Formil
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Formil
Ahoj holky! Napište mi některá, jak to s tímhle práškem-gelem vlastně je
? voní-nevoní,pere-nepere,gel-nebo prášek? Díky za odpovědi.Pěkný víkend ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
používáme prášek, pere dobře, oproti jiným práškům voní méně(míchám ho s arielem pro vůni), cena je výborná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak já už delší dobu kupuji prášek FORMIL je z lidlu - zelená krabice teď je v akci myslím to je 4kg za 129kč nebo tak nějak a pere krásně a krásně voní.Jsme blázní do časopisu DTEST a tam byl tento prášek testován a vyšel jako jeden z nejlepších.Jděte do něj ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám prášek, koupila jsem ho na radu zde, pere hrozně, když jsem ho nesla domů, tak jsem dostala kýchací záchvat a i teď se mi zdá, že ho z toho prádla někdy tak nepříjemně cítím, že mě to dráždí ke kýchání (Podotýkám, že nejsem alergická na nic
). Chvála bohu, už dochází ![]()
Nechápu, jak jim mohl v dtestu dobře prát, když mně nevypere ani kolena od písku na teplákách ![]()
Tak si vyber ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Mám prášek, koupila jsem ho na radu zde, pere hrozně, když jsem ho nesla domů, tak jsem dostala kýchací záchvat a i teď se mi zdá, že ho z toho prádla někdy tak nepříjemně cítím, že mě to dráždí ke kýchání (Podotýkám, že nejsem alergická na nic). Chvála bohu, už dochází
![]()
Nechápu, jak jim mohl v dtestu dobře prát, když mně nevypere ani kolena od písku na teplákách
Tak si vyber
OPRAVDU? A to já jsem zase alergik snad na všechno a s tímhle přáškem fakt spokojenost.Fakt je že zase absolutně nemůžu aviváže silan,nejen že mi smrdí a to všechny ale vždy se po nich osypu,takže ono zase platí co člověk to názor
,každý si vybere to své ![]()
- Citovat
- Upravit
Andrejko, asi fakt, jak co komu sedne… Ale že mi to nepere, nechápu, když ostatním jo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anguo nejseš sama mě taky prášek nepral a nevoněl mi,zkoušela jsem i gel a ten je lepší voní jemně a řekla bych že pere líp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angu a co máš za pračku? Já se přiznám že jsem měla starší typ a prala jsem jak o život.Musím říct že v ní prádlo nevonělo prostě to mělo takový divný nádech.No pak jsme koupili novou kvalitní,sice mám vítr v pěněžence ale je super a navíc jak jsme rozebrali tu starší zjistili jsme že v těch hadičkách trubičkách a tak zůstavají smotky a smrdí to jak kanál
,ona nová pračka dělá strašně moc a navíc nikdy jsem neměla prádlo tak bílé jako teď v té nové AEG pračce ![]()
- Citovat
- Upravit
je fakt, že s tím práškem jsem spokojená nebyla, ale ten gel podle mne pere opravdu dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pračka je nová, snad rok stará, možná ani ne a není to žádný šunt
Tou to podle mě není, s jinými prášky pere dobře…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angu takže rada pro tebe,formil vyhodit nezkoušet ani gel a kup Lanzu na ni je akce zase v penny moje kámoška nemůže vynachválit
![]()
- Citovat
- Upravit
Holky!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak hlásím,že tenhle gel je fakt úžasnýýýýýýýýý.Vyzkoušela jsem,prověřila,mám dobrou pračku,pár let starou,peru téměř denně,vše je voňavé(přidávám aviváž lenor světle zelenou),mám vše sněhobílé,jsem moc spokojená
jo používám oba i ten na barevné,opravdu spokojenost,bludy bych nepsala…krásný víkend
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit