Plínky Babylove?

Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?

Přidejte zkušenost s dm Babylove Pleny
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
28.1.06 18:27

Ahoj Gabule,
já kupuji pleny Cien velikost 11-25 a jeden kousek vyjde na 5,65 Kč. Tobě by určitě stačily ještě ty menší, takže asi kolem pětikačky. U plínek Tesco se nám neustále trhaly lepítka, jinak byly v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
4258
28.1.06 19:45

ahoj holky tak se pripojuji,ja jsem chtela na kupon koupit babylove a zhrozila jsem swe cenou ze jsou opravdu drazsi nez papmpers takze nic.tesco fialove jsou opravdu vyborne.
ted jsem ale v DM koupila dvoje pampers-maji akci a jeste jsem dala kupon(co dostal za prihlaseni o jeho narozeni) odectli mi jeste100kc takze me dva baliky vysly na 500,coz jinde muzes dat za jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.1.06 20:15

Ja kupuji Babylove maxi a to velke baleni s 88ks. Prave jsem to prepocitavala a vyslo mi to tedy levneji s tou slevou 20% nez Pampersky v akci v obchodacich. Ale nevim, jak je to jinde nez ve Zline. Treba jsou nekde lepsi akce nez tady.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.4.06 23:25

přidám velké + pro plenky babylove z DMka. kupuju je teď jako „lepší plíny“ na noc a na procházky. myslím že jsou naprosto stejné jako fixies, jen levnější. jinak z DMka používáme i vlhké ubrousky, dřív jsem kupovala vložky do podprdy. mě ta jejich dětská hygiena připadá opravdu kvalitní. pampersky mi nejsou tak sympatický, i když super nabídkou nepohrdnu. na doma máme huggies super flex, koupené v akci, a ty teda opravdu nedoporučuju, jsou hned mokré a na noc by určitě nevydržely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
5.4.06 14:03

VYSLEDKY TESTU PLENEK

MF DNES otestovala většinu značek dětských jednorázových plen ze zdejšího trhu. Zjištění jsou překvapivá :wink:

VYSLEDKY TESTU PLENEK
http://www.qmagazin.cz/…20plenek.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
5.4.06 14:09

tak na tom teste sa musim zasmiat :lol:

pampersky su podla mna uplne o nicom, som z nich totalne sklamana, mala parkrat zakope nozickami a ma ich az na kolenach, a to utahujem poriadne. su proste kratke. ja som maximalne spokojna s huggies superflex - a to sa tu na ne niekto stazoval … takze kazdemu vyhovuje nieco ine.

ale ten test ma fakt rozosmial - hlavne „fundovane ohodnotenie“ - ked ako minus uvadzaju fadne obrazky na plienke, ktore dieta nezaujmu … tak neviem, koho babatko tie obrazky na plienke studuje, ale moje veru nie :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
5.4.06 14:12

barrera:
no vidíš, nám zase huggies super flex vyhovují, takže každý si to fakt musí vyzkoušet :wink:
A Tesco fialové jsou také skvělé (viď Valli :D ), dost podobné Pamperskám. DM se také osvědčily, ale cenově vyjdou dost hrozně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.4.06 20:04

souhlasím, DM jsou drahé… taky je dávám jen na „lepší“ tj.na spinkání a na procházku. přijde mi že fakt vydrží suché. Tesco jsem nezkoušela, ale vyzkouším. A huggies nám fakt nevyhovují… navíc z nich měla myška nějakou vyrážku v oblasti gumičky na zádíčkách. máme jich ještě 1balík… vyrážka už se zahojila tak je dál nadoma používáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.4.06 20:41

droxi

Ja ted pouzivam nejaky cas DROXI plenky, a muzum jenom doporucit :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
6.4.06 21:01

Tak my jsme taky zacali pouzivat DM Babylove jako nahradu za Pampers, ktere byly priserne - malej se prokadil snad pokazdy - mozna, ze kdybychom dali o cislo vetsi velikost nez tehdy potreboval, tak by to nedopadlo tak spatne. DM jsou dostatecne velke, ale bohuzel i drahe - v Brne stoji balik 449 Kc, s kuponem 399 Kc (Pampers bezne dostaneme za 349 Kc, ale je jich tam myslim mene - 76 ks). Taky jsme moc spokojeni s Huggies Superflex, ktere mu davam na noc a malokdy je procura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.4.06 21:22

Tak u nás jako levnější doplněk Pampersek zvítězily fialové Tesco plíny. Prý je rozdíl mezi Tescem v bílém obalu a ve fialovém, nevím, nezkoušela jsem.
Fialové jsou supr, mají vzadu nad půlkama ještě jednu gumičku navíc na tekutější a vydatnější nadílku a pak se mě taky líbí roztahovací lepítka vepředu, protože malej má pěkné panděro a když si sedne, mám pocit, že ho plínka musí děsně tlačit do bříška. Zatím nám neprotekly ani jednou a vydrží dost. Jsou o něco tlustší a tužší než pampersky. Kupovala jsem je v akci, v naší velikosti vyšly na necelé 4koruny/ks - takže vynikající cena.
Pa,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.4.06 21:25

A jestli máte někde v blízkosti Lidl, tak tam se dají koupit malé balíky plínek Cien, v našem případě 54korun za 14 plínek. Ty jsou taky dobré, jako pampersky, ale vydrží míň. Ale na doma na den jsou taky naprosto v pohodě. Velké balíky už tak levné nebyly. A je potřeba hlídat aby byly oznažené jako „nové“, ty staré byly igelity.
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.2.07 15:07

NOVÉ BABYLOVE PLÍNKY

Je to škoda, ale v DM jsem včera byla koupit jumbo pack plínek, a jsou v novém balení, ale i obsah není to co dřív, už nemají gumičku vzadu a jádro je z něčeho jiného, když je plínka počůraná, udělají se tam takové ošklivé gelové koule… :cry: škoda, už je nekoupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
belanova
3.2.10 12:18

bablove neni smejd

:cert: babylove su najlepsie, pampers jsou hrozne smejdy sice sajou, ale tym cim su napustene to sa mi vobec nezda, mne z nich stipali ruce a maly mnel uplne suche mapy po nozickach od nich. Takisto huggies jsou desne nevydrzej ani hodinu.

• Citovat
  • Upravit
44193
3.2.10 12:24

Já zase Emičce kupuji plenky Alana bio z Dm,do posledního nákupu snad nejlepší,nikdy nám neprotekly,maximálně vyhovují..Z posledního balíku se nám už dvakrát stalo,že se plenka roztrhla v upínátku - a to ještě nemáme dobrané ani půlku balíku..

A to jsem si na tyto plenky vyměnila s maminkami kuponky do Dm :cert: Asi se vrátíme ke kvalitním Tesco plenám nebo k happyčkám..

Omlouvám,se,nedalo mi to nereagovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky