D-test - test dětských odrážedel - červenec 2010

81
23.9.10 21:24

D-test - test dětských odrážedel - červenec 2010

Prosím,neměl byste někdo test dětských odrážedel, který vyšel v D testu v červenci 2010? Byla jsem dnes v knihovně a jako na potvoru tam tento výtisk zrovna neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
23.9.10 21:41

Stačí takto?

Příspěvek byl editován na žádost redakce časopisu Dtest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
23.9.10 23:26

mohla bych vědět, v čem byl Davídek lepší než Too too? Dle mého názoru jsou to odrážedla totožná, liší se pouze v potisku. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.10 11:27

Výsledky testů

Dobrý den,
těší nás zájem o naše testy. Není však možné zvěřejňovat výsledky tímto způsobem. Tyto informace jsou zpoplatněny a to zejména z důvodu, že náklady na testování výrobků jsou v řádu desetitisíců až statisíců korun a jediným způsobem, jak tyto náklady získat zpět, je především prostřednictvím předplatného. Jsme nezisková organizace a nemáme finanční prostředky z reklamy. Pokud bychom dávali veškeré informace běžně k dispozici, tak by naši předplatitelé neměli nadále zájem u nás zůstávat a skončili by tak jediné objektivní a nezávislé testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.9.10 14:49

Omlouvám se, situace mi přišla analogická citování výsledků studií, uveřejněných v placených databázích - což je činnost poměrně běžná. Nebude se to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.9.10 16:55

Mila Anguo, je mi lito,ze jsem zpusobila takove neprijemnosti, omlouvam se moc, netusila jsem,ze z toho budou takove problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.9.10 17:04
BarborkaB píše:
Mila Anguo, je mi lito,ze jsem zpusobila takove neprijemnosti, omlouvam se moc, netusila jsem,ze z toho budou takove problemy.

V poho, moje chyba, mělo mě to asi napadnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.9.10 17:10

Spis me melo napadnout, ze to nutne delat jinak… ja jsem uz to vyresila tak,ze jsem si zadala rezervaci na ten casopis do knihovny, coz doporucuju vsem, kdoz nemaji jinou moznost. Mestska knihovna v Praze, pobocka Školská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.9.10 17:14

Já myslím, že ten časopis bude v každé trošinku větší knihovně, kde mají časopisy… U nás taky je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí