Pračka Candy - vejde se do panelákové koupelny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Anonymní píše:
Ahoj holky,
jdu si pro radu a snad trochu uklidnit
Byly jsme dnes s přítelem koupit novou pračku,mě se moc líbila 5kg Whirpoolka,ale přítel si prosadil Candy,a i podle prodaveče je lepší než Whirpoolka,a byla ve slevě..tak jsme ji koupily.doma z přítele vylezlo,že si to v novým bytě v koupelně nepřeměřil místo jestli se tam vůbec vejde-je to boční plnění,a je na 6kg prádla.Prosím jestli některá máte uklidněte mě,že se vejde do klasický panelákový koupelnyNebo přítele uškrtím
páč na reklamaci by nám ji za naši blbost těžko vzaly
vejde. mame ji akorat mezi umyvadlem a stenou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci být poslem blbých zpráv, ale taky jsme měli 6 kg Candy, která byla z tech levnějších praček. A přesně po 2 letech od nákupu (tedy po reklamační lhůtě) se nám pos..l nějaký modul v elektronice, který je původně určený pro Ameriku a když by ho objednali, tak by nás stál skoro 7 tis a ještě bychom na to měsíc čekali. Tak jsme se na to vyprdli a koupili si normální AEG a šlape, jako hodinky. A do Candy bych už nešla ani kdyby byla zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme candy 7 kg s bočním plněním v panelákové koupelně, ale je to nějaká verze slim. Je skvělá - neměnila bych. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karolínka.sofinka píše:
my máme candy 7 kg s bočním plněním v panelákové koupelně, ale je to nějaká verze slim. Je skvělá - neměnila bych.
No myslím,že je to taky verze slim č.G04 1062 nebo tak nějak,a četla jsem recenze a je to kus od kusu jako u všeho,mamka má Fagorku a už jí měla dvakrát v opravě,tak tahle snad něco vydrží ![]()
- Citovat
- Upravit
ono je to kus od kusu a znacka od zancky,takhle tesne po zaruce se muze pokazit cokoliv.
Mam candy druhym rokem, pere temer denne a je spolehliva. My jsme spokojeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to nestraš..
Obnovuju diskuzi s dotazem, jak to máte s touto značkou? My měli během záruky už 2× opravu - pokaždé průser s řemenem a povoleným bubnem a blbě dotaženým čímsi uvnitř.. a teď po záruce prostě nejede. Netuším proč, snažím se dovolat opraváři, jsem na mrtvici, miminko doma, šestiletku, chlapa a 3 kočky a už týden nemám v čem prát.. pračku jsem naplnila, hodila prášek, zapla a nic, rozblikalo se mi všechno a ani ťuk.. Jestli budeme muset koupit novou pračku, tak mě šlehne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Candy máme a nemůžu si stěžovat. máme jí už tři roky a před týdnem tedy opravář přijel jen vyměnit těsnění kolem bubnu, jinak v pořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na kolik tak vychází opravy praček mimo záruku? Cca.. Já jsem z toho na vývrat, už vidím, že budeme muset kupovat novou a nebudu mít dva měsíce ani na rohlík. :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si nemůžu na Candy stěžovat máme jí už 8 let a bez poruchy.
Máme od nich i lednici tu dokonce 11 let a taky šlape.
Asi je to opravdu kus od kusu jako všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji měla v minulém bydlišti, měla ji tchýně tehdejší už x let a byla vynikající. Proto jsem si ji koupila do vlastního a ona mě takhle zlobí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata píše:
A na kolik tak vychází opravy praček mimo záruku? Cca.. Já jsem z toho na vývrat, už vidím, že budeme muset kupovat novou a nebudu mít dva měsíce ani na rohlík. :/
No tak to ti neporadím nemám zkušenost asi záleží co se pokazilo.Je to pech.
Zkus zavolat opraváři a popsat mu to přibližně by ti mohl říci cenu.Moc jsem neporadila
Kdybys bydlele poblíž tak bych ti mohla aspoň vyprat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja mam jen problem s tesnenim u bubnu- zplesnivelo a odchliplo se, tak nam ho pred 2mes menili a uz tam mam plisen zase. Mate to taky? Nevite, jak tomu predejit a co s plisni ted? Vytiram tu gumu po kazdem prani, ale plisen se mi ted udelala v mistech, kde je prilepena na buben a kdybych to utirala i tam, zase by se to odchliplo… ![]()
Jinak jsem ale spokojena, pracku mame 5let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vendy, taky mi to plesnivělo a to nechávám pračku otevřenou, aby vyschla a neměla tolik vlhkosti. Tak když se objeví plíseň, vydrhnu to bílým brefem, naliju do přihrádky na prášek, nechám přeprat a mám zevnitř pračku jak novou.
Tak jsem se dovolala opraváři, dostane se sem nejdřív v úterý a dle popisu říkal, že to vypadá na špatný program a to většinou bývá konec pračky. Nevíte o nějaké soutěži o pračku, ve které vyhraju a pokud možno hned? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata píše:
@Barborka86No to nestraš..
Obnovuju diskuzi s dotazem, jak to máte s touto značkou? My měli během záruky už 2× opravu - pokaždé průser s řemenem a povoleným bubnem a blbě dotaženým čímsi uvnitř.. a teď po záruce prostě nejede. Netuším proč, snažím se dovolat opraváři, jsem na mrtvici, miminko doma, šestiletku, chlapa a 3 kočky a už týden nemám v čem prát.. pračku jsem naplnila, hodila prášek, zapla a nic, rozblikalo se mi všechno a ani ťuk.. Jestli budeme muset koupit novou pračku, tak mě šlehne..
Musím stále trvat na tom, co jsem napsala kdysi. Nikdy bych už do Candy nešla. Nehledě na to, že prádlo z ní bylo od začátku spíš mokřejší než vyždímané. Pokud máte Candy a také s ní problémů až nad hlavu, začala bych se poohlížet po nové. Vy jste měli štěstí v tom, že se Vám to začalo kazit ještě ve 2leté lhůtě. Nám se to vysra.. přesně po 2 letech, takže žádná záruční oprava, ale na dřevo cca 7 tis, což byla zhruba 3/4 ceny. Opravdu Candy nedoporučuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Nebo přítele uškrtím
páč na reklamaci by nám ji za naši blbost těžko vzaly 
jdu si pro radu a snad trochu uklidnit
Byly jsme dnes s přítelem koupit novou pračku,mě se moc líbila 5kg Whirpoolka,ale přítel si prosadil Candy,a i podle prodaveče je lepší než Whirpoolka,a byla ve slevě..tak jsme ji koupily.doma z přítele vylezlo,že si to v novým bytě v koupelně nepřeměřil místo jestli se tam vůbec vejde-je to boční plnění,a je na 6kg prádla.Prosím jestli některá máte uklidněte mě,že se vejde do klasický panelákový koupelny