Formil

36
24.9.10 14:54

Formil

Ahoj holky! Napište mi některá, jak to s tímhle práškem-gelem vlastně je :roll: ? voní-nevoní,pere-nepere,gel-nebo prášek? Díky za odpovědi.Pěkný víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
24.9.10 15:34

používáme prášek, pere dobře, oproti jiným práškům voní méně(míchám ho s arielem pro vůni), cena je výborná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
24.9.10 15:38

Já ho taky kupuju a pere dobře.Jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
24.9.10 16:10

Holky tak já už delší dobu kupuji prášek FORMIL je z lidlu - zelená krabice teď je v akci myslím to je 4kg za 129kč nebo tak nějak a pere krásně a krásně voní.Jsme blázní do časopisu DTEST a tam byl tento prášek testován a vyšel jako jeden z nejlepších.Jděte do něj :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
24.9.10 17:02

Mám prášek, koupila jsem ho na radu zde, pere hrozně, když jsem ho nesla domů, tak jsem dostala kýchací záchvat a i teď se mi zdá, že ho z toho prádla někdy tak nepříjemně cítím, že mě to dráždí ke kýchání (Podotýkám, že nejsem alergická na nic :nevim: ). Chvála bohu, už dochází :roll:

Nechápu, jak jim mohl v dtestu dobře prát, když mně nevypere ani kolena od písku na teplákách :cert:

Tak si vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
24.9.10 17:30

Používám gel a prádlo vypere dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
24.9.10 19:51
Angua píše:
Mám prášek, koupila jsem ho na radu zde, pere hrozně, když jsem ho nesla domů, tak jsem dostala kýchací záchvat a i teď se mi zdá, že ho z toho prádla někdy tak nepříjemně cítím, že mě to dráždí ke kýchání (Podotýkám, že nejsem alergická na nic :nevim: ). Chvála bohu, už dochází :roll:

Nechápu, jak jim mohl v dtestu dobře prát, když mně nevypere ani kolena od písku na teplákách :cert:

Tak si vyber :mrgreen:

OPRAVDU? A to já jsem zase alergik snad na všechno a s tímhle přáškem fakt spokojenost.Fakt je že zase absolutně nemůžu aviváže silan,nejen že mi smrdí a to všechny ale vždy se po nich osypu,takže ono zase platí co člověk to názor :nevim: ,každý si vybere to své :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
24.9.10 20:19

Andrejko, asi fakt, jak co komu sedne… Ale že mi to nepere, nechápu, když ostatním jo :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.9.10 07:55

Anguo nejseš sama mě taky prášek nepral a nevoněl mi,zkoušela jsem i gel a ten je lepší voní jemně a řekla bych že pere líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.9.10 08:36

Apel, tak to mám jako ještě zkusit? :mrgreen: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.9.10 10:54

Angu a co máš za pračku? Já se přiznám že jsem měla starší typ a prala jsem jak o život.Musím říct že v ní prádlo nevonělo prostě to mělo takový divný nádech.No pak jsme koupili novou kvalitní,sice mám vítr v pěněžence ale je super a navíc jak jsme rozebrali tu starší zjistili jsme že v těch hadičkách trubičkách a tak zůstavají smotky a smrdí to jak kanál :poblion: ,ona nová pračka dělá strašně moc a navíc nikdy jsem neměla prádlo tak bílé jako teď v té nové AEG pračce :-)

• Citovat
  • Upravit
6882
25.9.10 10:56

je fakt, že s tím práškem jsem spokojená nebyla, ale ten gel podle mne pere opravdu dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.9.10 12:26

Pračka je nová, snad rok stará, možná ani ne a není to žádný šunt :mrgreen: Tou to podle mě není, s jinými prášky pere dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.9.10 15:16

Angu takže rada pro tebe,formil vyhodit nezkoušet ani gel a kup Lanzu na ni je akce zase v penny moje kámoška nemůže vynachválit :-D :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36
5.11.10 22:43

Holky!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: Tak hlásím,že tenhle gel je fakt úžasnýýýýýýýýý.Vyzkoušela jsem,prověřila,mám dobrou pračku,pár let starou,peru téměř denně,vše je voňavé(přidávám aviváž lenor světle zelenou),mám vše sněhobílé,jsem moc spokojená :lol: jo používám oba i ten na barevné,opravdu spokojenost,bludy bych nepsala…krásný víkend :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí