Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosím o vaše praktické zkušenosti, jak se vám podařilo zdolat seboreu u takhle malych dětí. Syn ji má ve vláskách, koupila jsem šampon sebclair a myji mu je tím cca týden, ale zlepšení zatím nevidím. Co pomohlo vám?
Nám napsala nějakou mastičku doktorka, ale už si fakt nepamatuju název. Nemíchali nám ji v lékárně a tak po třech umytích to bylo v pohodě. Zeptej se tedy pediatry, možná taky něco dostanete. ![]()
Já myslím, že léčba dětí a dospělých je odlišná, u dětí se má hlavně mazat,. My na to máme na doporučení pediatričky krém Imunogukan. A prý funguje šampon Toník od Nobilis Tilia. Naše doktorka striktně zakázala to vyčesávat, že se to pak tvoří víc, ale já to teda jednou za čas vyčešu, mám pocit, že se to vlasech drží…
Sabclair krém. Vmazat do vlásku silnejsi vrstvu. Za 10 minut vyčesat. U nás to pomohlo. Sem tam se to vrátí i teď. Ale nijak zasadne. 16 mesicu holčička. Šampon jsem ani nepoužila, vždy pomůže ten krém.
@Paní Vašnostová píše:
Ahoj, prosím o vaše praktické zkušenosti, jak se vám podařilo zdolat seboreu u takhle malych dětí. Syn ji má ve vláskách, koupila jsem šampon sebclair a myji mu je tím cca týden, ale zlepšení zatím nevidím. Co pomohlo vám?
Olivový olej 😁
Olej a mekky kartacek na zuby jsem pouzivala.
Detem se to libilo. Takove skrabkani a tim jsem to vycesala.
Za me sampon Tonik od Nobilis Tilia. Nebylo potreba zadne drhnuti, skrabani ani masteni. Krasne se to samo do 14 dnu vyloupalo ![]()
Díky všem za názory. Já mu to teď úplně vycesavat asi nemůžu. Zaprvé to teda vůbec nejde, zadruhé když se to snažím jemně vycesat, nezdá se mi, že by se mu to úplně líbilo a má to pak hodně červené
zkusím teda ještě olejicek a snad to půjde lépe.