Pračka Whirpool
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka Whirpool
Ahoj holky, prosím vás, která máte pračku Whirpool AWO/D 43135/1 kde najdu filtr? Do papírů jsem se nedívala, nechce se mi v nich hrabat a než bych to našla. Nikde jsem žádná dvířka od filtru nenašla, zatím teda čistit nepotřebuju, ale včera mi trochu zablbla, místo programu na hodinu a čtvrt mi prala přes 2 hodiny!!! A odpočítávání bylo taky docela prapodivný, ale prala, tak jsem se chtěla podívat jestli je někde filtr, ale nenašla jsem ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám 43136/1, takže to bude podobné, to má 6.smysl, že jo? Filtr je dole pod tou lištou, vpravo, je to taková malý váleček, to "víčko odmontuješ a můžeš čistit, je fakt prťavý. No pokud si třeba dala více prádla nebo oblečení, které hodně nasákne, tak to dělá, ona třeba dlouho vypouští než začne odstřeďovat,… je třeba vychytat programy - plnost pračky a tak. U nás třeba 60st. tuhle také prala déle, byly tam plíny, takže to bylo těžší a tudíž se dlouho připravovala na ždímání.
Taky jsem říkala, že nevím, proč mi to hlásí za jak dlouho bude vypráno, když to není pravda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vůbec nevěděla, že tam nějaká lišta je, teď jsem se šla podívat a zkusila ji odendat a je tam! filtr objeven! díky moc. já byla zvyklá na ty pračky co mají takový dvířka viditelný už z dálky a ne že je to takle lišácky schovaný, takže pro případ nouze už vím. No já tam strčila velkýho plyšovýho medvěda, takže to asi zátěž byla i když moc těžký není, ale měla jsem co dělat, abych ho tam nacpala, ale byl fakt, že jsem ho teda v ruce prát nechtěla, by mi trvalo celou zimu než by vyschl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to je ono, se nacucal a pak to trvá dlouho
, taky už mám vytypováno, co saje jako houba a pak je to na dlouho. Hlavně to není vyždímaný tak dobře, holt šestý smysl
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit