Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nechytis nic, max se poblejes, ale spíš ti bude blbě z nervů.
@Anonymní píše:
Ahoj, vecer jsem se stavovala u mamky a pozvala me na polevku, byla lusteninova, zahustena bramborou, s vyvarem. Sla jsem pak pro neco k ni do spajzkx a vsimla jsem si, ze v kosicku je chlupata mrkev a petrzel. Tak jsem se zeptala zda to bylo i v te polevce, a ona ze delala zeleninovy vyvar, pouzila nechycenou zeleninu, ktera kdyz se vyvarila tak letela slepicim, a v polevce z toho byla jen ta „voda“…a ja ted mam hrozny nervy, ze se mi neco stane, mam hrozne citlivy zaludek, mozna uz jsem tehotna. Neverim, ze ta zelenina nebyla taky chycena, kdyz ostatni mela na sobe tu plisnovou vatuhrozne se ted na mamku zlobim a bojim se ze z toho neco chytnu.. prosim anonym, zkusenosti
Fuj
Víš, kolik plísně nebo jejich spórů sníš v rádoby čerstvé zelenině. Nehysterči, penicilin je taky plíseň ![]()
Jíš arašídy? Ty jsou produktů plísní plné.
A taky tu mrkev předtím mamka určitě minimálně omyla a oškrábala, takže pokud by na ní přelezlo trochu plísně z vedlejší mrkve, je většina pryč. A to, co pryč není, je množství, které ještě nikoho nezabilo. Klid…
@Anonymní Muzu te uklidnit-mrkev je jedna z mala zeleniny, kterou muzes jist, kdyz zacne plesnivet-po okrajeni. Je to kvuli jeji strukture-cim min vody, tim se min plisen rozsiruje. Ne, ze bych to sama aplikovala, ale urcite se ti nic nestane.
Ahoj, vecer jsem se stavovala u mamky a pozvala me na polevku, byla lusteninova, zahustena bramborou, s vyvarem. Sla jsem pak pro neco k ni do spajzkx a vsimla jsem si, ze v kosicku je chlupata mrkev a petrzel. Tak jsem se zeptala zda to bylo i v te polevce, a ona ze delala zeleninovy vyvar, pouzila nechycenou zeleninu, ktera kdyz se vyvarila tak letela slepicim, a v polevce z toho byla jen ta „voda“…a ja ted mam hrozny nervy, ze se mi neco stane, mam hrozne citlivy zaludek, mozna uz jsem tehotna. Neverim, ze ta zelenina nebyla taky chycena, kdyz ostatni mela na sobe tu plisnovou vatu
hrozne se ted na mamku zlobim a bojim se ze z toho neco chytnu.. prosim anonym, zkusenosti