Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?
Přidejte zkušenost s dm Babylove Plenyahoj holky tak se pripojuji,ja jsem chtela na kupon koupit babylove a zhrozila jsem swe cenou ze jsou opravdu drazsi nez papmpers takze nic.tesco fialove jsou opravdu vyborne.
ted jsem ale v DM koupila dvoje pampers-maji akci a jeste jsem dala kupon(co dostal za prihlaseni o jeho narozeni) odectli mi jeste100kc takze me dva baliky vysly na 500,coz jinde muzes dat za jeden.
Ja kupuji Babylove maxi a to velke baleni s 88ks. Prave jsem to prepocitavala a vyslo mi to tedy levneji s tou slevou 20% nez Pampersky v akci v obchodacich. Ale nevim, jak je to jinde nez ve Zline. Treba jsou nekde lepsi akce nez tady.
Terik
přidám velké + pro plenky babylove z DMka. kupuju je teď jako „lepší plíny“ na noc a na procházky. myslím že jsou naprosto stejné jako fixies, jen levnější. jinak z DMka používáme i vlhké ubrousky, dřív jsem kupovala vložky do podprdy. mě ta jejich dětská hygiena připadá opravdu kvalitní. pampersky mi nejsou tak sympatický, i když super nabídkou nepohrdnu. na doma máme huggies super flex, koupené v akci, a ty teda opravdu nedoporučuju, jsou hned mokré a na noc by určitě nevydržely
MF DNES otestovala většinu značek dětských jednorázových plen ze zdejšího trhu. Zjištění jsou překvapivá ![]()
VYSLEDKY TESTU PLENEK
http://www.qmagazin.cz/…20plenek.gif
tak na tom teste sa musim zasmiat ![]()
pampersky su podla mna uplne o nicom, som z nich totalne sklamana, mala parkrat zakope nozickami a ma ich az na kolenach, a to utahujem poriadne. su proste kratke. ja som maximalne spokojna s huggies superflex - a to sa tu na ne niekto stazoval … takze kazdemu vyhovuje nieco ine.
ale ten test ma fakt rozosmial - hlavne „fundovane ohodnotenie“ - ked ako minus uvadzaju fadne obrazky na plienke, ktore dieta nezaujmu … tak neviem, koho babatko tie obrazky na plienke studuje, ale moje veru nie
![]()
barrera:
no vidíš, nám zase huggies super flex vyhovují, takže každý si to fakt musí vyzkoušet ![]()
A Tesco fialové jsou také skvělé (viď Valli
), dost podobné Pamperskám. DM se také osvědčily, ale cenově vyjdou dost hrozně ![]()
souhlasím, DM jsou drahé… taky je dávám jen na „lepší“ tj.na spinkání a na procházku. přijde mi že fakt vydrží suché. Tesco jsem nezkoušela, ale vyzkouším. A huggies nám fakt nevyhovují… navíc z nich měla myška nějakou vyrážku v oblasti gumičky na zádíčkách. máme jich ještě 1balík… vyrážka už se zahojila tak je dál nadoma používáme ![]()
Ja ted pouzivam nejaky cas DROXI plenky, a muzum jenom doporucit
![]()
Tak my jsme taky zacali pouzivat DM Babylove jako nahradu za Pampers, ktere byly priserne - malej se prokadil snad pokazdy - mozna, ze kdybychom dali o cislo vetsi velikost nez tehdy potreboval, tak by to nedopadlo tak spatne. DM jsou dostatecne velke, ale bohuzel i drahe - v Brne stoji balik 449 Kc, s kuponem 399 Kc (Pampers bezne dostaneme za 349 Kc, ale je jich tam myslim mene - 76 ks). Taky jsme moc spokojeni s Huggies Superflex, ktere mu davam na noc a malokdy je procura.
Tak u nás jako levnější doplněk Pampersek zvítězily fialové Tesco plíny. Prý je rozdíl mezi Tescem v bílém obalu a ve fialovém, nevím, nezkoušela jsem.
Fialové jsou supr, mají vzadu nad půlkama ještě jednu gumičku navíc na tekutější a vydatnější nadílku a pak se mě taky líbí roztahovací lepítka vepředu, protože malej má pěkné panděro a když si sedne, mám pocit, že ho plínka musí děsně tlačit do bříška. Zatím nám neprotekly ani jednou a vydrží dost. Jsou o něco tlustší a tužší než pampersky. Kupovala jsem je v akci, v naší velikosti vyšly na necelé 4koruny/ks - takže vynikající cena.
Pa,
Věrka
A jestli máte někde v blízkosti Lidl, tak tam se dají koupit malé balíky plínek Cien, v našem případě 54korun za 14 plínek. Ty jsou taky dobré, jako pampersky, ale vydrží míň. Ale na doma na den jsou taky naprosto v pohodě. Velké balíky už tak levné nebyly. A je potřeba hlídat aby byly oznažené jako „nové“, ty staré byly igelity.
Věrka
Je to škoda, ale v DM jsem včera byla koupit jumbo pack plínek, a jsou v novém balení, ale i obsah není to co dřív, už nemají gumičku vzadu a jádro je z něčeho jiného, když je plínka počůraná, udělají se tam takové ošklivé gelové koule…
škoda, už je nekoupím
babylove su najlepsie, pampers jsou hrozne smejdy sice sajou, ale tym cim su napustene to sa mi vobec nezda, mne z nich stipali ruce a maly mnel uplne suche mapy po nozickach od nich. Takisto huggies jsou desne nevydrzej ani hodinu.
Já zase Emičce kupuji plenky Alana bio z Dm,do posledního nákupu snad nejlepší,nikdy nám neprotekly,maximálně vyhovují..Z posledního balíku se nám už dvakrát stalo,že se plenka roztrhla v upínátku - a to ještě nemáme dobrané ani půlku balíku..
A to jsem si na tyto plenky vyměnila s maminkami kuponky do Dm
Asi se vrátíme ke kvalitním Tesco plenám nebo k happyčkám..
Omlouvám,se,nedalo mi to nereagovat ![]()
Ahoj Gabule,
já kupuji pleny Cien velikost 11-25 a jeden kousek vyjde na 5,65 Kč. Tobě by určitě stačily ještě ty menší, takže asi kolem pětikačky. U plínek Tesco se nám neustále trhaly lepítka, jinak byly v pohodě.