Plínky Babylove?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1268
20.1.06 11:36

Plínky Babylove?

Ahoj holky,

tak jsme byli v Motole na dětském pár dní na pozorování kvůli banálnímu problému a chytili jsme tam střevní chřipku, malý má pořád průjem, přebaluju ho snad každou hodinu, tak chci koupit, než ho to přejde, nějaké levnější plíny, abych neplácala pampersky, a protože mám dobrou zkušenost s výrobky Babylove z DM drogerie, napadlo mě, jaké jsou jejich plíny (jsou to igelitovky?). Prosím o Vaše zkušenosti nebo o doporučení jiných levnějších plín (nechci ale zase kupovat nějaké šmejdy, ze kterých by se hned oprudil).
díky díky
 Gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?

Přidejte zkušenost s dm Babylove Pleny
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
20.1.06 11:39

Ahoj, me Babylove pripadaji uplne stejne jako Fixies, akorat maji samozrejme jiny obrazek a jsou levnejsi. Jsem s nimi hodne spokojena a hlavne pri sbirani bodiku v DM drogerii jsou o 20% levnejsi…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.06 11:39

Gino,

BAbylove plinky nejsou igelitaky.......jsou s gumickou na zadaech na suchac, ale jsou taky nejdrazsi co znam-)))

Vyjdou draz nez Pampersky, i kdyz jsou vyborne diky gumicce, pampersky jinemaji

Taky se priklanim k plinam Hugies superflex, kdyz jsou v akci tak te balik vyjde na 200kc, ted je maji v tete za 204, nebo v rossmanu

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.1.06 11:40

Ahoj,
babylove jsou jako pampersky (nejsou igelitovky), ale cenově vyjdou bohužel velmi podobně. Z levnějších můžu doporučit fialové tesco plíny (taky nejsou igelitovky) a jsou o dost levnější než pampersky.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.1.06 11:41

Teda ja byla s fixies maximalne nespokojena, Honzik je procural, a prokakal, pokazde byla nehoda.......

Jo a kdyz se scitaji slevy za bodiky + sleva z DM babybonusu, tak vyjdou hezky levne, jinak tech 88 kusu maxi vyjde na 460Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.1.06 12:15

Gino,
to je hrozny, Anie (16mesicu) taky v Motole chytla nejakou strevni virozu - i kdyz pred asi pul rokem. Ale stejne, clovek jde do nemocnice a je mu hur, kdyz odchazi… Tenkrat to tam chytly vsechny deti - a to byla Anie jen na pokoji, radeji jsem s ni ani nevychazela…

Hromix a Anie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
20.1.06 12:27

Gina my sme mali natahovacie baby love, to uz bol prcek vasci a boli super. Akurat je fakt, ze vyjdu pomaly drahsie ako pampers. Jedine ked je akcia 20% tak sa oplatia. Pocula som chvalu na cien z lidlu, ze su papierove a so suchacom tiez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.1.06 12:28

Já jsem ted kupovala v Penny, ty jejich pleny, taky to nejsou igelitky a ten balik me vysel na 199,–- a je jich tam 50. Toť moje zkušenost. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
20.1.06 12:43

aha no vydíte tak jste mě vyvedly z omylu, myslela jsem si, že ty babylove budou naopak hodně levný. o těch tesco jsem taky už četla, že víc dětem vyhovovaly, jenže do až tesca se mi nechce, dm mám kousek. tak možná zajedu pro ty huggies do tety.
hromix - já se na tu střevní chřipku ptala, prý je to tam furt, jak se děti mění tak se tam točí ty viry pořád dokola. taky to tam teď měly všechny děti. a taky jsme byli jenom na pokoji, zvlášť vzadu na jipce, protože jinde neměli volno, do dvou dnů to měl malej, 3. den jsem lítala na záchod já.
budu mu zkoušet dávat pár dní Hylac a snad se mu to spraví.
tak díky moc všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
20.1.06 12:58

Ahoj Gino a Hromix,
tak plenky jsou vyreseny, souhlasim se vsim, co bylo receno, taky mame babylove, ale ta cena :(

Jinak mi to neda nenapsat, ze jsem byla se synem v Motole, kdyz mu byl mesic a taky to tam chytl, prujem jak blazen a pry to taky mely vsechny deti. Take jsme byli v izolaci, ale stejne. PUstili nas na stedry den a do druheho dne jsem lehla ja i manzel :?

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
20.1.06 13:25

Ahoj Gino, Hylak urcite davej, pravidelne, a bude to brzo dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
20.1.06 13:40

Ahoj maminky,
my jsme se také rozhodli vyzkoušet plenky Babylove, do té doby jsme používali pouze Pampersky. Jsem s nimi docela spokojená, i když se nám asi dvakrát stalo, že nám „tekutý případ“ vytekl v horní úrovni stehýnek (nevím, jak to jinak popsat 8O ) ven. U Pampersek nám to zase občas vylezlo zádíčkama, protože nemají zadní stahovací gumičku, které zase mají Babylove. Takže shrnuto, každé mají něco pozitivního i negativního. Záleží, co která maminka upřednostňuje, zda hezčí obrázky, gumičku na zádíčkách, cenu apod. :-)). Takže Babylove klidně, ale mohly by být levnější, to je fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.1.06 15:10

Ahojky,
S plenkami Babylove mám super zkušenost.Jsou papírovky srovnatelné s Pampers,mě snad vyhovujé ještě víc díky té gumičce na zádech.
Jenže,jsou vážně drahé,pokud koupíš Papmpers na akci,vyjde Ti balík na 350kč /případ maxi 76ks v balení/ a Babylove máš 459kč /maxi 88ks/.Pokud máš slevu těch 20% nebo ještě kupony s té jejich bonusové knížky,cena je lepší,ale stejně vyjdou dražší.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.1.06 19:04

Ahoj maminy,
Tak jsem taky zkoušela plenky Babylove, nejsou špatné, ale cenově srovnatelné s Pamperskama. Pampers sleep&play jsou asi nejhorší, co jsme vyzkoušeli. Reklama nelže, plenky byly stále suché, ale postýlka mokrá. Nejlíp nám zatím vychází pleny CIEN z Lidlu, jsou měkoučké, mají pružný pásek, indikátor vlhkosti a pěkné obrázky. Taky vlhčené ubrousky Frotto Lidl jsou fajn a stojí jen 39Kč.

• Citovat
  • Upravit
3420
22.1.06 19:32

Holky a kolik vyjde plínka Cien na 11kg dítě??Myslím cenově.Díky za odpověď´.

Jinak DM nejsou špatné,ale Pampersky vyjdou cenově v akci líp.Vyplatí se mi to když dám slevový kupon(z knížky co dostal prdola)a ještě nasbírám body na 20% slevu.

Jinak ještě lepší jsou Huggies superflex a Texco fialové(jsou to HH-prodyšné)

Tak plínám zdar :wink:

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí