Plínky Popolini

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
13.4.06 13:31

Plínky Popolini

Ahojky,
mohl by mi poradit někdo, kdo používá bavlněné plínky popoliny už od narození miminka? Hodlám si je pořídit a nevím, jestli koupit flanelky nebo froťáčky-jakou máte zkušenost a kolik asi čeho? Budou mi stačit pro začátek tak cca 2-3 kalhotky?
Díky všem za názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
13.4.06 13:49

Ahoj. My jsme v nich od narození, za pár dní to bude měsíc. Máme biobavlnu 14 kusů a flanel 7 kusů. Tahle kombinace mi byla doporučena zkušenější maminkou a dobře jsem udělala. Ta biobavlna se mi strašně líbí, ale pomalu schne, flanel saje podstatně méně, ale schne dost rychle. U nás doma ale schne všechno o dost pomaleji, v tom je můj problém. Takže bez flanelu by to nešlo a biobavlna je srdeční záležitost :lol: .
Svrchní gatě máme 2× Vento a 1× vlňáčky - takhle mi to zcela vyhovuje a stačí to bohatě. Vento jsou velmi tenké a okamžitě suché, takže si myslím, že bys vystačila i jen se dvěma. Já jsem si ty nejmenší nekupovala, očekávala jsem větší mimi. Přesto i jemu jsou okolo nožiček volnější, ale vůbec to nevadí. Vlhkost se na oblečení dostane jenom když zpod kalhotek vyčuhuje kus plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
13.4.06 14:25

Ahoj Peti, já jsem asi ta"zkušenější maminka", co o ní píše Pimpa :lol: :lol: :lol: Já začala s Popo až v půl roce, ale myslím, že to, co říká Pimpa, sedí. Jinak, jestli jsi ještě nenankoukla, tak tady je diskuse o bavlněných plenách Další je zde . Nápady a tipy se teď hromadí na téhle stránce .
Jó, látkový plínky jsou děsná věda :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
13.4.06 14:56

Zcela správně, Lola je ta zkušenější maminka, tímto jí patří vřelé veřejné díky :lol: :lol: :lol: .

Ještě něco, počítej oblečení tak od velikosti 68. My se sice vešli i do 62, ale ta je tak na pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
13.4.06 16:39

Ahoj,

já je také používám sice jich nemám moc, ale velice se mi osvědčily, ty jejich svrchní kalhotky Polyesterky Popowrap, do kterých jsem dávala i normální klasické bavlněné plíny. A skvělě to drželo. Mám pár těch jejich froté i flanelových, obojí mi vyhovuje.
Pokud s pro ně rozhodneš, mohla bych Ti nabídnout Ty svrchní kalhotky v nejmenší velikosti 3-6 kg. Mám dvoje, jsou teda používané, už nejsou úplně bílé, ale nic jiného jim není. POkud bys měla o ně zájem písni mi SZ a domluvíme se na ceně a poslání.

Ahoj Hamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky