Plíseň v pračce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak to znám… Furt to myju, jinak netuším, jak se toho zbavit, zkoušela jsem lecos. Možná by pomohl ocet+horká voda a projet pračku, ale bráním se tomu (zatím). Rady beru taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
viděla jsem v televizi v jednom pořadu, jak takovou pračku vyčistit, nemám vyzkoušeno.
Každopádně nasypali do prázdné pračky krystalickou sodu, dá se koupit v drogerii, stojí pytlík okolo 20,– a pračku zapli na 90 stupňů, v další fázi po dokončení programu nalili do pračky ocet a znovu zapli pračku a nechali doběhnout program do konce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já měla také vrchem plněnou myslím candy to byla 4roky stará.Plíseň jsem z ní zaboha nemohla dostat zkoušela jsem i ten ocet,pořád ji měla otevřenou co šlo hadičky jsem projela tekoucí vodou a nic
.Pak jsem vyčistila ten filtr a byl docela klid jenže za cca dva měsíce na to mi začalo zapáchat již vyprané prádlo takovou zatuchlinou tak sem řekla dost vzteky do ní kopla a dala jsem ji tátovi na rozebrání a koupila jsem novou a je klid
. Fakt je že jak ji táta rozebral zjistil že všude v těch hadičkách jsou smotky vlny a taková šeď vyplulo to toho humůsku snad půl kýble ![]()
- Citovat
- Upravit
Dasavr, i to jsem vyzkoušela, ale efekt nic. taky jsem to projela savem nahorko, a to mělo nějaký účinek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych na to asi zkusila horkou vodu s octem, já dávám do každého praní ocet a ještě jsem zápach nebo plíseň v pračce neměla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se jí nezbavila, vzala jsem to i Savem proti plísni, pustila jsem pračku naprázdno s litrem klasického Sava, něco zmizelo, ale něco je tam pořád… A to právě na té těsnící gumě zespoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s plísní v hodně staré pračce bojovala dlouho, až jsem se naštvala a použila na to to, čím myju myčku - používám od finishe takovou lahvičku, co se dá do myčky a pustí nejteplejší program. To prostě hodím do bubnu a pustím na 90. Sice to dost bouchá a když pračka ždíme, musím na ní sedět, protože jak je prázdná, tak chodí, brzdy nebrzdy
Ale jednou za 3-4 měsíce se to vydržet dá a pak mám pračku jak novou - aspoň zevnitř teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminy,
mohla by mi některá z vás poradit zaručený recept jak se zabvit plísně v pračce?Mám vrchem plňenou Indesit-5let starou.Dělá se mi hodně i takový ten vodní šlem ne těsnící gumě
Stále to otírám,pračka je otevřená aby větrala…
Předem díky