Formil
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
formil
já používám pouze prací gel-formil a to se zeleným vrškem(sv.prádlo) i s červeným vrškem (tm.prádlo) a jsem s ním velmi spokojená. klasický prášek nepoužívám, protože mi zůstával na prádle. a dcera se několikrát osypala
, jak jsem začala používat gel, tak problémy zmizely
, a voní krásně a k tomu používám levnou aviváž z obchodu ENAPO pod značkou AVE, stojí jen 19.90,brávám si na střídačku buď bílou nebo růžovou.ale zalíbila se mi růžová asi koupím znovu růžovou
. snad někdy jsou ty levnější věci kvalitnější než ty drahé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Preu jedině v Lanze, když je prádlo víc špinavý, přidávám Vanish, nebo dávám s předpírkou. Bála jsem se, že kluci (jako miminka) budou víc citliví, ale bylo to v pohodě.
Kupujeme jen velká balení - 10kg, a v akci jí mívají i za 300Kč.
A extra prášek na barevné, bílé nemám. Prostě peru v jednom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v něm peru už asi rok.Teď mi vypral týden zaschlé skvrny od borůvek.Je pravda, že moc nevoní a snáší ho i někteří atopici díky nízké parfemaci a je ekologický.Já to voním černým Silanem.Gel taky používám na ložní a na závěsy.Řekla bych že pere pěkně.V D testu dopadl na 2. místě hned za Arielem.To mě přimělo k jeho koupi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Mám prášek, koupila jsem ho na radu zde, pere hrozně, když jsem ho nesla domů, tak jsem dostala kýchací záchvat a i teď se mi zdá, že ho z toho prádla někdy tak nepříjemně cítím, že mě to dráždí ke kýchání (Podotýkám, že nejsem alergická na nic). Chvála bohu, už dochází
![]()
Nechápu, jak jim mohl v dtestu dobře prát, když mně nevypere ani kolena od písku na teplákách
Tak si vyber
Někomu nepere a je to složením vody.U asi 10% domácností určitý prášek nepere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě Formil Aktiv prášek - taky spokojenost, sice dávkování vyšší - máme tvrdou vodu, tak na 5 kg prádla dám celou odměrku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Mám prášek, koupila jsem ho na radu zde, pere hrozně, když jsem ho nesla domů, tak jsem dostala kýchací záchvat a i teď se mi zdá, že ho z toho prádla někdy tak nepříjemně cítím, že mě to dráždí ke kýchání (Podotýkám, že nejsem alergická na nic). Chvála bohu, už dochází
![]()
Nechápu, jak jim mohl v dtestu dobře prát, když mně nevypere ani kolena od písku na teplákách
Tak si vybera není to tím, že pereš ve slizu? Někde jsi to tu psala.Jinak je tak 5% lidí, kteří nejsou spokojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, píšete tu o výsledcích na dTestu. Bohužel k němu nemám přístup-mohla byste některá napsat celý článek, jak všechny ty prášky a gely na trhu dopadly? Nejlepší i nehorší.. Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nejlepší asi bude se podivat na dtest kdy byl ten test a pak si najit na ceskatelevize.cz porad cerne ovce a tam das testy a podle datumu si to najit a všechno ti tam řeknou
- Citovat
- Upravit
@sajaa píše:
No nejlepší asi bude se podivat na dtest kdy byl ten test a pak si najit na ceskatelevize.cz porad cerne ovce a tam das testy a podle datumu si to najit a všechno ti tam řeknou
Super, děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, nevíte někdo aktuální cenu Formilu gelu (ideálně množství nebo prací dávky/cena)? Mají akci 60 pracích dávek za 169,– tak zjišťuju, jak moc velký je rozdíl v ceně oproti normálu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens oni normálně takhle velký jinak nemají myslím
Každopádně pro něj jdu
teda jestli bude
Minulou akci neměli ani jeden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca super, dík ![]()
@Petra Z No já dneska vyslala muže po obědě a přišel s tím, že je vyprodaný. Chtěla sem ho vyzkoušet a teď sem právě řešila, zda je ta cena tak super abych se pro něj táhla s kočárkem přes celé město do druhé prodejny - není, tak si ušetřím cestu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit