Sušička prádla - menší rozměr

164
12.9.10 11:04

sušička prádla - menší rozměr

Ahoj (e)maminy, nevíte některá, zda mají výrobci v nabídce sušičku prádla hlubokou do 45 cm? přednostňujeme energ. třídu A. Od AEG máme pračku hlubokou 43 cm. Ráda bych pořídila sušičku podobného rozměru volně stojící. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2845
12.9.10 11:15

Ahoj , otázka - proč chceš menší , když bude violně stojící ? Kvůli prostoru? Protože jinak je lepší buben co největší, prádlo se tolik nemačká …toť moje zkušenost - každý kdo má sušičku v pračce , má prádlo zmačkané , já ve velkém bubnu sušičky ne - dokonce spoustu věcí vůbec nežehlím…Jinak AEG dobrá volba, máme ji 7 let a je naprosto bezporuchová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
12.9.10 11:36

Přesně tak, potřebuji menší sušičku kvůli prostoru. Byla by v kuchyni. Měla bych ji za zády když stojím čelem ke kuchyňské lince, je to jediné trochu volné místo v koutě (v současnosti sloužící odpadu i odpadu tříděnému), v podstatě jsme omezeni i výškově, protože nad tím vším jsou a zůstanou také sříňky (na mikrovlnku apod.) No a i kdybych kupovala tu, kterou pověsím nad pračku, také bych nechtěla, aby to přečnívalo. Malý byt je holst malý byt:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.9.10 11:53

Tak my máme pračku se sušičkou, rozměry jsou jako u klasické pračky a pračka je na 9 kg praní a 5 kg sušení :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.9.10 13:11
HeHo píše:
Přesně tak, potřebuji menší sušičku kvůli prostoru. Byla by v kuchyni. Měla bych ji za zády když stojím čelem ke kuchyňské lince, je to jediné trochu volné místo v koutě (v současnosti sloužící odpadu i odpadu tříděnému), v podstatě jsme omezeni i výškově, protože nad tím vším jsou a zůstanou také sříňky (na mikrovlnku apod.) No a i kdybych kupovala tu, kterou pověsím nad pračku, také bych nechtěla, aby to přečnívalo. Malý byt je holst malý byt:-)

Hm, tak to je jasný, to bude asi horší sehnat , to bohužel neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
13.9.10 10:42

Ano, menší sušička existuje je to AEG Lavatherm CE, má hloubku42cm, je samostatně stojíci, ale lze i zavěsit.

Já ji mám vyhlídlou už asi 2 roky, větší taky mít nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
14.9.10 08:10

Petta - díky - cena značce odpovídá. To abych začala šetřit:-) Rekonstrukci koupelny chystáme na příští rok. Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
14.9.10 13:19

Máš pravdu, je drahá, ale jinou malou jsem bohužel neobjevila :-( .

A to Ti raději nebudu psát, že před 2 lety, kdy jsem jí našla (ale nekoupila :twisted:) , stála kolem 11tis. :think: :nevim:

A teď jsem naštvaná, že jsem jí nekoupila už tenkrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.9.10 13:28

Petta - akorát nechápu, že když jsem si dala ten typ AEG do vyhledávání přes zboží,někteří prodejci uvádějí, že jde o energ. třídu C a jiný zas D, přitom jsem přesvědčená, že se jedná o tentýž výrobek. Zkusím to ještě někde zjistit. No a k té ceně - to je teda fakt, dobrý skok o čtvrtinu ceny, uff. My s manželem narazili ještě na jednu úzkou sušku od Elektroluxu, mrkni na to http://www.obchodni-dum.cz/…bila/z41386/
 Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
16.9.10 01:44

Taky jsem to postřehla, že jsou v té energetické třídě nejednotní. Asi záleží na tom, kterou spotřebu berou v úvahu:
odstředěno při 1400/800 ot./min.: 2,3/2,78 kWh

Co jsem se dívala i na normální sušičky, tak by tato spotřeba odpovídala třídě B, jenže se tak usuší méně prádla, proto je ta třída horší.

A ta Electrolux vypadá dobře, hned ukládám. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
27.8.14 17:34

Diskuse je hoooodně stará, hledala jsem, ale nenašla, máte zkušenost nebo máte někdo úzkou sušičku (můžeme umístit jen na pračku a ta má hloubku 46cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
27.8.14 18:36

No, to bude asi problém, ale existuje něco takového http://susicky.heureka.cz/…specifikace/#… - dá se pověsit i na stěnu, ale kapacita je dost malá a spotřeba zase dost velká… :-( Nenašlo by se spíš někde v bytě místo na normální velkou sušičku (třeba v předsíni, komoře)? - stačí jí zásuvka, přívod/odvod vody nepotřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí