Plná pusa aftů

Anonymní
19.1.13 19:45

Plná pusa aftů

Ahoj, nějak už mi dochází nápady co s afty. Už asi deset dní jich mam plnou pusu. Minulý týden jsem jich měla kolem dvaceti, nějaký se mi zahojí a hned si mi místo něj udělaj další dva. Zkoušela jsem repík, šalvěj, různé mastičky z lékarny a nic nepomáhá. Nemáte nějakou dobrou radu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
19.1.13 19:53

Mam vinikající lék tady Nechci dělat reklamu ale to jediný mi kdy pomohlo. Jsou v balení dvě „šťourátka do uší“ uprostřed se rozlomí a ta tekutina se rozleje do té vaty. Následně přiložíš postupně na všechny afty asi na 3 sekundy (opravdu to stačí) Nikdy sem nemusela aplikaci opakovat, afty to „Spálilo“ a měla jsem klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
19.1.13 19:54

Já nedám dopustit na propolisové kapky. Buď si to nakapu přímo do pusy a nebo naředím trochou vody a vyplachuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.1.13 20:29

Genicián - fialová vodička? Nám všem vždy zabrala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.1.13 20:32

Mě na afty i bolest v krku pomáhá tantum verde… třeba pomůže i tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.1.13 20:42

Vzdycky jsem to solila, je to trochu drastarna, ale na afty moc netrpim a dalo se to. Pak jsem dostala trochu vodicky Skinsept mucosa a je super, nepali, je to desinfekce ze spitalu primo urcena na sliznice. Muze se pouzit i pro deti,.davala jsem ho male, kdyz se kousla a hned se to zatahlo a vyhojilo. Da se pry koupit ve zdr. potrebach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.1.13 20:44

Trpěla jsem na afty celé dětství, teď už zřídka. Pořád mi dr. něčím hubu patlali, doporučovali, a afty se pořád dělaly. Přestaly se mi dělat až jak jsme nasadila a jedla denně nebo aspoň obden multivitamíny. od té doby mám celkem klid. Prostě je to nedostatek vitamínů sk. B. Ať jsme jhedla cokoliv, nikdy jsem to z potravin nedokázala do sebe tolik dostat. Hodně pomohly multivitamíny jako Calibrum, Mamavit, apod. Pokud vitamíny beru pravidelně, tak aft nemám třeba i rok. Akorát teď mám nějaké jiné multivitamíny, beru je pravidelně a afty s emi udělaly 2.

• Citovat
  • Upravit
15811
19.1.13 20:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radus.ka44 nepř.
19.1.13 21:03

Zkoušela jsi Solcoseryl orální pastu?

• Citovat
  • Upravit
959
19.1.13 21:26

No co já vím, tak fialová vodička :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.1.13 22:58
@Anonymní píše:
Ahoj, nějak už mi dochází nápady co s afty. Už asi deset dní jich mam plnou pusu. Minulý týden jsem jich měla kolem dvaceti, nějaký se mi zahojí a hned si mi místo něj udělaj další dva. Zkoušela jsem repík, šalvěj, různé mastičky z lékarny a nic nepomáhá. Nemáte nějakou dobrou radu?

Ahoj, nam se u deti osvedcilo podavat par dni vitamin B, volne prodejny, treba tady http://www.lekarna.cz/…oxin-tbl-30/. Za dva dny vyrazna uleva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.13 07:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
29.9.14 06:48

Syn 3 roky má pusinu plnou aftů, má trochu teplotu a je samozřejmě strašně plačtivý, nevím, jestli s tím jít k lékaři? Nebo jenom nějaká samoléčba doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
29.9.14 06:52

Ahoj, za mě propolis kapky nebo sprej a nebo ještě Neocide gel, ten můžou i novorozenci a nebarví, nepálí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3157
29.9.14 07:08

@Jessie8951 Moc děkuji za tip. Já mám právě vyzkoušený Aloclair gel i na sobě, taky super. Mně jde spíš o to šílené množství, a jestli to může být něco jiného než afty, jestli je lepší aby ho viděl doktor nebo je to zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí