Pleny T-tomi

598
10.6.11 10:41

pleny t-tomi

http://www.t-tomi.cz/…4-kusu-meda/

Devcata, znate? mate zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
10.6.11 10:50

Osobně mě flanel jako takový nepřijde moc dobrý na přebalování, vzory jsou efektní, ale z mé zkušenosti se flanel hodně rychle opere, zfuflíkatí. Plus při poskládání je takový dost nepoddajný a tuhý.

Jako plínku pod hlavičku bych to klidně brala, takovou chlubicí k dr, na procházky…

Za mě zatím vedou jako čtvercové pleny „osušky“ Barnsling z ikea, savé, drží tvar, i po mnoha vypráních jsou pořád v téměř nezměněnném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.6.11 11:01

Souhlas s Gladys, na přebalování asi ne, ale pod hlavičku a na parádu moc pěkný.

Já bych na přebalování doporučila bambusové čtvercovky, dělají se i barevné. Sice mají tendenci měnit tvar a smrskávat se, ale na savost to vliv nemá. A jsou po vyprání jsou krásně měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.6.11 11:24

Gladys
mam 3m mimi a chci zacit latkovat , co tak procitam diskuse, mas znacny prehled a hojne zkusenosti,
prosim prosim-
porad jakou vybavu?
chci ctvercovky /ikea? kikko?- normalni? bambus?a velikost?mnozstvi?/, vkladacky /bambusove?mnozstvi?znacka?/, snapi sponu/mnozstvi?druh?/, a svrchnacky/totez viz vyse?/ a separacky
a co dal???
vim, ze chci moc, ale fakt jsem zahlcena informacema
:nevim:
mimi plne kojene ,kaka nevyspitatelne a vajicka, procura jednorazovku na 1,5h a od 23:00 do 5h skoro nerura---co na noc?
budu vdecna /i kdyz vim, ze to ti bude prt platne, ze? :wink: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fellix
10.6.11 11:57

My ty Tomi máme jen pod hlavu do kočáru a do postýlky.. na přebal ne.

Souhlasím, že na přebal jsou výborný bambusky kikko, a já si nemůžu vynachválit ještě imse Vimse. Na noc používám tvarovaný bambusky tots bots.

• Citovat
  • Upravit
218
10.6.11 12:07

Tyto plenky máme (dostali jsme) a jak se tu píše - používala jsem na „obalení“ miminka při kojení a na široké balení když byla menší, teď používám pod hlavičku, na přebalovák a na zastínění kočárku. Rozhodně jsou hezké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.6.11 12:45

Rorozulko, nejsem Gladys, ale snad to bude stačit  :wink:

Jestli chceš používat jenom čtverce, tak bych doporučila ty bambusky (viz výše) - 30 kusů, k tomu bambusové vkládačky, hlavně na noc nebo když potřebuješ, aby plenka víc vydržela.

Jednu snappi, tak troje nebo čtvery svrchní kalhotky - nejlepší jsou samozřejmě vlněné, ale jestli se ti nechce impregnovat, dobrá volba jsou Imse nebo Thirsties.

Teď se hodně dělají i vícevelikostní, které si zmenšíš, třeba GroVia, Sweet Monkey nebo zase Thirsties.

Separačky od Popolini nebo Imse, ty jsou nejlepší - Imse Baby nebo Popo v roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.6.11 13:08

DIKY :hug: ,
a prosim -kolik ceho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.6.11 13:28

Čtvercovky - tak 30 (míň, když budeš mít víc vkládaček)
vkládačky - záleží na tobě, tak 6 určitě, užiješ je
svrchňáčky - 3-4
snapka - stačí jedna
separačky - stačí jedny

A samozřejmě můžeš použít i bavlněné čtvercovky, určitě máš nějaké doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí