Plíseň kolem oken vs Savo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
13.1.16 15:25

plíseň VS savo

Holky, pomoc prosím. Přijela jsem s ročním mimčem k našim, do mého bývalého pokojíku, kde kvůli úspoře netopí. Zůstáváme na týden a zjistila jsem, že je kolem oken hrozná plíseň.. v panice jsem ji ráno rychle postříkala savem proti plísním a teď se pro změnu nemůžu zbavit zápachu ze sava! Ještě můžeme spát v jiném pokoji, tam jsou ale plesnivá okna taktéž… Co myslíte, že je horší/lepší? A nebo jak vyvětrat savo? Bojím se ale, že je zažraný v omítce. Děkujuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.1.16 15:27

@Catalina86 prostě otevři okno a odejdi - 2-3 hodiny a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.1.16 15:29

Mno, otevřeno mám už několik hodin, střídavě topím (aby se to rychleji odpařilo) a větrám.. stejně to tam páchne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
13.1.16 15:31

@Catalina86 To se časem vyvětrá, klid, za hodinu v bazénu se něčeho podobného nadýcháš ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
1606
13.1.16 15:39
@Catalina86 píše:
Holky, pomoc prosím. Přijela jsem s ročním mimčem k našim, do mého bývalého pokojíku, kde kvůli úspoře netopí. Zůstáváme na týden a zjistila jsem, že je kolem oken hrozná plíseň.. v panice jsem ji ráno rychle postříkala savem proti plísním a teď se pro změnu nemůžu zbavit zápachu ze sava! Ještě můžeme spát v jiném pokoji, tam jsou ale plesnivá okna taktéž… Co myslíte, že je horší/lepší? A nebo jak vyvětrat savo? Bojím se ale, že je zažraný v omítce. Děkujuuuu

Pokud tam zustanes, tak nejlepsi bude 1. noc spat v tom druhem pokoji „s plisni“, protoze pokud se do ni nijak mechanicky nezasahuje, je mala sance, ze se jejich spor, siricich se vzduchem, nadychate. Mezitim bych prez noc vyvetrala ten savem sanovany pokoj a druhou noc uz spala tam. Jinak takhle jednorazove je urcite horsi dychat nevycpely chlor, nez pobyt v prostoru s plisni. Ta plisen skodi spis pri dlfuhodobem pobytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
13.1.16 15:46
@ferret píše:
@Catalina86 To se časem vyvětrá, klid, za hodinu v bazénu se něčeho podobného nadýcháš ještě víc.
** Tak to fakt ne, jako neceho podobneho ano, ale rozhodne ne v takove mire. Mnozstvi dezinfekce uzivane k uprave vody ke koupani podleha limitum, ktere pocitaji s pritomnosti koupajicich se osob. Ovsem s expozici cloveka ve vystrikane mistnosti savem se nepocita, takze tam je ta davka nepomerne vyssi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
13.1.16 15:58

Kvůli plísni tu stříkám dost často a není jiná možnost než tu pak prostě bydlet a spát, vyvětrám na ty dvě, tři, hodinky kdy můžu s dětmi někam odejít a pak tu jsme.Savo smrdí i tři dny, v místnosti se nemá být bezprostředně po aplikaci. Určitě se neotrávite, normálně bych spala v tom odplísněném pokoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.16 17:39

@Catalina86 tak spi v jiné místnosti. Jednorázově ta plíseň nikomu neublíží.. u nás stačí savo vyvětrat - otevře se okno na 2 hodiny a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.1.16 20:23

Tak buď jsem to tam nastříkala echt důkladně, nebo mam přecitlivělý nos. Prostě to tam čpí jako hrom. No nic, budu věřit, že se probudíme nezfetovaní a zdraví :) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný