ![]()
pružné prvky dnes mají snad už všechny i ty levnější plíny…
některé mají pružná zádíčka, některá boky u lepítek, některé obojí…
každopádně moje sestra přecházela z pampersek a nejvíc jí vyhovují babylove…
náš honzík má huggiesky.
Tak já vyzkoušela snad všechny pleny na trhu, ale prostě pampers jsou pampers
těm budu věrná, dokud jeho veličenstvo nepříjde na chut nočníku ![]()
@Katka86 píše:
Tak já vyzkoušela snad všechny pleny na trhu, ale prostě pampers jsou pamperstěm budu věrná, dokud jeho veličenstvo nepříjde na chut nočníku
@Katka86 píše:
Tak já vyzkoušela snad všechny pleny na trhu, ale prostě pampers jsou pamperstěm budu věrná, dokud jeho veličenstvo nepříjde na chut nočníku
Máme to stejně, ale občas koupím i zelené Tesco Essentials. Pružné, savé a nesmrdí!
Já teda taky vyzkoušela kde co, ale momentálně jsem nejvíc nadšená z Huggies Super dry - ty jsou teda pružné jak ďas. Jinak každému vyhovuje něco jiného, pružné pásky nebo záda už má většina plen, musíte to vyzkoušet, co vám bude sedět - Pampers, Huggies, Babylove…
My taky vyzkoušeli více značek a nejvíc nám vyhovovaly buď pempers ale levněji byly Babylove a ty se pro mě rovnají Pemperskám. Byla jsem s nimi spokojená.
U nás nevyhovují žádné a to jako fakt
ze začátku dost seděly Huggies, to se změnilo a vyhovovaly Pampers AB, pak chvíli Babylove, teď jedem v Pampers znovu a je teda fakt, že jsem byla vcelku spokojená s těmi Huggies Super Dry, ale na všem mi něco vadí
jednou je to smrad, pak cena, pak protékaj kolemstehen, pak na záda, grrrr ![]()
@sterezie píše:
U nás nevyhovují žádné a to jako faktze začátku dost seděly Huggies, to se změnilo a vyhovovaly Pampers AB, pak chvíli Babylove, teď jedem v Pampers znovu a je teda fakt, že jsem byla vcelku spokojená s těmi Huggies Super Dry, ale na všem mi něco vadí
jednou je to smrad, pak cena, pak protékaj kolemstehen, pak na záda, grrrr
To je taky pravda. Za naši plenkovou éru, kdy první dítě mělo plenky do skoro dvou a půl a druhé je má zatím skoro pět měsíců, se nestalo, že by některé aspoň jednou neprotekly. Nejdebilnější byly Huggies Clasic a Pampers Sleep and Play. Babylove si už maminy taky nechválí. Prý co je vyrábí v Polsku místo původního Německa, nejsou dobré. Nevím, polské jsme nezkoušeli…
Za nás jednoznačně Bella Háppy. Nesmrdí a neprotékají. Nejhorší jsou Huggies
.
Babylove tlusté? Možná o něco tlustší než Pampers, ale tlusté mi rozhodně nepřipadají.
Zakladatelka má rozhodně z čeho vybírat, už tu byly vyjmenované snad všechny plínky ![]()