Poraďte dobrou žehličku

461
13.9.10 09:38

Poraďte dobrou žehličku

Ahoj holky, potřebovala bych tip na dobrou žehličku. Hlavně aby hodně hřála. Měla jsem teď dvě žehličky, které mi přišlo, že málo hřejí. Mohla jsem na nejvyšší teplotu žehlit i jemné spodní prádlo. Můžete mi napsat vaše zkušenosti a poradit opravdu dobrou žehličku. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
13.9.10 09:44

Ahoj, máme Tefal Aqua Speed a spokojenost, nebyla tuším ani nijak drahá, lehce přes 1000 Kč. Žehlička, kterou jsem měla před tím, byla SImpex z Intersparu - koupená jako nouzovka, ale taky děsně málo hřála, třeba nebesa od postýlky jsem s ní žehlila hodně dlouho a pořád to nebylo ono :roll: Teď jsem s Tefalem moc spokojená, a to se toho nažehlím fakt hodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
13.9.10 09:46

Muzu doporucit tuhle

http://www.kasa.cz/…70-02-hneda/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.9.10 09:47

My máme Eta Lancetta a jsme taky spokojená,ale narozdíl od Fragoly toho zas moc nenažehlím :wink: ale na mimi věcičky byla skvělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
13.9.10 10:05

Ahoj, já mám Braun freestyle a je fakt perfektní. Žehlím hodně a různé druhy prádla. Od košil přes vlněné vestičky atd. Jsem moc spokojená! A cena byla také příznivá. Tak žehlení zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.9.10 12:01

Mám TEFAL Ultragliss Easycord 50, cena taky lehce pod 1000,– a právě s ní jsem přišel na to, že to není ani tak o přístroji, jako spíš o stylu žehlení. Ani napařovačka a kropítko samy nezvládnou všechno. I deální je nechat prádlo úplně vyschnout, aby nezasmrádlo a neplesnivělo, pak lehce pokropit vodou sem tam kapka, nechat 3-6 hodin v koši a až pak se do něj pustit napařovačkou. Tou už dělám jenom finále, když potřebuju něco opravdu vypiglovat…

Možná má někdo jiný postup, rád se přiučím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.9.10 12:29

Juro, myslím, že taky záleží na tom, jak se prádlo vypere, na kolik otáček se ždímalo, jak dlouho leželo v pračce po doprání a kde bylo pověšené (rozdíl venku a doma je znát, sušičku nevedu). Já teda za sebe doporučuju parní generátor (doma mám Tefal pro Express), dlouho jsem váhala, zda ho pořídit, ale jsem moc spokojená. Hřeje hodně a pára je stále k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí