Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den udělala se mi plíseň na zádech. Je to s potu. Ale kojím a vůbec nevím čím se toho zbavit. Při kojení moc nebo spíš žádné možnosti nejsou. Co stím?
Ještě jsem tam nebyla, normálně mi dával vodičku ale vyčetla jsme že při kojení se dost věcí nespí z lecibz, ptám se jen jestli má někdo podobnou zkušenost, přece jen babske rady jsou někdy lepší než chemie.
@Mama963 píše:
Ještě jsem tam nebyla, normálně mi dával vodičku ale vyčetla jsme že při kojení se dost věcí nespí z lecibz, ptám se jen jestli má někdo podobnou zkušenost, přece jen babske rady jsou někdy lepší než chemie.
Na plíseň bych babské rady nevyžadovala. Leda tak po sprše důkladně osušit a nosit bavlněné prádlo. Prát na vysší teplotu a trika žehlit. A samozřejmě lékař.
Co se při kojení smí a nesmí to řekne lékař. Nebude ti předepisovat nic, co by miminku mělo škodit. A na plíseň ti moc z babských rad asi nepomůže.
@Mama963 Co zkusit chytrou houbu? Jen se k tomu nesmí protiplísňové prostředky, protože to zabije i ji.
Dr mi dala vodičku (její slova "snad to při kojení nebude vadit) ale v lékárně řekli že to není moc vhodné při kojení a co teď? Dr je taková fakt divná..