Plíseň a kojení

84
31.7.20 05:53

Plíseň a kojení

Dobrý den udělala se mi plíseň na zádech. Je to s potu. Ale kojím a vůbec nevím čím se toho zbavit. Při kojení moc nebo spíš žádné možnosti nejsou. Co stím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
31.7.20 05:56

Co říká doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.7.20 05:59

Ještě jsem tam nebyla, normálně mi dával vodičku ale vyčetla jsme že při kojení se dost věcí nespí z lecibz, ptám se jen jestli má někdo podobnou zkušenost, přece jen babske rady jsou někdy lepší než chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.7.20 06:26
@Mama963 píše:
Ještě jsem tam nebyla, normálně mi dával vodičku ale vyčetla jsme že při kojení se dost věcí nespí z lecibz, ptám se jen jestli má někdo podobnou zkušenost, přece jen babske rady jsou někdy lepší než chemie.

Na plíseň bych babské rady nevyžadovala. Leda tak po sprše důkladně osušit a nosit bavlněné prádlo. Prát na vysší teplotu a trika žehlit. A samozřejmě lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
31.7.20 06:36

Co se při kojení smí a nesmí to řekne lékař. Nebude ti předepisovat nic, co by miminku mělo škodit. A na plíseň ti moc z babských rad asi nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42077
31.7.20 08:24

@Mama963 Co zkusit chytrou houbu? Jen se k tomu nesmí protiplísňové prostředky, protože to zabije i ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.8.20 23:11

Dr mi dala vodičku (její slova "snad to při kojení nebude vadit) ale v lékárně řekli že to není moc vhodné při kojení a co teď? Dr je taková fakt divná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek