Plesnivá zelenina v polévce

Anonymní
26.2.20 00:30

Plesniva zelenina v polevce

Ahoj, vecer jsem se stavovala u mamky a pozvala me na polevku, byla lusteninova, zahustena bramborou, s vyvarem. Sla jsem pak pro neco k ni do spajzkx a vsimla jsem si, ze v kosicku je chlupata mrkev a petrzel. Tak jsem se zeptala zda to bylo i v te polevce, a ona ze delala zeleninovy vyvar, pouzila nechycenou zeleninu, ktera kdyz se vyvarila tak letela slepicim, a v polevce z toho byla jen ta „voda“…a ja ted mam hrozny nervy, ze se mi neco stane, mam hrozne citlivy zaludek, mozna uz jsem tehotna. Neverim, ze ta zelenina nebyla taky chycena, kdyz ostatni mela na sobe tu plisnovou vatu :,( hrozne se ted na mamku zlobim a bojim se ze z toho neco chytnu.. prosim anonym, zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36123
26.2.20 00:39

Nic nechytíš, a těhotná nejsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.2.20 00:42

Souhlasím s jege

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36123
26.2.20 00:48

A já souhlasím s @MrsNorris! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.2.20 02:44

Hur ti bude z toho stresu. Co bys tak z toho asi chytla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.2.20 04:29

Nechytis nic, max se poblejes, ale spíš ti bude blbě z nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
26.2.20 06:30

To mas za to, ze vyziras mamku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.2.20 06:54
@Anonymní píše:
Ahoj, vecer jsem se stavovala u mamky a pozvala me na polevku, byla lusteninova, zahustena bramborou, s vyvarem. Sla jsem pak pro neco k ni do spajzkx a vsimla jsem si, ze v kosicku je chlupata mrkev a petrzel. Tak jsem se zeptala zda to bylo i v te polevce, a ona ze delala zeleninovy vyvar, pouzila nechycenou zeleninu, ktera kdyz se vyvarila tak letela slepicim, a v polevce z toho byla jen ta „voda“…a ja ted mam hrozny nervy, ze se mi neco stane, mam hrozne citlivy zaludek, mozna uz jsem tehotna. Neverim, ze ta zelenina nebyla taky chycena, kdyz ostatni mela na sobe tu plisnovou vatu :,( hrozne se ted na mamku zlobim a bojim se ze z toho neco chytnu.. prosim anonym, zkusenosti

Fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
26.2.20 07:19

:mrgreen: Bože můj, no zdravé to nebude, ale neumírá se na to :lol:

• Citovat
  • Upravit
14376
26.2.20 07:27

Víš, kolik plísně nebo jejich spórů sníš v rádoby čerstvé zelenině. Nehysterči, penicilin je taky plíseň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
26.2.20 07:53

Jíš arašídy? Ty jsou produktů plísní plné.
A taky tu mrkev předtím mamka určitě minimálně omyla a oškrábala, takže pokud by na ní přelezlo trochu plísně z vedlejší mrkve, je většina pryč. A to, co pryč není, je množství, které ještě nikoho nezabilo. Klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
26.2.20 08:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
26.2.20 08:14

@Anonymní Muzu te uklidnit-mrkev je jedna z mala zeleniny, kterou muzes jist, kdyz zacne plesnivet-po okrajeni. Je to kvuli jeji strukture-cim min vody, tim se min plisen rozsiruje. Ne, ze bych to sama aplikovala, ale urcite se ti nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí