D-test - test dětských odrážedel - červenec 2010
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
D-test - test dětských odrážedel - červenec 2010
Prosím,neměl byste někdo test dětských odrážedel, který vyšel v D testu v červenci 2010? Byla jsem dnes v knihovně a jako na potvoru tam tento výtisk zrovna neměli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Stačí takto?
Příspěvek byl editován na žádost redakce časopisu Dtest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mohla bych vědět, v čem byl Davídek lepší než Too too? Dle mého názoru jsou to odrážedla totožná, liší se pouze v potisku. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výsledky testů
Dobrý den,
těší nás zájem o naše testy. Není však možné zvěřejňovat výsledky tímto způsobem. Tyto informace jsou zpoplatněny a to zejména z důvodu, že náklady na testování výrobků jsou v řádu desetitisíců až statisíců korun a jediným způsobem, jak tyto náklady získat zpět, je především prostřednictvím předplatného. Jsme nezisková organizace a nemáme finanční prostředky z reklamy. Pokud bychom dávali veškeré informace běžně k dispozici, tak by naši předplatitelé neměli nadále zájem u nás zůstávat a skončili by tak jediné objektivní a nezávislé testy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, situace mi přišla analogická citování výsledků studií, uveřejněných v placených databázích - což je činnost poměrně běžná. Nebude se to opakovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mila Anguo, je mi lito,ze jsem zpusobila takove neprijemnosti, omlouvam se moc, netusila jsem,ze z toho budou takove problemy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BarborkaB píše:
Mila Anguo, je mi lito,ze jsem zpusobila takove neprijemnosti, omlouvam se moc, netusila jsem,ze z toho budou takove problemy.
V poho, moje chyba, mělo mě to asi napadnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spis me melo napadnout, ze to nutne delat jinak… ja jsem uz to vyresila tak,ze jsem si zadala rezervaci na ten casopis do knihovny, coz doporucuju vsem, kdoz nemaji jinou moznost. Mestska knihovna v Praze, pobocka Školská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že ten časopis bude v každé trošinku větší knihovně, kde mají časopisy… U nás taky je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit