Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaké bylinné a rostlinné masky jste si už zkoušeli vyrábět doma?
Třeba já mám mastnou a zarudlou pleť, hlavně teď v zimě.
Nevím co by mi na to mohlo pomoci a nechci na to patlat chemické krémy.
Na čele mám černé tečky, když je vymačknu, na těch samých místech se udělají druhý den znovu.
Jsem bohužel kuřačka a myslím že se mi zanáší pleť právě díky tomuto nešvaru.
Je mi 30 a vypadám na 17-19 alespoň tou pletí určitě.
Někdo mi říká, buď ráda, lidé s mastnou pletí ji mají déle mladistvou, ale na druhou stranu v mém věku jsem téměř jediná která má promiňte „jebáky“ jako puboš a zarudlou pleť jako by mě něco opařilo.
Nedávno jsem četla o bramborové šťávě, zázvoru a citronu na pleť.
Máte někdo zkušenost s domácími maskami na problematickou a citlivou pleť?
Mně je 26 a s mastnou pletí mám problémy od puberty. S tím se ale bohužel nedá nic dělat. Max používat co pár hodin matujicí papírky a pudr. Co se týká celkové pleti a akné, zjistila jsem, že pro mě je důležité víc pít. Jakmile na to kašlu, okamžitě se mi pleť osype. Domácí masky bohužel neporadím, ale jinak používám BIODERMA Sébium Hydra a pleťovou vodu Mixa
Doma si nic nevyrabim. Pouzivam kvalitni prirodni kosmetiku. Navia, havlikova prirodni apoteka, lavera,… Je jich spousta.
@Verun83 píše:
Doma si nic nevyrabim. Pouzivam kvalitni prirodni kosmetiku. Navia, havlikova prirodni apoteka, lavera,… Je jich spousta.
Já bych si ráda právě něco vyráběla.
@nataliekovarova37 píše:
Já bych si ráda právě něco vyráběla.
Zkus FB skupinu Podomacku z daru zeme. Tam by mohli poradit. Nebo nejakou podobnou skupinu.
@Verun83 píše:
Zkus FB skupinu Podomacku z daru zeme. Tam by mohli poradit. Nebo nejakou podobnou skupinu.
OK, děkuji